Bu aklıma gelmemişti kayıt almak. Zaten eşim ve kayınpederim yokken soyluyo hep..Eşinize anlatın. Gerekirse kayıt altına alın sesi. Suç ama sonuçta onun yaptığı da suç.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu aklıma gelmemişti kayıt almak. Zaten eşim ve kayınpederim yokken soyluyo hep..Eşinize anlatın. Gerekirse kayıt altına alın sesi. Suç ama sonuçta onun yaptığı da suç.
Tabi onlar yokken diyecek g*tü yemez diğer türlü.Bu aklıma gelmemişti kayıt almak. Zaten eşim ve kayınpederim yokken soyluyo hep..
Eşimde sperm sıfır bu şekilde tüp bebekle sonuç Alabilirmiyiz bilgisi olan varmı?
Doğru haklısın ama
Hastayım zaten epilepsi hastasıyim sürekli bana deli deli diyip duruyo pis pis kelimeler soyluyo çocuğumuz da olmadığı için farklı davraniyo
Yuh ruh hastası karı Allah b.lasini versin yüzüne tükürsen Elhamdülillah der bu manyak kurtul şunlardan Allah aşkına yaDoğru haklısın ama
Hastayım zaten epilepsi hastasıyim sürekli bana deli deli diyip duruyo pis pis kelimeler soyluyo çocuğumuz da olmadığı için farklı davraniyo
Olmasında zaten hiç Allah'ım nasip etmesin bana hep öyle dua ediyorum böyle dua olmaz ama ben ediyorumBu koşullar altında nasıl çocuğunuz olması bekleniyor ?
Aman eşiniz üzülmesin sakın, bence eşe de anlatmak çözüm değil de neyse. Altlı üstlü oturmayı kabul ederek en büyük hatayı yapmışsınız zaten. Çalışıyor musunuz? Cevap hayır ise biran önce bir işe girin ve çalışın.Eşim işte zaten kafası bı sürü şeye yoruluyo bide benimi kafasina taksın ama tek basimada olmuyo ya gücüm tükendi yok bitti artik
Evet bir de sizi kafasına taksın. Hatta asıl sizi kafasına taksın. Şu adamları pamuklara sarmayı bırakın artık. Madem kendi annesi, kendi uğraşacak.Eşim işte zaten kafası bı sürü şeye yoruluyo bide benimi kafasina taksın
Epilepsi hastası bi insana söylenebilecek sözler değil bunlsr en başta zaten falso burda. Eşinize söyleyin bırakın eşiniz çözsün çözebiliyosa. Kayıt altına da alın bu arada.
Ben Allah'a havale ettim benden Helallik almadan ölmesin başkada ne diyimYuh ruh hastası karı Allah b.lasini versin yüzüne tükürsen Elhamdülillah der bu manyak kurtul şunlardan Allah aşkına ya
Yok hayır yorum yapabilirsiniz tabiki .eşimden dolayı çocuğumuz olmuyo fakat sanki benim yüzümden hastalığımdan dolayı olmuyormuş gibi kayınvalidem hem bana hem kendi akrabalarina bitakim şeyler soyluyo ve ben artık hiçbirini kaldıramıyorum daha iki gün önce yine yaptı yapacağını ve Allah'a hep duam tüp bebek denesemde ki daha denemedim doktorum onermedi İnşallah olmaz gücüm yokHaddini aşıyorsam kusura bakmayın. Çocuk istemiyorum yazmışsınız gördüm ama başka bir yorumda daha önce tüp bebekle ilgili attığınız yorum alıntılanmış.
Eğer tüp bebek tedavisiyle bebeğiniz olacaksa doktorunuzla konuşup sizden epilepsi geçmesini engelleyebilirsiniz sağlıklı bebeğiniz olabilir. Benim kv epilepsi hastası bi kere nöbetine denk geldim ne kadar zor olduğunu gördüm Allah kolaylık versin inşallah![]()
Tabiki bu olaylar çözülmeden böyle bişeye kalkışmayın. Herkesin de olcak diye bişey yok zaten.Yok hayır yorum yapabilirsiniz tabiki .eşimden dolayı çocuğumuz olmuyo fakat sanki benim yüzümden hastalığımdan dolayı olmuyormuş gibi kayınvalidem hem bana hem kendi akrabalarina bitakim şeyler soyluyo ve ben artık hiçbirini kaldıramıyorum daha iki gün önce yine yaptı yapacağını ve Allah'a hep duam tüp bebek denesemde ki daha denemedim doktorum onermedi İnşallah olmaz gücüm yok
Köyde yaşiyoruz durumumuz pek de iyi deil açıkçası ..kendi ailem bilmiyorlar bilsinlerde istemem çünkü uzulsunler istemiyorum çünkü zamanında çok yiprandilar çok uzulduler sadece Allah'a siğiniyorumTabiki bu olaylar çözülmeden böyle bişeye kalkışmayın. Herkesin de olcak diye bişey yok zaten.
Dediğim gibi eşinize ve kayınpedere durumu anlatın. Ve aile apartmanıydı sanırım ordan ayrılın. Psikolojik olarak çökmüş olmak bi sure sonra evliliğe de zarar verir. Baktınız eşiniz arkanızda durmuyo anlsttığınızda hiç arkanıza bakmayın boşanın. Bu yük ağır bi yük çünkü hayatınızı böyle harcamayın. Aileniz var mı? Onların tutumu nasıl?
Anladım. Sabrını verir inşallah. Malesef bi çözüm üretmelisiniz ama. Böyle hayat geçmez kiKöyde yaşiyoruz durumumuz pek de iyi deil açıkçası ..kendi ailem bilmiyorlar bilsinlerde istemem çünkü uzulsunler istemiyorum çünkü zamanında çok yiprandilar çok uzulduler sadece Allah'a siğiniyorum
Canım öncelikle fena kv ile başa çıkma yöntemi şuİki yıllık evliyim kayinvldm sürekli tartismali bı şekilde dialoglara giriyo düzgün bı kelime kullandigini hatırlamıyorum şu iki yıl içinde bana söylediği sözlerin çoğunu eşime anlatmiyorum kendi ailemde bilmiyor ama dayanamıyorum gücüm kalmadı tükendim artık altlı üstlü oturuyoruz neyapcagimi bilmiyorum
Zaten benim yerimde başka bı gelin olsaydı bırak iki yıli iki gün bile dayanamazdi onaCanım öncelikle fena kv ile başa çıkma yöntemi şu
Eğer arkandan eşine seni fitleyerek aranızı bozuyorsa
Sen de eşine ağlayarak sızlayarak aynısını yapacaksın
Ve bunu yavaş yavaş yapacaksın
Aynı kv’n gibi
Dinsizin hakkından imansız gelir diye boşa dememişler
Çirkefi kibar dille başından savamazsın
Mecbursun aynı seviyeye inmeye
Gidip gelmeye sınır koy hep gidiyorsan gitmemeye çalış
Geldiklerinde de banyodaydım vs diyerek kapıyı açma yüzlerine öyle söyle
Eşine şikayet ederse “aa olur mu öyle şey hayatım açtım kapıyı buyur ettim ısrar ettim gelsinler diye kendileri biraz oturup gittiler annenin işi varmış dedi,” de
Biraz aklını kullan ve stratejik ol
Eğer ev sizin evinizse kiraya bu devirde kimse çıkmaz o yüzden başetmek için yolları sen yapacaksın
Kv ye sert davran yüz yüzeyken ama eşinleyken melek gibi ol, şaşırıverir. Eşinle de aran bozulmaz o da bi süre sonra sana inanacak yüzde yüz eminim
Öyle ol ki pasif kalma kv senle başedemesin
Daha doğrusu hiç kimse senle başedemesin![]()