- 22 Ocak 2019
- 468
- 280
- 103
- 33
- Konu Sahibi cakiltasi061
Benim eltim yok demiştiniz sanırım o yuzden anlayamassınız dedim. Yoksa herkes kendi yasadıgını bilir tabi.Dediğiniz gibi sizce yanlış. Ama burda sizceyi tartışmıyoruz.
Benim yaşamadığımı ne bildiniz. Bu üfürükten teyyare konuların yanında ben ne badireler atlattım taş olsa çatlardı. Ama her kazık yediğimde polemiğe girmeden derdimi anlattım baktım takan yok ben de kimseyi takmadım herkese hakettiği değeri verdim. Benim yaşadığım problemlerden kv ile görüşmeyi kesmeyi bırakın yuva bin kere yıkılırdı zaar.
Fakat gittiğim yoldan dolayı eşim beni tek ailesi görüyor, yıllar geçtikçe kıymetim artıyor. Eşimin ailesi atılmaz, satılmaz. Herkes kendi yaptığından mesuldur, yanımızda kendi yaptıklarımızı götürüp onun hesabını vericez. Ee neden x kişisini kafama takıp onun kabalıklarını insanlıktan nasip almayışınj ben kendime yük edeyim ki??
Sizin düşünce yapınızdakiler ancak önüne çıkan her sıkıntıyı kambur eder kendine. Sağlığınıza canınıza yazık. O gözlüklerinizi çıkarıp benim gösterdiğim gözlükleri taksanız sizde anlarsınız.
Bende k.v cok sey yaşdım ilk evlendgim gunden beri. Okadar aglamaktan stresten kotu gunlerden 2 kere dusuk yaptım. Hamileligimin riskli gectigini bile bile okadar kavga gurultu ki. K.v yuzunden. Konu sahibinin yaşadıklarını gorunce kendim aklıma geldi.