Kayınvalidemle vakit geçirmek istiyorum

CansuTore

En büyük derdimin ömrü, omzuna kadar..
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
223
183
103
Kızlar merhaba
Ben daha 1 aylık evliyim
Çok tatlı çok iyi bir kayinvalidem var aramız çok şükür çok iyi
Daha sevgililik yıllarımızdan beri hep ararım sık sık o da arar sağolsun
Hep muhabbetimiz çok iyi oldu kendisiyle
Sanki yıllardır tanışıyoruz gibi
Ama benim bir sey dikkatimi çekti biz hep araşırız eşimle birlikte gideriz onlarda gelirler ama biz kayinvalidemle hiç birlikte bir şeyler yapmıyoruz
Kendisi gezmeyi cok sever
Kültürel açıdan çok zengindir
Fakat benim işim dolayısıyla ben şehir dışına fazla çıkamıyorum yani fazla vaktim olmuyor
Siz kayinvalidenizle neler yapıyorsunuz mesela ben onu arayıp bir şeyler teklif etmek istiyorum sunu yapalım bunu yapalım birlikte vakit gecirelim açısından
Neler önerebilirim?
Ikimizinde keyif alacağı ışte gelinimle güzel bir gun geçirdik desin istiyorum Eşim yanımda olmadan
Fikir bekliyorum bu konuda sizden

Birde bunu onu açıkça söylemeli miyim acaba
Ben sizinle daha çok vakit geçirmek istiyorum bundan sonra daha sık görüşelim gibisinden

Burda kv den bu kadar dertli insan varken beni güldürdünüz. İnş hep böyle olursunuz demek için geldim :halay:
5 6 yıldır tanıyorum kendisini maşallah diyeyim daha bir sorun yaşamadım inşallah yaşanmaz ilerde de
Çok seviyorum kendisini ne gerek var sıkıntıya iki tarafta iyi olduktan sonra

Herkes kocası ile vakit geçirmek ister sende kaynanan la iyiymiş...ama çok erken be gülüm 7 yıllık evliyim bende zaman geçirmek istiyorum ama kadın beni istemiyor malum iki çocuk ses şamata:KK48:

Bende eşimle vakit geçirmeyi cok seviyorum ve geçiriyoruzda.
Ama bu ikisi birbirine engel şeyler değiller ikisiyle geçirilcek vakit yaratılır istedikten sonra :)

Benim kayınvalidem memleketi dışında bir yer gezmeyen bir hanım. Biz beraber sosyete pazarına gider çıkışta restorana gideriz. Eğlendiğimiz bir aktivite. Ama genel olarak pek birbirimizden hazzetmeyiz biricik oğlunu elinden almamla ilgili günde 2569 kez laf sokar ben susarım zamanında üzmüşlüğü de var yine de saygımı bozmam eşim mutlu olsun diye iyi geçinirim.

Bende eşimle vakit geçirmeyi cok seviyorum ve geçiriyoruzda.
Ama bu ikisi birbirine engel şeyler değiller ikisiyle geçirilcek vakit yaratılır istedikten sonra :)
Boşver be senin en güzel zamanların bu günleri çooook arayacak sin dert ettiğin şeye bak zaman geçiyor canım bırak kaynanani ya da çağır sizle yaşasın :KK4:

Kızlar ben kayimvalidemi seviyorum onunla vakit geçirmek istiyorum
Bu eşime zaman ayırmadığım anlamına gelmiyor ki
Ben nasıl vakit gecirebilirim neler yapabilirim diye sormustum

istemsizce güldüm :) burda pek fikir verecek kimse yoktur. Genelde konular kv den nasil kurtulurumla ilgili :)

Uzun zamandir taniyomussunuz beraber yapmaktan hoslancaginiz birsey yapin. Sehir gezmesini sever mi mesela? Görülmesi gereken yerler mutlaka vardir yakinlarinizda, onunda henüz gitmedigi. Oralari görmeyi teklif edebilirsiniz.

Kızlar merhaba
Ben daha 1 aylık evliyim
Ama benim bir sey dikkatimi çekti biz hep araşırız eşimle birlikte gideriz onlarda gelirler ama biz kayinvalidemle hiç birlikte bir şeyler yapmıyoruz
Fakat benim işim dolayısıyla ben şehir dışına fazla çıkamıyorum yani fazla vaktim olmuyor
Siz kayinvalidenizle neler yapıyorsunuz mesela ben onu arayıp bir şeyler teklif etmek istiyorum sunu yapalım bunu yapalım birlikte vakit gecirelim açısından
Neler önerebilirim?
Ikimizinde keyif alacağı ışte gelinimle güzel bir gun geçirdik desin istiyorum Eşim yanımda olmadan
Ve bdv nin dertli kayinvalidezedelerinden "bunlar daha iyi günlerin ,fragman bitince filmi görmek istemeyeceksin " sesleri yükselir ..yıkıl kk ,dünyada iyi kayınvalide deler de var :D

5 6 yıldır tanıyorum kendisini maşallah diyeyim daha bir sorun yaşamadım inşallah yaşanmaz ilerde de
Çok seviyorum kendisini ne gerek var sıkıntıya iki tarafta iyi olduktan sonra
Valla bende 10 senedir tanıyorum kendisini ama.
Ama dan sonrasında tıkanıp kaldım bak işte :KK53:

Biraz daha sabret derim. 1 ayda evlilik bile oturmuyor. Insanlar her zaman sasirtabiliyor. Hala ayni fikirdeysen ben kv'mi seyrek goruyorum ama gorustugumuzde muzeye, varsa sergi ve fuara gidiyorum mutfagini begendigim mekanlara goturuyorum sana da tavsiye edebilirim ama belli bir rutine oturtmamani tavsiye ederim.

Kızlar merhaba
Ben daha 1 aylık evliyim
Neler önerebilirim?

:silah::silah::silah::silah::silah::silah:

şaka bi yana, bence daha çok yenisiniz. biraz daha evliliğinize zaman verin, kayınvalidenizi uzaktan uzaktan tanıyın. ilk günden yüzgöz olmak genelde kötü sonuçlar doğuruyor.

ek: tanıdığınızı söylemişsiniz ama daha yeni gelin-kaynana oldunuz, ilişkinizin dinamikleri değişti. dikkatli olun derim.

Back
X