- 16 Haziran 2011
- 16.498
- 72.910
- 798
Ya çok teşekkür ederiz valla bende hangisiydi hatırlayamamistim
UcuzEltinize söylediğiniz kelime nedir ?
Bazen iyi bazen konuşmaz sürat aşar. Ama yemin ederim ben hep iyi oldum sabır sabır diyerek. Sonunda da böyle oldu.Çok üzüldüm yaptığınız bunca iyiliğin karşılığının böyle olmasına. Benim asıl merak ettiğim bunca yıl size karşı iyi miydi ?
Söyle bi gelin olamadik yavBakima gitti o birazdan gelir.
Kaynana kaynanadir.Kızlara çıldırmak üzereyim. Kayınvalidem eltime bı kelime söyledim diye bana çok kızdı ve günlerce konuşmadı. Bende konuşmadım . 8 yıllık evliyim kayınvalidemin ayaklarına bakım yaparım,ne dediyse ikiletmem. Ağzının içine bakarım.eve geldiğinde hizmet hürmet özel yemekler cabası boynuna atlarım sarılırım annem der başka birşey demem. Onsuz yemek bile yemezdim evde ne pişirsem ona da yedirir evine kadar gotururdum bize davet ederdim. Neyse sonunda gittim. Bana dedi ki kes senini konuşma sen ona öyle birşey diyemezsin. Sen onun dengi misin. Köpek.keske almasaydik seni çok pişmanım. Senden nefret ediyorum kadın ol, sen adam mısın falan dedi .daha neler neler saymadi ki ama. Bende altta kalmadim bu defa ne dediyse aynısını iade ettim. Köpek hariç. Sizce şimdi ne yapmalıyım
Yok hayır fake değil keşke fake olsam. Şuan sinirden ağlıyorum. Ben napiyim ya.
Canım sizin iyi olduğunuza şüphe yokBazen iyi bazen konuşmaz sürat aşar. Ama yemin ederim ben hep iyi oldum sabır sabır diyerek. Sonunda da böyle oldu.
Bende aynen. Öyle düşünüyorumDiğer gelinin bu kadar çaba harcamadan daha değerli olduğuna adım kadar eminim. Baksana sen onun dengi misin falan demeler. Bu işler böyledir ya ne kadar kötü olursan o kadar kıymetli olursun.
Herkesin merak ettiği soruCanım sizin iyi olduğunuza şüphe yok
Keşke bu kadar iyi olmasaydınızda ben şunu merak ettim siz ne dediniZ bu eltiye
Bana hak veriyor senin ona nasıl davrandığını bende Allah da biliyoruz falan dedi. Ama o kadar laf dedim diye morali bozulmuş.hak etmeseydi dedim bende. Benimde sabrım var dedimDaha yapacak bir şey kalmamış zaten olan olmuş, eşiniz ne diyor bu duruma?
uCuz mu dedin aman yarabbi
Kadın kalpten gitsin değil mi papatyaCanımın içi , yaşamamin sebebi deyip mum ışığında bize romantik yemekte mi hazirlasam
Oldum da noldu maresal mı verdilerSöyle bi gelin olamadik yav
O kadar haklısın kiDalga gecmek adina söylemiyorum: Kendinizi kimse icin böyle köle etmeyin bir daha. Siz kendinizi köle yapsaniz, size köleye konusur gibi konusurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?