• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemle tarstismamiz

Aynn öyle başka açıklamısi yok yani benim 9 yaşında oğlum var kıyamıyorum ona herşeyi anlıyor ve babasına çok düşkün eşim iyi bir babadır yani kiyamaiyorum küçükler daha anlamiyo ama o benim izuldigumu bile anliyor
E çocuk babasına düşkünde annesinin mutsuzluğunu görmüyor mu ? Bırakın Allah aşkına iyi bir baba çocuğunun annesini üzmez

Ay çok güldüm ben buna , bahane bulmaya bile tenezzül etmemişler canımız sıkılıyor deyip çöreklenmişler.

Köyde zaten 12 yıl önce rio karnavalıydı çünkü, şimdi hep dutluk ondan sıkılıyor canları haklı olarak tövbe tövbe😂
Kendi cinsel hayatları bitince herkesin ki bitsin istiyorlar 😀😀

Canım köyde canları sıkılıyor Muş İnan tek sebeb bu
Yok arkadas tek sebep bu degildir. Ev temizlemekle ugrasmiyorlar, her gub yemek yapip mutfak toplama derdi olmuyor, uzerine yeme icme bedava camasirlar utuler hazir geliyor, eh torunlarda ekstradan tatli geliyordur gitmiyordur

Yok arkadas tek sebep bu degildir. Ev temizlemekle ugrasmiyorlar, her gub yemek yapip mutfak toplama derdi olmuyor, uzerine yeme icme bedava camasirlar utuler hazir geliyor, eh torunlarda ekstradan tatli geliyordur gitmiyordur
Bildiğin para biriktiriyorlar evde yamaniyorlar.
Kalk konu sahibi ailenin evine git bu kadın bu evden gitmeden eve dönmüyorum deyin

Arkadaşlar 12 yıllık evliyim 3 çocuğum var her yaz kayinvalidemle kayinpederim gelir 6 aya yakın beraber yaşarız bu arada bn kiradayim onların evi var köyde 4 sene önce yeni ev yatirdilar aile arasinda bazı problemler bizde de oluyo bunlarda bnde birikim yapiyo en başta şuan kp ve kv sağlıkları yerinde kayinlidemle konuşurken dedimki bn uzun süre biriklte yaşamak istemiyorum dedim yani bununsenelrdir imali şekilde dile getiriyordum en sonunda patladim köyde yasasalar maddi anlamda sıkıntıları yok ama senelerdir bu düzen değişmedi yani bakıma muhtaç olsalar anlarim bakilir ama ben niye aylarca iç içe yaşıyorum dedim iy miy deyip gecistiriyo kayinlidem yani bi bakıma tinlamiyo bn ne dersem de bende hakkım haram olsun dedim yani çok kızdırdı benk umauramaz halleri yani bilerek hala bu senede geldiler kuruldular odalarına ne yapayım eşim de bazı sebeblerden kızgın onlara bana karismiyor ne dersem deyiyem ama kovamam ki diyor çekiniyor birazda birde biliyorsunuz herşey pahaalandi geçinmek çok zor maddi yardımda bulunmuyorlar dedimki o zaman kayinlerderim aylığının bir miktarini versin dedim en azından mutfak masrafalrimi karşılarım dedim 2 tane bezli çocuğum var bn demesem bunuda demiyorlar
Eşinizin konuşması gerekiyor çünkü onlar sizin evinize değil oğullarının evine geliyor. Esiniz konusmazsa bu şekilde ölene kadar devam eder. Eşiniz konuşana kadar siz evi terkedin bunlar giedene kadar eve geri dönmeyin.

Kendi cinsel hayatları bitince herkesin ki bitsin istiyorlar 😀😀
Ya ne bileyim kışın köy evi soğuk oluyor , hastane işleri bilmem neleri oluyor vs. gibi klişe bir bahane bekliyorum bende😂

Neymiş canları sıkılıyormuş, üç çocuk bir kocayla benim canım sıkılmaya vakit bile bulamıyor deseymiş keşke konu sahibi.

Arkadaşlar 12 yıllık evliyim 3 çocuğum var her yaz kayinvalidemle kayinpederim gelir 6 aya yakın beraber yaşarız bu arada bn kiradayim onların evi var köyde 4 sene önce yeni ev yatirdilar aile arasinda bazı problemler bizde de oluyo bunlarda bnde birikim yapiyo en başta şuan kp ve kv sağlıkları yerinde kayinlidemle konuşurken dedimki bn uzun süre biriklte yaşamak istemiyorum dedim yani bununsenelrdir imali şekilde dile getiriyordum en sonunda patladim köyde yasasalar maddi anlamda sıkıntıları yok ama senelerdir bu düzen değişmedi yani bakıma muhtaç olsalar anlarim bakilir ama ben niye aylarca iç içe yaşıyorum dedim iy miy deyip gecistiriyo kayinlidem yani bi bakıma tinlamiyo bn ne dersem de bende hakkım haram olsun dedim yani çok kızdırdı benk umauramaz halleri yani bilerek hala bu senede geldiler kuruldular odalarına ne yapayım eşim de bazı sebeblerden kızgın onlara bana karismiyor ne dersem deyiyem ama kovamam ki diyor çekiniyor birazda birde biliyorsunuz herşey pahaalandi geçinmek çok zor maddi yardımda bulunmuyorlar dedimki o zaman kayinlerderim aylığının bir miktarini versin dedim en azından mutfak masrafalrimi karşılarım dedim 2 tane bezli çocuğum var bn demesem bunuda demiyorlar
Kayinpederin ayligini falan karistirmayin hic, net bir sekilde bu yil yatili misafir kabul etmiyorum diyin ve konuyu kapatin. Zorla gelecek halleri yoktur heralde. Kocanizda karismiyormus zaten. Ha yok gelsinler derse, onlar gelemez sen git diyin.

Genelde karşı tarafın anne babası uzun süre kalmaya geldiğinde en azından mutfak masrafına destek olurlar diye duydum hep, sizinkilerde o da yok. Üstelik ağzınızla da söylemişsiniz hala anlamamışlar. Bir sağlık problemleri de yoksa eğer eşiniz net bir şekilde konuşsun bu kadar uzun süre kalmanız huzursuzluk yaratıyor diye de belirtsin. Muhtemelen oğlumun evi gelin ne derse desin kafasındalar, o yaş grubu biraz böyle düşünüyor. Kesinlikle eşinizin halletmesi gereken bir durum. Sağlık problemleri olsa başımızın üstünde yerleri var ama keyfi olduğu zaman herkes rahatsız olur.

Kov

Önlerine bir kap yemek koymayın. Kendinize ve çocuklarınıza kadar yapın yiyin kaldırın. Ha bana kalsa sizi 12 yıldır buna maruz bırakan bostan korkuluğu kocanızı bosayin. Eşi kaynanayla birlikte yaşamaya zorlamak haklı boşanma sebebi.

5
Eee daha ne tek çocukmuş zaten, başka kardeşin hakkına girmek falanda yok.

Demeye gerek olmadan insanın içinden gelir torunlarıma bari bir şey alayım der, bu zamanda kirada kolay değil ki yedi kişinin geçimi.

Nasıl olsa herşeyimiz senin oğlum diye gazlıyordurlar eşinizi varyemezler.
Tam ustune bastın canım köydeki ev senin senin için yaptık az bi tarstismada böyle derler bu sene artık böyle geldiler evime geleni kovamiyorumda seneye eğer olmesem gelmeden diyecegim uzun süre kalmanizi istemiyorum ona göre yapın hazırlıklarını döven açık acik

Önlerine bir kap yemek koymayın. Kendinize ve çocuklarınıza kadar yapın yiyin kaldırın. Ha bana kalsa sizi 12 yıldır buna maruz bırakan bostan korkuluğu kocanızı bosayin. Eşi kaynanayla birlikte yaşamaya zorlamak haklı boşanma sebebi.
Zaten sıra kocamda eğer artık birşeyler yapmıyorsa resti çekecem

Onlar geldiğinde hiç yoklarmış gibi davranın mesela kendinize kahve yapın oturup içip kalkın. Dışarı mı çıkacaksınız ben çıkıyorum bile demeyin. Yani kötü şeyler bu fikirler ama size de yazık gerçekten ya
Öyle yapıyorum canım suratim beş karış kaynanam yanıma geldiğinde muhabbet ettmek filan istiyor kalkıyorum sorduklarina cvp vermiyorum buna rağmen hala geldiler

Evimde kalıyorsanız (emekli maaşları var ise) aylık mutfak giderlerine yardımcı olacaksanız diyin. Ben yetiştirmekte çok zorlanıyorum 4 çocuk büyütüyorum ev kira oğlunuza acıyım biraz diyin
Dedim en sonunda baktım demiyorlar yani seneledir demiyorlar kayinvalidem tamam dedi bakalım aylık zamanı gelince ne yapacaklar devir eskisi gibi değil geçinmek çok zor dedim bide borcluysan daha zor en azından mutfak ve faturaların birini bile ödeyin dedim yani kızdığım nokta onların demesi lazım ama demiyorlar hepimiz bı adama yumlenmeyelim dedim

Bu ne yüzsüzlük yaa
Biri arkadaşın dediği gibi gelirseniz kapıyı aç mıcam deyin. Ya da ağlayan çocuğunu da alıp baba evine döneceksin. Dönmeyeceksen de onlara asla hizmet etme yemek çay vs asla yapma. Yoklarmış gib davran. Uyuduklarında gürültü yap. Yani asla huzur verme. Aklıma bunlar geliyor
Yada annen baban gelip konuşsunsun böyle olmaz diye. Köpeksiz köyde değneksiz dolaşmak gibi. İlla çirkeflik istiyorlar demek ki.

Back
X