Kayınvalidemle tartıştım

ben eşimle kayınbabamla ve öz babamla bu konuda defalarca tartışmış bir insan olarak hiiç umrumda değil beddua mı eder küser mi ölür mü kendi bileceği iş. benim için mühim olan bebeğimdir her daim. uçuk çok tehlikeli bir virüs öpmeyi bırak ben uçuklu olan kişiyi 1 hafta karantinaya alıyorum. 1 hafta öpmese bebeği ölmezdi kayınvaliden ama herpes yüzünden menenjit olan insanlar var ama bizim toplumumuz uçuğu hastalık kabul etmiyor. elimden geldiğince korudum evladımı ama bir arkadaşım ve gerizekalı karşı komşum uçukluyken öpmüşlerdi ama geçmedi kızıma şimdilik birşey yok. herkesi uyar tavrını koru geri adım atma kırıcı da olma, allah korusun tüm yavruları, malesef dedeler neneler çok alınganlar kayınbabam alenen benimle kavga etti küstü bu yüzden sonra pişman oldu ama benim için bitti artık çok daha dikkatli ama olan oldu beni kaybetti

Zaten evim var canim tadilat islerimiz oldu bode hamileligin son günleri diye gel yanimiza kal yardımcı oluruz sana birazcik byumus olur hem diyip aklimi celdiler keske kabul etmeseydim başında

Burdaki herkes beni haklı görüyor biride sen hatalisin özür dile demedi demek ki ben tavrimda son derece hakliyim? Allah korusun bebegime bisey olsa nolucak hayatı zindan etmiycekmiyim hepsne ne kadar da düşüncesiz cahil insanlar keske bizler kadar duyarli olabilseler bisey oluncada yok bizde cocuk büyüttük senin cocugun sen büyütün buda benim ben buyutuyorum bukadar basit karisma hakkin yok bana sen karısamazsin deme hakkin yok

Allah kahretesin dedigi icin agziyla kus tutsa hakli olamaz.
esinize soylediniz mi size beddua ettigini?
ucuk cok tehlikeli bisey,nasil bu kadar dusuncesiz olabiliyor bu kadin,hayret bisey.

bu lohusa depresyonu bü yüzden oluyor işte en ağırı da bizim ülkemizde geçiyordur. herkes çocuk büyütmüş herkes çok bilmiş. allah yardım etsin benim çocuğum 3 yaşında oldu inan 3 yıl nasıl geçti bana sor, kendi kaşığıyla yemek yedirmeye çalışanı mı ararsın hastayken öpmeye çalışanını mı 1 aylık bebeği hoplatıp sevmeye çalışanını mı vs vs ben 2 sene lohusa depresyonunu atlatamadım....

Hem suçlu hem güçlü ;-) Allah onu kahretsinn :))))

Allah kahretesin dedigi icin agziyla kus tutsa hakli olamaz.
esinize soylediniz mi size beddua ettigini?
ucuk cok tehlikeli bisey,nasil bu kadar dusuncesiz olabiliyor bu kadin,hayret bisey.
Eşim zaten son zamanlarda cok bunalımda maddi sıkıntılarımız var onunda ustune gidemiyorum ama hakli goruyor beni. Kisa sure sonra cikariz evimize oda ayni evde yaşamayı istemiyor zaten Annen oda senin inirliyken çıkmıştır agzindan felan dedi yinede benim tavrim net ne olursa olsun

Ne yaptınız hiç laf atti mi kv niz

Sen haklisin canim, O beddua da doner dolasir kendisine gider , cunku haksiz yere etmis hoş hakli bile olsa beddua etmesi dogru degil...

Torunum demesini biliyo ama gram dusunmuyo ufacik bebegi hasta edebilecegini...

Artik cahilliktenmi yapiyor inadina mi yapiyor orasini cözemedim...

Ne demek uçuklu dudakla çocuk bebeği öpmek Bir de çok iyi birşey yapmış gibi üste çıkmaya çalışmalar. Babaanneyse babaanne gibi davransın, ilk once torunun sağlığını düşünsün.

Benim torunum kimse karışamaz deyipte anneligini kucumsuyorsa sende eşinle alakali bi konuda benim kocam kimse karışmaz de görsün.

kp de seni haklı bulmuş

uzak dur huzurlu ol

muhatap olma ortak iş yapma kendine yap ye vs

gelip özür dilesin önce sonra düşünürsün

bir de evin varmış eşyan olmasın ne olacak ki

eski eşyalarına ne oldu al annenden bir şeyler kv den diğer akrabalardan geç evinde otur

azıcık aşın ağrısız başın

Haklisiniz esinizede masallah boyle erkeklerde var dunyada insan inanamiyo

ya kızlar ben de burada bir şey sorabilir miyim
mesela benim kv kendi ayaklarıyla oynayıp ya da kulağını karıştırıp ya da dişlerini peçeteyle temizleyip yıkamadan bebeğime sürüyor ellerini sevmek için
çıldırıyorum, bir kere sert uyardım kavga çıkıyordu neredeyse, fırça yedim
görümce falan tavır aldı bana aylardır
o kadar uyarmaya rağmen aynı şeyi yapıyor, o elleriyle biberonu yıkamaya yelteniyor
bana ne dersiniz, konu sahibinin hoşgörüsüne sığınarak

Aynı sorun bendede var sanki kendi ogurmus havalarında kvler çocuklarımıza annelik yapamayacağımizi dusunur kendi çocuklarımızı bizden kiskanirlar tartışmaya açık ve alinganlar bende Çözemedim gtti

Allah seni kahretsin ne demek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…