- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
ben eşimle kayınbabamla ve öz babamla bu konuda defalarca tartışmış bir insan olarak hiiç umrumda değil beddua mı eder küser mi ölür mü kendi bileceği iş. benim için mühim olan bebeğimdir her daim. uçuk çok tehlikeli bir virüs öpmeyi bırak ben uçuklu olan kişiyi 1 hafta karantinaya alıyorum. 1 hafta öpmese bebeği ölmezdi kayınvaliden ama herpes yüzünden menenjit olan insanlar var ama bizim toplumumuz uçuğu hastalık kabul etmiyor. elimden geldiğince korudum evladımı ama bir arkadaşım ve gerizekalı karşı komşum uçukluyken öpmüşlerdi ama geçmedi kızıma şimdilik birşey yok. herkesi uyar tavrını koru geri adım atma kırıcı da olma, allah korusun tüm yavruları, malesef dedeler neneler çok alınganlar kayınbabam alenen benimle kavga etti küstü bu yüzden sonra pişman oldu ama benim için bitti artık çok daha dikkatli ama olan oldu beni kaybettiMerhaba arkadaslar bir süreligine k.v kalıyoruz.bir kac gundur kayinvalidemde ucuk vardı ve bugun 3 aylik bebeğimi öperken gorunce Sinirlerim bozuldu ve o an Dudaginda ucuk mu vardı diyince evet ece bir kac gune dedi bende ucuk varken bebegi opmesinin tehlikeli olduğunu ona bulaşıp hasta edebileceginden bahsederken o an kayinpederde evet hanım bu halde öpme derken,ani bir cıkısla o benim torunum kimse karısamaz dedi.Benimde cocugum illaki onu düşünüyorum da soyluyorum diyince öperim karısamazsinlar afralar tafralar hasta olsa üzülürüm üzülüruz degil mi desemde b ir ton laf söyledi bende kendimi tutamadim. Odayi terkettim yatak odasina gectim. Bu ardaa bana beddua etti (Allah seni kahretsin!) Yerimde olsaniz naparsiniz ve soyle bir durum var onunla kankam mıs gibi samimi olan bir insanım her an yardım eden,gezen tozan,fikir alan,gecelere kadar muhabbet eden. Ben bu kadar samimiyken düşman gibi tavır takınması sizce ne madar sağlıklı yerimde olsanız napardiniz??
Zaten evim var canim tadilat islerimiz oldu bode hamileligin son günleri diye gel yanimiza kal yardımcı oluruz sana birazcik byumus olur hem diyip aklimi celdiler keske kabul etmeseydim başındaKaynanadan bahsediyorsunuz kızlar.iki yuzlu varlıktır onlar.çift karakterlidirler. İstediği olmayınca anında dusmaniniz olablr.o yüzden pek samimi olmamak lazim.sana beddua etmiş.aslında bi bakıma iyi olmuş bu olay.cadının gerçek yüzünü gordun.sana ne kadar değer verdiğini gormus oldun.1-2 ay daha sabret havalar isininca çıkın gidin o evden.bi göz odada olsa rahat olursunuz bnce bnm fikrim bu :)
Burdaki herkes beni haklı görüyor biride sen hatalisin özür dile demedi demek ki ben tavrimda son derece hakliyim? Allah korusun bebegime bisey olsa nolucak hayatı zindan etmiycekmiyim hepsne ne kadar da düşüncesiz cahil insanlar keske bizler kadar duyarli olabilseler bisey oluncada yok bizde cocuk büyüttük senin cocugun sen büyütün buda benim ben buyutuyorum bukadar basit karisma hakkin yok bana sen karısamazsin deme hakkin yokben eşimle kayınbabamla ve öz babamla bu konuda defalarca tartışmış bir insan olarak hiiç umrumda değil beddua mı eder küser mi ölür mü kendi bileceği iş. benim için mühim olan bebeğimdir her daim. uçuk çok tehlikeli bir virüs öpmeyi bırak ben uçuklu olan kişiyi 1 hafta karantinaya alıyorum. 1 hafta öpmese bebeği ölmezdi kayınvaliden ama herpes yüzünden menenjit olan insanlar var ama bizim toplumumuz uçuğu hastalık kabul etmiyor. elimden geldiğince korudum evladımı ama bir arkadaşım ve gerizekalı karşı komşum uçukluyken öpmüşlerdi ama geçmedi kızıma şimdilik birşey yok. herkesi uyar tavrını koru geri adım atma kırıcı da olma, allah korusun tüm yavruları, malesef dedeler neneler çok alınganlar kayınbabam alenen benimle kavga etti küstü bu yüzden sonra pişman oldu ama benim için bitti artık çok daha dikkatli ama olan oldu beni kaybetti
Burdaki herkes beni haklı görüyor biride sen hatalisin özür dile demedi demek ki ben tavrimda son derece hakliyim? Allah korusun bebegime bisey olsa nolucak hayatı zindan etmiycekmiyim hepsne ne kadar da düşüncesiz cahil insanlar keske bizler kadar duyarli olabilseler bisey oluncada yok bizde cocuk büyüttük senin cocugun sen büyütün buda benim ben buyutuyorum bukadar basit karisma hakkin yok bana sen karısamazsin deme hakkin yok
bu lohusa depresyonu bü yüzden oluyor işte en ağırı da bizim ülkemizde geçiyordur. herkes çocuk büyütmüş herkes çok bilmiş. allah yardım etsin benim çocuğum 3 yaşında oldu inan 3 yıl nasıl geçti bana sor, kendi kaşığıyla yemek yedirmeye çalışanı mı ararsın hastayken öpmeye çalışanını mı 1 aylık bebeği hoplatıp sevmeye çalışanını mı vs vs ben 2 sene lohusa depresyonunu atlatamadım....Burdaki herkes beni haklı görüyor biride sen hatalisin özür dile demedi demek ki ben tavrimda son derece hakliyim? Allah korusun bebegime bisey olsa nolucak hayatı zindan etmiycekmiyim hepsne ne kadar da düşüncesiz cahil insanlar keske bizler kadar duyarli olabilseler bisey oluncada yok bizde cocuk büyüttük senin cocugun sen büyütün buda benim ben buyutuyorum bukadar basit karisma hakkin yok bana sen karısamazsin deme hakkin yok
Kapaniyor zAten mikroplumuyum ben gibi cumleler kurdu bide haklısın kızım ya iyilesene kadar opmiyimdiyemiyor kaynana ya cevap yetiştirmek zorunda yoksa nasıl durabiliruçukla bebek öpen, ister kaynana olsun, ister başkası olsun, gebertirdim.
Eşim zaten son zamanlarda cok bunalımda maddi sıkıntılarımız var onunda ustune gidemiyorum ama hakli goruyor beni. Kisa sure sonra cikariz evimize oda ayni evde yaşamayı istemiyor zaten Annen oda senin inirliyken çıkmıştır agzindan felan dedi yinede benim tavrim net ne olursa olsunAllah kahretesin dedigi icin agziyla kus tutsa hakli olamaz.
esinize soylediniz mi size beddua ettigini?
ucuk cok tehlikeli bisey,nasil bu kadar dusuncesiz olabiliyor bu kadin,hayret bisey.
Eşim zaten son zamanlarda cok bunalımda maddi sıkıntılarımız var onunda ustune gidemiyorum ama hakli goruyor beni. Kisa sure sonra cikariz evimize oda ayni evde yaşamayı istemiyor zaten Annen oda senin inirliyken çıkmıştır agzindan felan dedi yinede benim tavrim net ne olursa olsun
Hayır bende tek kelime dahi konusmuyorum. Iki odada tv var normalde onlarla oturur izlerdim simdi tek basima girdim tv izliyorum odadaNe yaptınız hiç laf atti mi kv niz
Merhaba arkadaslar bir süreligine k.v kalıyoruz.bir kac gundur kayinvalidemde ucuk vardı ve bugun 3 aylik bebeğimi öperken gorunce Sinirlerim bozuldu ve o an Dudaginda ucuk mu vardı diyince evet ece bir kac gune dedi bende ucuk varken bebegi opmesinin tehlikeli olduğunu ona bulaşıp hasta edebileceginden bahsederken o an kayinpederde evet hanım bu halde öpme derken,ani bir cıkısla o benim torunum kimse karısamaz dedi.Benimde cocugum illaki onu düşünüyorum da soyluyorum diyince öperim karısamazsinlar afralar tafralar hasta olsa üzülürüm üzülüruz degil mi desemde b ir ton laf söyledi bende kendimi tutamadim. Odayi terkettim yatak odasina gectim. Bu ardaa bana beddua etti (Allah seni kahretsin!) Yerimde olsaniz naparsiniz ve soyle bir durum var onunla kankam mıs gibi samimi olan bir insanım her an yardım eden,gezen tozan,fikir alan,gecelere kadar muhabbet eden. Ben bu kadar samimiyken düşman gibi tavır takınması sizce ne madar sağlıklı yerimde olsanız napardiniz??
Aynı sorun bendede var sanki kendi ogurmus havalarında kvler çocuklarımıza annelik yapamayacağımizi dusunur kendi çocuklarımızı bizden kiskanirlar tartışmaya açık ve alinganlar bende Çözemedim gttiMerhaba arkadaslar bir süreligine k.v kalıyoruz.bir kac gundur kayinvalidemde ucuk vardı ve bugun 3 aylik bebeğimi öperken gorunce Sinirlerim bozuldu ve o an Dudaginda ucuk mu vardı diyince evet ece bir kac gune dedi bende ucuk varken bebegi opmesinin tehlikeli olduğunu ona bulaşıp hasta edebileceginden bahsederken o an kayinpederde evet hanım bu halde öpme derken,ani bir cıkısla o benim torunum kimse karısamaz dedi.Benimde cocugum illaki onu düşünüyorum da soyluyorum diyince öperim karısamazsinlar afralar tafralar hasta olsa üzülürüm üzülüruz degil mi desemde b ir ton laf söyledi bende kendimi tutamadim. Odayi terkettim yatak odasina gectim. Bu ardaa bana beddua etti (Allah seni kahretsin!) Yerimde olsaniz naparsiniz ve soyle bir durum var onunla kankam mıs gibi samimi olan bir insanım her an yardım eden,gezen tozan,fikir alan,gecelere kadar muhabbet eden. Ben bu kadar samimiyken düşman gibi tavır takınması sizce ne madar sağlıklı yerimde olsanız napardiniz??
Allah seni kahretsin ne demek yaMerhaba arkadaslar bir süreligine k.v kalıyoruz.bir kac gundur kayinvalidemde ucuk vardı ve bugun 3 aylik bebeğimi öperken gorunce Sinirlerim bozuldu ve o an Dudaginda ucuk mu vardı diyince evet ece bir kac gune dedi bende ucuk varken bebegi opmesinin tehlikeli olduğunu ona bulaşıp hasta edebileceginden bahsederken o an kayinpederde evet hanım bu halde öpme derken,ani bir cıkısla o benim torunum kimse karısamaz dedi.Benimde cocugum illaki onu düşünüyorum da soyluyorum diyince öperim karısamazsinlar afralar tafralar hasta olsa üzülürüm üzülüruz degil mi desemde b ir ton laf söyledi bende kendimi tutamadim. Odayi terkettim yatak odasina gectim. Bu ardaa bana beddua etti (Allah seni kahretsin!) Yerimde olsaniz naparsiniz ve soyle bir durum var onunla kankam mıs gibi samimi olan bir insanım her an yardım eden,gezen tozan,fikir alan,gecelere kadar muhabbet eden. Ben bu kadar samimiyken düşman gibi tavır takınması sizce ne madar sağlıklı yerimde olsanız napardiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?