Kayinvalidemle tartismamiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok yanlış dusunuyorsunuz bence cunku basınıza gelmemiş. İkinci gelin gelince ilk gelini hiçe sayması cok ayıp. Sırtına vurupp eee sen kafelere gidince bizi cagırdınmı demesi bi kaynanaya ne kadar yakısabilir. Ben benzer seyleri yasadıgım için cok iyi anliyorum konu sahibini. Herkezde kıza yuklenmiş. Yazık.
Dediğiniz gibi sizce yanlış. Ama burda sizceyi tartışmıyoruz.

Benim yaşamadığımı ne bildiniz. Bu üfürükten teyyare konuların yanında ben ne badireler atlattım taş olsa çatlardı. Ama her kazık yediğimde polemiğe girmeden derdimi anlattım baktım takan yok ben de kimseyi takmadım herkese hakettiği değeri verdim. Benim yaşadığım problemlerden kv ile görüşmeyi kesmeyi bırakın yuva bin kere yıkılırdı zaar.

Fakat gittiğim yoldan dolayı eşim beni tek ailesi görüyor, yıllar geçtikçe kıymetim artıyor. Eşimin ailesi atılmaz, satılmaz. Herkes kendi yaptığından mesuldur, yanımızda kendi yaptıklarımızı götürüp onun hesabını vericez. Ee neden x kişisini kafama takıp onun kabalıklarını insanlıktan nasip almayışınj ben kendime yük edeyim ki??

Sizin düşünce yapınızdakiler ancak önüne çıkan her sıkıntıyı kambur eder kendine. Sağlığınıza canınıza yazık. O gözlüklerinizi çıkarıp benim gösterdiğim gözlükleri taksanız sizde anlarsınız.

Açıkçası aile bile olsa yüzgöz olunmasına karşıyım.Neler yazıyorlar konularda yok kardeşler birbirine küfür bile edebilir vs.
falan valla çok garip nasıl ilişkiler bunlar şaşıyorum.Benim annemin bir sözü var bakacağım yüze tükürme diye keşke şunun gramı böyle düşünen insanlarda olsa.
Kaynanan adaletsiz olabilir her koşulda kendini haklı görebilir hepimizin başında var benzeri.Ama açıkçası beni önemseyen kişilere hediye seçmem bence sende bunu yapma eşin alıyorsa gidip alsın bırak.Seni önemseyen insanlardan doğum günü kutlaması falanda bekleme boşver.Eşin senden taraf olmuş işte neden üstüne gittin daha ne yapsın ki.Eşinin sakladığı borçta onun suçu kaynana yükleme.Ve böylesi bir kaynanayla birdaha laf dalaşına girme belli ki o ustası olmuş havada karada yer seni salla bu yüzden.

Şu olayı hiç anlamadım hayatımda, eş ailesiyle sorun olabilir evet, anlatırsın böyle böyle bundan sonra benden bir şey bekleme dersin ve biter.
Erkek ol beni ezdirmelere girildiği an, o başka bir şey.
Gitsin adam annesine hakaretler mi etsin, had mi bildirsin?
Anne zaten belli yani seviyesiz, o adamım günahı ne acaba, bir de terkedildi.
İnanın onu ben de anlamıyorum.. Kayınvalidesine kızıp eşine annenle , kardeşinle konuşmayacaksın diyenleri bu sitede gördüm.. Hayır amaç ne sen ananı babanı atabilir misn eşin atsın ? Erkek ol ne demek ya ... Aklım almıyor.. Yani bilemeyeceğim konu sahibi. S... sonrada sıvamış.. Hele babasının evine gidip herşeyi anlatması tam bir fiyasko

Ay bu ne ya 7 senelik evliyim kv ile bu kadar yüzgöz olmadım sınırı aşmafım aştırmadım sokakda kavga eden kadınlar gibi ne biçim laçka bir ilişki bu. Ayrıca bi erkeğe adam olsaydın adam değilsin en son söylenecek laf bunu da biliyorsunuzur heralde sizin zaten geçinmeye gönlünüz yokmuş gibi göründü bana

İşte eltin olmadıgı için boyle konusuyorsun. İçimden gelmedi hakketmedim ona yapcam sana yapmadım olmazolamaz. İkiside evladı ikiside oglu haketmekle alakası yok. Tabi durumu musait degildir o baska konu ama. O hakketi ona bindallıda yapcam herseyide yapıcaamm o kendini sevdirdi herseyi hakediyo tarzında konusmak cok ayıp. Cok kırıcı. Her insan aynı karakterde olmak zorunda degildir. Belki konu sahibi daha ciddi bir yapısı var canm cicim olaylarına girmiyo. Ben benzer olay yasadım. K.v gercekten bir koseye atılmak cok kotu. Hatta benim k. V foto kolaj yapardı benim esimi. Gorumcemi. Eltimi ve kaynımı. Profile koyar birtek beni koymazdı ben diyince de seni unuttum derdi. Yasamadan anlayamassınz.
Çok haklısınız valla

İşte eltin olmadıgı için boyle konusuyorsun. İçimden gelmedi hakketmedim ona yapcam sana yapmadım olmazolamaz. İkiside evladı ikiside oglu haketmekle alakası yok. Tabi durumu musait degildir o baska konu ama. O hakketi ona bindallıda yapcam herseyide yapıcaamm o kendini sevdirdi herseyi hakediyo tarzında konusmak cok ayıp. Cok kırıcı. Her insan aynı karakterde olmak zorunda degildir. Belki konu sahibi daha ciddi bir yapısı var canm cicim olaylarına girmiyo. Ben benzer olay yasadım. K.v gercekten bir koseye atılmak cok kotu. Hatta benim k. V foto kolaj yapardı benim esimi. Gorumcemi. Eltimi ve kaynımı. Profile koyar birtek beni koymazdı ben diyince de seni unuttum derdi. Yasamadan anlayamassınz.
Yahu tek bir şey soracağım, siz sevmediğiniz bir insana hediye alıyor musunuz?
Cevabınız evet ise susacağım.
Çünkü ailelerin yaptığı her şey hediyedir, zorunluluk yok ve bu sebeple hesap da sorulamaz.
Ha miras olsa davanı bile açarsın ama diğer türlü üzgünüm ama hiçbir hakkınız yok, olmayacak da.
E benim de 2 görümcem var, onlara yapılanın zerresi bana yapılmadı, onlarla mı kıyaslayayım ben de kızı değil miyim diye?
Görümceler bizlere hediye siparişi bile verir, şölenle kutlanır doğumgünleri, daha bana çorap görmedik.
Evladı canım, bana ne!
Hakkım var mı söylenmeye, yok!
Kırılabilirim ama asla hesap sorma hakkım olamaz.

Ay bu ne ya 7 senelik evliyim kv ile bu kadar yüzgöz olmadım sınırı aşmafım aştırmadım sokakda kavga eden kadınlar gibi ne biçim laçka bir ilişki bu. Ayrıca bi erkeğe adam olsaydın adam değilsin en son söylenecek laf bunu da biliyorsunuzur heralde sizin zaten geçinmeye gönlünüz yokmuş gibi göründü bana
Senin kayinvaliden benimkisi gibimi acaba belliki değil.

Arkadaşlar iyimisiniz ya ortadaki koca sehpayi adam üçe böldü diyorum size bana gelince Cat çat sınırını belli ediyo ama annesi bana herşeyi derken niye tık yok ben onun esiyim çoluk çocuk değilim durdurması gereken yeri bilmesi lazım siz evlimisiniz bekarmi bunu yazdığınız göre
Medeni durumum neyi değiştirecek?
Sizin sehpayı kırdı, annesinin damını mı indirsin?
Onu yapmadı diye mi terkettiniz?
Şiddet eğilimi deseniz, konuda hiç yok da öyle bir korku ya da ibare:)
Sebebi o olsaydı, mutlaka söylerdiniz, değil mi?

3 yıldır doğum gününüzü mü kutlamadılar 😂
Ay kusura bakmayın dert kategorisine sokamadım. Eşiniz hatırladı mı? Evetse gerisi hikaye. Doğum günü, çok şirin.
Bana gelince bı arayıp kutlamayim arayıp demediğini birakmiyo küsüyo konusmuyo bile onun günleri kıymetli de ben insan değil miyim peki

Senin kayinvaliden benimkisi gibimi acaba belliki değil.
Cakıltası hanımcım konu da bu, kayınvalıden kotu bırı oldugu ıcın degıl... Tum bunlar basına en basından beri yaptıklarına ragmen susup dogum gunlerını kutlayıp ıcten ıce nefret edip kocam ıcın sustum dedıgın ıcın geldı basına.
Deli deliyi gorunce sopasını saklarmıs.
Nisanliyken yaptıgı birtek fenalıga anladıgı dilden cevap verseydin suan kafan pırılpırıldı, onunde arkanda kızım kızım diye dolaniyordu bak buna emin ol.

Bu yasadıklarının sebebı senın durusun.

Dediğiniz gibi sizce yanlış. Ama burda sizceyi tartışmıyoruz.

Benim yaşamadığımı ne bildiniz. Bu üfürükten teyyare konuların yanında ben ne badireler atlattım taş olsa çatlardı. Ama her kazık yediğimde polemiğe girmeden derdimi anlattım baktım takan yok ben de kimseyi takmadım herkese hakettiği değeri verdim. Benim yaşadığım problemlerden kv ile görüşmeyi kesmeyi bırakın yuva bin kere yıkılırdı zaar.

Fakat gittiğim yoldan dolayı eşim beni tek ailesi görüyor, yıllar geçtikçe kıymetim artıyor. Eşimin ailesi atılmaz, satılmaz. Herkes kendi yaptığından mesuldur, yanımızda kendi yaptıklarımızı götürüp onun hesabını vericez. Ee neden x kişisini kafama takıp onun kabalıklarını insanlıktan nasip almayışınj ben kendime yük edeyim ki??

Sizin düşünce yapınızdakiler ancak önüne çıkan her sıkıntıyı kambur eder kendine. Sağlığınıza canınıza yazık. O gözlüklerinizi çıkarıp benim gösterdiğim gözlükleri taksanız sizde anlarsınız.
İnşallah takabilirim tabiki hayata böyle bakmanız ne güzel ben basaramiyorum inşallah yakın zamanda başarırım teşekkürler yorumunuz için

Cakıltası hanımcım konu da bu, kayınvalıden kotu bırı oldugu ıcın degıl... Tum bunlar basına en basından beri yaptıklarına ragmen susup dogum gunlerını kutlayıp ıcten ıce nefret edip kocam ıcın sustum dedıgın ıcın geldı basına.
Deli deliyi gorunce sopasını saklarmıs.
Nisanliyken yaptıgı birtek fenalıga anladıgı dilden cevap verseydin suan kafan pırılpırıldı, onunde arkanda kızım kızım diye dolaniyordu bak buna emin ol.

Bu yasadıklarının sebebı senın durusun.
Ay emin ol öylede cevap verdim yine olmadı düzgün oldum olmadı sustum olmadı hicbi türlü olmadı yani

Ben onu kastetmedim zaten
Adamı niye terkettiniz?
Annesine karşı sizi savunmadı diye mi yoksa sehpayı kırdı diye mi?
Bunlar bambaşka şeyler.

Bakın, üslup her şeydir.
Çat çat cevap vermemle bilinirim, lafı da gediğine koyarım ama öyle bir üslupla söylerim ki bir Allahın kulu terbiyesizlik ettin diyemez.
Siz o sınırda kaybetmişsiniz zaten.

‘Bu maharetlerinizi bu seneki doğumgünümde görmek beni mutlu eder, hiç kutlamadık benimkini malum ama artık önem veriyorsak ailece özel günlere, ben de rica ediyorum böyle güzellikler sizden’ cümlesi de dediğinizle aynı şey ama hesap sorma yok işin içinde.
Farkı anladınız mı?
O yüzden baştan kaybettiğiniz bir savaşa girmişsiniz siz saldırgan tavrınızla.

İnşallah takabilirim tabiki hayata böyle bakmanız ne güzel ben basaramiyorum inşallah yakın zamanda başarırım teşekkürler yorumunuz için
M Maviguverciin içşndi yorumum 🙈 ama benzer düşğnce yapıları taşıyorsunuz. Dediğimi bir anda yapamayabilirsiniz ama kararlı olursanız zaman içinde benimsersiniz bu görüşü.

İlk zamanlar ne takardım bende ama acayip kallavi dertlerim vardı benim. Baktım hastalıklar yakamı bırakmıyor, saçlarım beyazlıyor çizdim çizgimi atıverdim çizginin ötesine değer verdiğim halde canımı yakanları. Böyle böyle bugünlere geldim. İnanın kuş gibi hafifliyceksiniz.

Adamı niye terkettiniz?
Annesine karşı sizi savunmadı diye mi yoksa sehpayı kırdı diye mi?
Bunlar bambaşka şeyler.

Bakın, üslup her şeydir.
Çat çat cevap vermemle bilinirim, lafı da gediğine koyarım ama öyle bir üslupla söylerim ki bir Allahın kulu terbiyesizlik ettin diyemez.
Siz o sınırda kaybetmişsiniz zaten.

‘Bu maharetlerinizi bu seneki doğumgünümde görmek beni mutlu eder, hiç kutlamadık benimkini malum ama artık önem veriyorsak ailece özel günlere, ben de rica ediyorum böyle güzellikler sizden’ cümlesi de dediğinizle aynı şey ama hesap sorma yok işin içinde.
Farkı anladınız mı?
O yüzden baştan kaybettiğiniz bir savaşa girmişsiniz siz saldırgan tavrınızla.

👏🏻👏🏻👏🏻 üslup onemli

Bence yarın Esra Erol’a cıkın.
Az olmus bu.
Duymayan flan kalmıstır kavganızı memkelette aman diyim.
Bi gerginlik olmus adam almıs eve getirmis.
Napsın anasını babasını mı dövsün orda?
Evde neden devam ettiriyor,eltiye kayna msj atıyosnız🤦🏻‍♀️
Bunun icin baba evine gitmek nedir Hint dizisi mi cekiyosınuz evde napıyosunz🙈

Şu olayı hiç anlamadım hayatımda, eş ailesiyle sorun olabilir evet, anlatırsın böyle böyle bundan sonra benden bir şey bekleme dersin ve biter.
Erkek ol beni ezdirmelere girildiği an, o başka bir şey.
Gitsin adam annesine hakaretler mi etsin, had mi bildirsin?
Anne zaten belli yani seviyesiz, o adamım günahı ne acaba, bir de terkedildi.
Öyle olmuyor işte çünkü erkekler yapılanları unutuyor hatırlayınca da kinci kötü gelin oluyor.Benden birşey bekleme demekle bitmiyor o iş malesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X