- 29 Temmuz 2023
- 705
- 1.196
- 33
İşte sen de kv’nden bin beter ol senin için böyle desinZaten benim yerimde başka bı gelin olsaydı bırak iki yıli iki gün bile dayanamazdi ona
Kendini ona ezdirme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte sen de kv’nden bin beter ol senin için böyle desinZaten benim yerimde başka bı gelin olsaydı bırak iki yıli iki gün bile dayanamazdi ona
Ezik pısırık gibi durursan tepene çıkan olur tabi. Noluyo lafları yiyip yiyip evde oturunca altın mı takıyolar? Madalya mı aldın?Bı tane daha gelini var ama ona öyle davranmiyo bana demedigini birakmiyo ya yok böyle bişey ya eşim zaten anliyo diyo yüzün düşmüs yine moralinmi bozuk yok diyorum .tek duam Allah'ım bana bı yol açsın eşimden memnunum Herşeyi yüce Rabbime içimi döküyorum
İnançlı biriyim elhamdülillah ama her yorumununzda Allah'a sığınıyorum nedir. Allah insanlara akıl vermiş. Siz neden bunlara maruz kalasınız ki. Hak mı size yani bunlar. Benim çok yakin bi akrabamin da cocugu olmuyordu. Kv si bir kere bile yüzüne vurmadı vuramaz da hakkı da yok. Zaten kaldı ki öyle birseye oglu müsaade etmezdi. Ya eşinize anlatın ya kendiniz cözün. Bu kadar pasifliğiniz bence cocukluktan kalma. Eminim aile evinde de öyleydiniz. Yapmayın bunu kendinize. Size yazıkKarşımdaki merhametsiz vicdansız diye bende mi onun gibi oliyim sadece tek duam Allah'ım son yudumunu bana nasip etsin ve helallik istesin
Altlı üstlü oturuyorum sukur bir kaç yıllıgna kurtuldum sadece okul tatıllernde ve 3ay yazın fln evımdeyim.. Seni cok iyı anlyrm bende de bır kaynana var 1400 km otesıne yetıyor babam öldugunden beri kızıyla benmle ugrasıyorlar ıki ayda bır. Eşine anlatmama olayı cok bayatladı neden herseyı sen yüklenesin. Sürekli yaptı yaptı yaptı yaptı içime attım ama sonra Çok şükür ensonunda anlattım rhatladım ben de. Eşin zaten gerçekten sevıyorsa yanında durur ezdırmez bir kayınvalide gelini ile uğrasıyorsa bu durum ogluna verdıgı degerı gösterir . Buna izin vermedıgını göstersın esıniz. Ay benımkı sureklı yardım adı altında gelir soylenır soylenır kapıdan cıkarken aglardı kayınpederme karşı ben aglatmısım gb gostermek içinİki yıllık evliyim kayinvldm sürekli tartismali bı şekilde dialoglara giriyo düzgün bı kelime kullandigini hatırlamıyorum şu iki yıl içinde bana söylediği sözlerin çoğunu eşime anlatmiyorum kendi ailemde bilmiyor ama dayanamıyorum gücüm kalmadı tükendim artık altlı üstlü oturuyoruz neyapcagimi bilmiyorum
evet ben de katiliyorum. ilk once anlatmali esine, esi inanmazsa ses kaydini dinletmeli.Eşinize anlatın. Gerekirse kayıt altına alın sesi. Suç ama sonuçta onun yaptığı da suç.
siz sessiz kaldiginiz icin boyle yapiyor iste, diger geline yapamadigi kaynanaligi da size yapiyor. su devirde sessizlikle bir yere varilmiyor ne yazik ki. dişli olan dedigini yaptirana daha cok saygi duyuldugu gibi kimse ezmeye de cesaret edemiyor. 3 bucuk sene boyunca aman huzursuzluk olmasin, aman arada gecimsizlik vs olmasin diye bana yapilan saygisizliklara ses cikarmadim. ama sonra baktim boyle boyle hayatimi mahvedecekler. kaynana ile kayinpederle bir konustum, pir konustum. biraz agir oldh ama bardagi tasirmislardi artik. benden oyle sozler beklemedikleri icin şok gecirdiler. o gun bugundur konusmuyoruz, resmen hayatima huzur geldi. kimse de hayatima karisamiyor. lutfen yapilan haksizlik karsisinda sessiz kalmayin ilk once esinizle paylasin, yok eger esiniz sizi korumuyorsa ailenizi devreye sokun bence. bir de epilepsi rahatsizliginiz varmis, emin degilim ama strese de gelmemeniz lazim. esinizi de bu yonden isleyebilirsiniz.Bı tane daha gelini var ama ona öyle davranmiyo bana demedigini birakmiyo ya yok böyle bişey ya eşim zaten anliyo diyo yüzün düşmüs yine moralinmi bozuk yok diyorum .tek duam Allah'ım bana bı yol açsın eşimden memnunum Herşeyi yüce Rabbime içimi döküyorum
50 yaş üstü kadınlar sürekli mantıksız davranıyorİki yıllık evliyim kayinvldm sürekli tartismali bı şekilde dialoglara giriyo düzgün bı kelime kullandigini hatırlamıyorum şu iki yıl içinde bana söylediği sözlerin çoğunu eşime anlatmiyorum kendi ailemde bilmiyor ama dayanamıyorum gücüm kalmadı tükendim artık altlı üstlü oturuyoruz neyapcagimi bilmiyorum
Anasının gereksiz kaprislerini çekmek zorunda değilsiniz, herkes kendi ana babasına çeki düzen versin..İki yıllık evliyim kayinvldm sürekli tartismali bı şekilde dialoglara giriyo düzgün bı kelime kullandigini hatırlamıyorum şu iki yıl içinde bana söylediği sözlerin çoğunu eşime anlatmiyorum kendi ailemde bilmiyor ama dayanamıyorum gücüm kalmadı tükendim artık altlı üstlü oturuyoruz neyapcagimi bilmiyorum
Bir cinnet her şeyi çözer kocanın ve kaynananın yanında bir kavga çıkar bak ne oluyor...İki yıllık evliyim kayinvldm sürekli tartismali bı şekilde dialoglara giriyo düzgün bı kelime kullandigini hatırlamıyorum şu iki yıl içinde bana söylediği sözlerin çoğunu eşime anlatmiyorum kendi ailemde bilmiyor ama dayanamıyorum gücüm kalmadı tükendim artık altlı üstlü oturuyoruz neyapcagimi bilmiyorum
ya nasıl katlanabiliyorsunuz ya, canınıza yazık değil mi? valla saçını başını ylolarım onun. zaten deli biliyormuş sizi, siz de deliliğe vurun küçük bir cinnetle çözün işi.Doğru haklısın ama
Hastayım zaten epilepsi hastasıyim sürekli bana deli deli diyip duruyo pis pis kelimeler soyluyo çocuğumuz da olmadığı için farklı davraniyo
Kardeşim şimdi çektiğin yetmiyor mu,bir de kaynananın son ömrünü çekesin var,bu nasıl dua Allah aşkına!Karşımdaki merhametsiz vicdansız diye bende mi onun gibi oliyim sadece tek duam Allah'ım son yudumunu bana nasip etsin ve helallik istesin