- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi cakiltasi061
Dediğiniz gibi sizce yanlış. Ama burda sizceyi tartışmıyoruz.Cok yanlış dusunuyorsunuz bence cunku basınıza gelmemiş. İkinci gelin gelince ilk gelini hiçe sayması cok ayıp. Sırtına vurupp eee sen kafelere gidince bizi cagırdınmı demesi bi kaynanaya ne kadar yakısabilir. Ben benzer seyleri yasadıgım için cok iyi anliyorum konu sahibini. Herkezde kıza yuklenmiş. Yazık.
Benim yaşamadığımı ne bildiniz. Bu üfürükten teyyare konuların yanında ben ne badireler atlattım taş olsa çatlardı. Ama her kazık yediğimde polemiğe girmeden derdimi anlattım baktım takan yok ben de kimseyi takmadım herkese hakettiği değeri verdim. Benim yaşadığım problemlerden kv ile görüşmeyi kesmeyi bırakın yuva bin kere yıkılırdı zaar.
Fakat gittiğim yoldan dolayı eşim beni tek ailesi görüyor, yıllar geçtikçe kıymetim artıyor. Eşimin ailesi atılmaz, satılmaz. Herkes kendi yaptığından mesuldur, yanımızda kendi yaptıklarımızı götürüp onun hesabını vericez. Ee neden x kişisini kafama takıp onun kabalıklarını insanlıktan nasip almayışınj ben kendime yük edeyim ki??
Sizin düşünce yapınızdakiler ancak önüne çıkan her sıkıntıyı kambur eder kendine. Sağlığınıza canınıza yazık. O gözlüklerinizi çıkarıp benim gösterdiğim gözlükleri taksanız sizde anlarsınız.