Kayınvalidemle problemim

eşinizin açıklamasına çok güldüm.
Valla ben de güldüm ona saçma geldi bana da çünkü. Ne alaka dedim. E senin annen ister mi benim annemlere gelmeni dedi. Ki gerçekten benim annem bana sürekli git evlerine işi varsa işini yap falan diyor

Evet. Bence de en iyisi ve doğrusu bu. Bi de 1 hafta önceden söylüyorum ki Türkiye’ye göndermek isteyeceği ufak tefek şeyler varsa onları alsın diye. 1 ay önce söyleyince de trip atılıyorsa 1 hafta önce söylerim daha iyi madem

Valla eğer öyleyse ben de Eşimin tek başına annesigile Gitmesine izin vermeyeyim. Ben de onu kıskanayım. Olur mu öyle şey?

Cevap bile vermeden eşyalarını toplamaya devam et boşver ..sonuçta sen ailenin yanına gidince tüm akrabalarını, eşini dostunu da görüyorsun onlara da özlemin biraz olsun geçiyor...seni anlamasını empati kurmasını bekleme .Ben KV min bu söylemleri sonucu önce kendi aileme uğrayıp 2-3 gün kalıp sonra KV evine geçmeye başladım ...eşim arabadan eşya indirirken yalnız kaldığımız arada KV bana tavır yapmaya başladı.. söylediği laf "sizi mi özlediğimi sanıyorsunuz çocuklarımı (torunları) özledim!" oldu bir iki bunu da çektim..sonra tepem attı ben de lafımı söyledim geçtim.

Valla eğer öyleyse ben de Eşimin tek başına annesigile Gitmesine izin vermeyeyim. Ben de onu kıskanayım. Olur mu öyle şey?
tabii ki olmalalı, ben onaylamadım zaten. Tavırlarına takılmayın anlamında yazdım.
İki aile büyüğünün de gönlünü hoş etmek lazım, illa kocanın ailesi pohpohlanacak diye bşy yok
senelerdir bana annem/babam baktı, evlenip başka bir adamın nüfusuna geçtim diye de, evlatlıktan men edilmedim..
bunun muhakemesi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…