Kayınvalidemle tartıştım

Kendileri saygi bekler ama saygısızca davranırlar sanki okadar laf saydiktan sonra hic bisey demeden dinlememizi bekler ufacık lafta Kötü gelin damgası yersin

Haaa sen taşındın oraya ve eşyayı içeri attığın gibi alt kata indin; kendi evinde hiç oturmadın. Ama be güzelim; insanın evceğizinde ayacığını uzatıp oturduğuna benzer mi cümbür cemaat yaşamak. Çalışmıyorsun da; bir bebeğine bakamaz mısın tek başına? Hem fizanda değilsin ya on basamak ötesi ya hu:))

Vallahi önemli olan bebegin. Isterse kv dünyayı yiksin onemseme

Istedigini soylesin aksaminda esime anlattim. Bir sure sonra kendisi zaten gelip ozur dilemisti ama is isten gecmisti. Eski duzen bozuldumu bir daha duzelmez.

QUOTE="nortgirll, post: 44846262, member: 704458"]Kendileri saygi bekler ama saygısızca davranırlar sanki okadar laf saydiktan sonra hic bisey demeden dinlememizi bekler ufacık lafta Kötü gelin damgası yersin[/QUOTE]

Evde bir takim tadilat isleri oldu sırf yanlarında oturiyim dye benim doğum zamanima getirdiler tadilat isini k.p yaptirdi. Cok haklısın bebeğim aglasada yorulsamda,uyumasamda kendi evimde kat be kat rahat olucam uzanicam kalkicam tv izliycem rahat rahat suan kendime kızıyorum en başında dinlememeliydim bu kadar iyi niyetli olmamaliydim herseye muhalefet banyo yaptırırken su dokuyorum ay agzina gider vs vs alttan ala ala 3. Ayda tak etti son yaptığı resmen çıldırttı

Git kendi evinde paşa paşa başını dinle bebeğine bak bacim

[/QUOTE]
Kesinlikle haklısın canım Kayinvalidem iyi derdim hep. Ama beddua etmesi felan dmek ki icinde taşıdığı duygular bunlar
Sosyal m hesabima kadar sirf istediği icin birilerinin resimlerine bakmayi sifremi kaydettim tabletine ama gece sifremi de degistirdim giremesin diye bakalım bundan sonra yuz bulabilicek mi eskisi gibi benden

Tamam, burada benim amacım tabii ki seni kayınvalideye karşı kışkırtmak değil. Sabredip sabredip ptlayınca telafisi zor şeyler çıkıyor ortaya. Sakin, sessiz ve derinden ilerleyip, kavga kıyamet olmadan yuvacığına yerleş.

Öyle yapicam canım kışkırtmalik bir durum yok ki yaşadığım herseyi anlattim sizler benimle derdimi paylasiyorsunuz Iyiki anlattim ve rhatladim. Yoksa bu sinirle nasi yaardim. Cok düşünceli ya o yüzden acmis butun camları iceri odaniza soguk geliyor böyle düşünceli

Kaynanadan bahsediyorsunuz kızlar.iki yuzlu varlıktır onlar.çift karakterlidirler. İstediği olmayınca anında dusmaniniz olablr.o yüzden pek samimi olmamak lazim.sana beddua etmiş.aslında bi bakıma iyi olmuş bu olay.cadının gerçek yüzünü gordun.sana ne kadar değer verdiğini gormus oldun.1-2 ay daha sabret havalar isininca çıkın gidin o evden.bi göz odada olsa rahat olursunuz bnce bnm fikrim bu :)

bence bu kadar yuz göz olmak dogru degil..ayrıca minik bir bebeği yara varken öpmek ne demek yaaa bu kadar cahil düşünce olmaz..sakın kabul edip ve geri vites atmayın...tavrınızı belirleyin..

Az evvel geldi odaya oglumu severek hadi gel gezlim diyerek aldı bütün gce çıkmadım odadan ondan heralde hic bisey demedim konuşmadım mutafaga gectim simdi biseyelr yiyorum

bence bu kadar yuz göz olmak dogru degil..ayrıca minik bir bebeği yara varken öpmek ne demek yaaa bu kadar cahil düşünce olmaz..sakın kabul edip ve geri vites atmayın...tavrınızı belirleyin..
Simdi konusursak nasil bir tavirla konusmaliyim zaten yasannlardan sonra tavrim oldu olucakta ama sus pus mu takilmaliyim ayni ortamdayken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…