AnlatsinHaklısın canim ama gostermesem Tüm Türkiye ye beni anlatır rüyamda gördüm psikolojimi bozdu vallahi
Kendileri saygi bekler ama saygısızca davranırlar sanki okadar laf saydiktan sonra hic bisey demeden dinlememizi bekler ufacık lafta Kötü gelin damgası yersinBenim kv de benzer bir durumda ayni seyi yapti. Ilk kavgamizdi. Ve bana etmedigi beddua kalmamisti. Bir sure konusmadim ama ogunden sonra asla eskisi gibi olmadim olamamda. Esimin annesi severim sayarim ama soylediklerinin icindeki gercek duygular oldugunu asla unutmam
Haaa sen taşındın oraya ve eşyayı içeri attığın gibi alt kata indin; kendi evinde hiç oturmadın. Ama be güzelim; insanın evceğizinde ayacığını uzatıp oturduğuna benzer mi cümbür cemaat yaşamak. Çalışmıyorsun da; bir bebeğine bakamaz mısın tek başına? Hem fizanda değilsin ya on basamak ötesi ya hu:))Haklısın bunu en kısa sürede gerceklestirmeliyim. Tasarruf degil kendileri dogum yapacaksın zor olur ilk aylar burda kal hem eşyalarını felan nasil yrlestiriceksin vs vs bende iyi fikir diye düşünmüştüm ta ki dogum sonrası yardımcı olsada fazlAsıyla yaptıklarını benden geri aldı yani hic bir zaman bos bos oturmadim,uyumadinm,dinlenemedim.
Gostericem gostericem de konusnak gelmiyor zerrece ama bunu gostericem ona gerci ne kadar anlar beniBirtane haber var ac ver eline kadin uculu ağzıyla bebegi opmus bebek iki gun sonra vefat etmiş belki beyni idrak eder o zaman!
Evde bir takim tadilat isleri oldu sırf yanlarında oturiyim dye benim doğum zamanima getirdiler tadilat isini k.p yaptirdi. Cok haklısın bebeğim aglasada yorulsamda,uyumasamda kendi evimde kat be kat rahat olucam uzanicam kalkicam tv izliycem rahat rahat suan kendime kızıyorum en başında dinlememeliydim bu kadar iyi niyetli olmamaliydim herseye muhalefet banyo yaptırırken su dokuyorum ay agzina gider vs vs alttan ala ala 3. Ayda tak etti son yaptığı resmen çıldırttıHaaa sen taşındın oraya ve eşyayı içeri attığın gibi alt kata indin; kendi evinde hiç oturmadın. Ama be güzelim; insanın evceğizinde ayacığını uzatıp oturduğuna benzer mi cümbür cemaat yaşamak. Çalışmıyorsun da; bir bebeğine bakamaz mısın tek başına? Hem fizanda değilsin ya on basamak ötesi ya hu:))
[/QUOTE]Istedigini soylesin aksaminda esime anlattim. Bir sure sonra kendisi zaten gelip ozur dilemisti ama is isten gecmisti. Eski duzen bozuldumu bir daha duzelmez.
QUOTE="nortgirll, post: 44846262, member: 704458"]Kendileri saygi bekler ama saygısızca davranırlar sanki okadar laf saydiktan sonra hic bisey demeden dinlememizi bekler ufacık lafta Kötü gelin damgası yersin
Evet canim kesinlikle dogru olan buydu en.başında ama gec degil daha fazla olay olmadan gitmek istiyorumGit kendi evinde paşa paşa başını dinle bebeğine bak bacim
Tamam, burada benim amacım tabii ki seni kayınvalideye karşı kışkırtmak değil. Sabredip sabredip ptlayınca telafisi zor şeyler çıkıyor ortaya. Sakin, sessiz ve derinden ilerleyip, kavga kıyamet olmadan yuvacığına yerleş.Evde bir takim tadilat isleri oldu sırf yanlarında oturiyim dye benim doğum zamanima getirdiler tadilat isini k.p yaptirdi. Cok haklısın bebeğim aglasada yorulsamda,uyumasamda kendi evimde kat be kat rahat olucam uzanicam kalkicam tv izliycem rahat rahat suan kendime kızıyorum en başında dinlememeliydim bu kadar iyi niyetli olmamaliydim herseye muhalefet banyo yaptırırken su dokuyorum ay agzina gider vs vs alttan ala ala 3. Ayda tak etti son yaptığı resmen çıldırttı
Zaten.mesafe koyucam araya ki yaptığım onca seyi hatirlasin vicdan azabi ceksin diyekaynanayla kanka olunmaz arkadaş...
mesafeli olucaksin
Öyle yapicam canım kışkırtmalik bir durum yok ki yaşadığım herseyi anlattim sizler benimle derdimi paylasiyorsunuz Iyiki anlattim ve rhatladim. Yoksa bu sinirle nasi yaardim. Cok düşünceli ya o yüzden acmis butun camları iceri odaniza soguk geliyor böyle düşünceliTamam, burada benim amacım tabii ki seni kayınvalideye karşı kışkırtmak değil. Sabredip sabredip ptlayınca telafisi zor şeyler çıkıyor ortaya. Sakin, sessiz ve derinden ilerleyip, kavga kıyamet olmadan yuvacığına yerleş.
Aynen oyle canım kesinlikle meaafe sary yoksa ber b.. karisirlarken görebilirsinkanka ayağı döt ayağı diye boşa dememişler
Simdi konusursak nasil bir tavirla konusmaliyim zaten yasannlardan sonra tavrim oldu olucakta ama sus pus mu takilmaliyim ayni ortamdaykenbence bu kadar yuz göz olmak dogru degil..ayrıca minik bir bebeği yara varken öpmek ne demek yaaa bu kadar cahil düşünce olmaz..sakın kabul edip ve geri vites atmayın...tavrınızı belirleyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?