Kayınvalidemle yaşadığım ilk sorun. Ben mi abartıyorum?

Manyak mi ne. Kızınız orda Allah korusun hasta olsa yanina gidemezsiniz. Hem 2 yaşındaki çocuğun düğüne gitmesi çok mu onemliymis.

İşte ben de bunu düşünüyorum, yasağın ne zaman kalkacağı belli değil, kızımın bir ihtiyacı olsa uçağa atlayıp gidemeyecek durumdayım kafayı yerim.
Görümcem için hiç önemli değil hatta Alina ve kendisine aynı model beyaz elbise almış, kafalarına çiçek tacı koyup fotoğraf çektirme planları yapıyorduk gelemeyecek diye.

Kv belli heryer de kv. Tuşu türkü almanı farketmiyor demekki.
Bu konuşmalardan çıkardığım kadarıyla kv sana bayaa bi kinlenmis. Boşver kinlensin. Sen kendini üzme. Eşin ne güzel destek çıkmış sana maşallah. Bizim erkeklerin hiçbiri yapmaz bunu. Sen keyfine bak. Mutsuz olup kimseyi mutlu etme

Eş ailesinin seni istemeyişi, sevmeyişine çok takılma.
Eşin dağ gibi arkanda duruyor.
Üzülecek bir durum yok bence.
Gerçek yüzünü görmüş oldun ,sevin hatta.

Vay be, kaynana her yerde kaynana resmen. Evrensel bir çirkeflik herhalde.
Ama Türk erkeği ve Rus erkeği çok fark ediyormuş onu gördüm. Eşiniz ve siz hep mutlu olursunuz umarım :)

Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için.
Evet eşim onunla evlenmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha belli etmiş oldu ama çok üzüldü. Kendimden daha çok onun olanları hazmedip, unutmasını istiyorum. Şu an ne görüşeceğim ne görüştüreceğim diyor ama böyle devam etmez hem görümcem ve kayınpederimin hiç suçu yok, kızımı görmek hakları diye düşünüyorum.

Haklısın tabi. Belki kv özür diler. Sende affedersin hatasız kul olmaz sonuçta.
Ama muhabbetini bu saatten snra mesafeni iyice koyarsın en iyisi bu

Çok da olgunsunuz maşallah size.. mümkün mertebe kv ile mesafeli olun.. zaten bunu anlayabilecek olgunlukta ve anlayışta bir aile var karşınızda.. siz ne güzel bi çiftsiniz ya maşallah size.. mutluluğunuz katlanarak hep artsın inşallah...

Sizin kocanız ve siz çok akıllı insansinız..Maşallah size..kendinize üzmeyin ve bu konuda az düşünmeye çalışın..kızınız var Allah Bağışlasın!!!

Içimizde hainler olduğu gibi sizin gibi ülke aşıkları da var.. bu arada yeni üyeymişsiniz hoşgeldiniz aramıza :)
hoşbuldum!!!evet bir kaç gün önce cesaretimi toplayıp kayıt yaptım. Türkçem o kadar iyi olmadığı için utanıyordum. Ama sonra gördüm ki burda çok iyi davranıyorsunuz. Hiç demıyorsunuz ya yabancısın ne anlıyorsun..o yuzden asıl ben size teşekkür etmek istiyorum

Eşiniz sizin yanında imiş
Üzülmeyin bence
Eş desteği çok önemli
Kv içindeki herseyi bunu bahane edip dısarı cıkarmıs
Bundan snr siz de görüşmeyin

Ay öyle şey mi olur hiç fena değil Türkçeniz gayet de iyi.. hem zamanla çok daha iyi olur buranın epey artısı olur size.. biz ne Türkçeler gördük okuyup da anlam veremediğimiz

Valla kocanizi bilmem ama bu gune kadar karsilastigim is yaptigim gordugum ruslar hep kavgaci saygisiz tipler genel kultur olarak zaten pek seviyeli kisiler degiller bence hic sasirmayin. Kv deniz zaten icten ice yedirememis kendisine turk gelini kafasinda kurmus uydurmus senaryolari yakistirmis eh birde siz evlenip turkiyeye yerlestiginizden iyice kadina koymus hem oglumu hem torunumu aldi gozuyle bakiyor herhalde.
Herneyse kendince sizin onlardan torunu kiskandiginizi, esinizi cocukla yollarsaniz esinizin ve cocugun birdaha donmeyecegini falan hesap ederek yollamadiginizi dusunmus. Iste dervisin fikri neyse zikri odur diye. Kendi hastalikli beynindekileri sana yansitmis kisaca.

Benim abimin eside yabanci onunda annanesi ilk iliskilerini ogrendiginde evlenme kizim turkle turkler barbar senle evlenir senden cocuk yapar sonra cocugunu alip turkiyeye gider turk kadinla evlenir ve birdaha yuzunu sana gostermez demis. Yasli iste ne diyeceksin ama anne babasi kesinlikle acik goruslu normal insanlar. Demem o ki bu tarz evliliklerde illaki bir ariza cikaran olur onemli olan kocanizla iliskiniz gerisi muhim degil senede 1 kerede gorusmeyiverirsiniz.

Anaaa ruslarda da bizim kv gibileri varmış. Türk mü o kv acaba ana tarafından baba tarafından bi eli maşalılık gördüm onda. Cidden şaşırdım. Ama kocanı tebrik etmek lazım senin arkanda durmuş sıkma canını. O böyle kararlı durduğu için o kv senden özür diler aha da buraya yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…