- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi redvelvetcupcake
-
evet))) ben yabanciyim...size rahat bir şekilde diyebilirim çoğu öyle)Butun dünya kv gepsi aynı herhalde:)
Manyak mi ne. Kızınız orda Allah korusun hasta olsa yanina gidemezsiniz. Hem 2 yaşındaki çocuğun düğüne gitmesi çok mu onemliymis.
Siz de ya Türk değilsiniz veya yurt dışında yaşıyorsunuz sanırım.. Türkçeniz dejenere olmuş gibi :)zaman geçsin.yaptığı hatta anlayacak
Vay be, kaynana her yerde kaynana resmen. Evrensel bir çirkeflik herhalde.
Ama Türk erkeği ve Rus erkeği çok fark ediyormuş onu gördüm. Eşiniz ve siz hep mutlu olursunuz umarım :)
Kaynana her yerde kaynana bunu da böylece öğrenmiş olduk.. teee nerelerden kalkıp gelmiş buralara ev taşımış.. akıllısı edeplisi bizleri bulmaz zaten tövbe ya..
Siz çok hassas ve narin bi kadınsınız.. zaten terbiyenizden ağzınızı bile açamamışsınız.. yarın bigün pişman olup kendisi de özür diler..
Eş ailesinin seni istemeyişi, sevmeyişine çok takılma.
Eşin dağ gibi arkanda duruyor.
Üzülecek bir durum yok bence.
Gerçek yüzünü görmüş oldun ,sevin hatta.
Vay be, kaynana her yerde kaynana resmen. Evrensel bir çirkeflik herhalde.
Ama Türk erkeği ve Rus erkeği çok fark ediyormuş onu gördüm. Eşiniz ve siz hep mutlu olursunuz umarım :)
Kv belli heryer de kv. Tuşu türkü almanı farketmiyor demekki.
Bu konuşmalardan çıkardığım kadarıyla kv sana bayaa bi kinlenmis. Boşver kinlensin. Sen kendini üzme. Eşin ne güzel destek çıkmış sana maşallah. Bizim erkeklerin hiçbiri yapmaz bunu. Sen keyfine bak. Mutsuz olup kimseyi mutlu etme
Türküyede yaşıyorum. çok teşekkür ederim. Ben bu ülkeye aşığımSiz de ya Türk değilsiniz veya yurt dışında yaşıyorsunuz sanırım.. Türkçeniz dejenere olmuş gibi :)
Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için.
Evet eşim onunla evlenmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha belli etmiş oldu ama çok üzüldü. Kendimden daha çok onun olanları hazmedip, unutmasını istiyorum. Şu an ne görüşeceğim ne görüştüreceğim diyor ama böyle devam etmez hem görümcem ve kayınpederimin hiç suçu yok, kızımı görmek hakları diye düşünüyorum.
Çok da olgunsunuz maşallah size.. mümkün mertebe kv ile mesafeli olun.. zaten bunu anlayabilecek olgunlukta ve anlayışta bir aile var karşınızda.. siz ne güzel bi çiftsiniz ya maşallah size.. mutluluğunuz katlanarak hep artsın inşallah...Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için.
Evet eşim onunla evlenmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha belli etmiş oldu ama çok üzüldü. Kendimden daha çok onun olanları hazmedip, unutmasını istiyorum. Şu an ne görüşeceğim ne görüştüreceğim diyor ama böyle devam etmez hem görümcem ve kayınpederimin hiç suçu yok, kızımı görmek hakları diye düşünüyorum.
Içimizde hainler olduğu gibi sizin gibi ülke aşıkları da var.. bu arada yeni üyeymişsiniz hoşgeldiniz aramıza :)Türküyede yaşıyorum. çok teşekkür ederim. Ben bu ülkeye aşığım
Sizin kocanız ve siz çok akıllı insansinız..Maşallah size..kendinize üzmeyin ve bu konuda az düşünmeye çalışın..kızınız var Allah Bağışlasın!!!Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için.
hoşbuldum!!!evet bir kaç gün önce cesaretimi toplayıp kayıt yaptım. Türkçem o kadar iyi olmadığı için utanıyordum. Ama sonra gördüm ki burda çok iyi davranıyorsunuz. Hiç demıyorsunuz ya yabancısın ne anlıyorsun..o yuzden asıl ben size teşekkür etmek istiyorumIçimizde hainler olduğu gibi sizin gibi ülke aşıkları da var.. bu arada yeni üyeymişsiniz hoşgeldiniz aramıza :)
Eşiniz sizin yanında imişBugüne kadar eşimin ailesi ile hiç sorun yaşamamıştım, hepsini de çok severim hep anlatırdım. İlk defa bugün ciddi bir sorun yaşadık ve ben hala yaşananlara inanmak istemiyorum. Benim eşim Rus, benimle evlenip İstanbul' a yerleşti. Yaklaşık 28 aylık bir kızım var, o doğduktan sonra kayınvalidemler buradan ev aldılar, sık sık geliyorlar kızımı görmeye, geldiklerinde rahat etmek istediler. Geçen hafta yine geldiler, biraz burada kalıp güneye tatile gideceklerdi. Kayınvalidem, kayınpederim, görümcem ve eşimin teyzesi olarak geldiler. Biz de bugün onlara gittik her şey çok güzeldi aslında. Dışarı çıkıp kahve içmekten bahsederken eşimin teyzesi görümcemin düğününden konu açtı. Görümcem evlenecek ama ben iş dolayısıyla katılamayacağım, eşim katılacak bunu da en başından beri biliyorlardı ve hiç hayır dememişlerdi. Sorun yaşamadık hiç bu konuda. Eşim de dedi anne ben biletimi aldım. Eşimin teyzesi oradan atladı 'Yalnız mı geleceksin? Alina (kızım) gelmeyecek mi?' Ben ciddiye almadım gülümseyerek, 'Alina daha çok küçük anneden ayrı babayla duramaz ki' dedim ve zincirler koptu. Kayınvalidem kalktı bağırmaya başladı 'Alina benim oğlumun da kızı, halasının düğününe gelebilir sen benim oğluma güvenmiyorsun sen bize güvenmiyorsun'. Ben ne olduğunu anlamadan eşim kızımızı kucağına aldı kalk gidiyoruz dedi bana, kalktım bu sefer kayınvalidem üzerime yürüdü ve Rusça bir şeyler söyledi. Görümcem ve kayınpederim susturmaya çalışıyor ama herkes çok şaşırdı. Bu sefer eşim dayanamadı, kızımızı kucağıma verdi sen kapıya git dedi arkamdan kavga etti annesiyle, Rusça olduğu için anlamadım. Bu arada Alina ağlamaya başladı ben iyice panik oldum. Benim ellerim titrediği için kızımın ayakkabasını giydiremedim doğru düzgün görümcem geldi çok özür diledi kızımın ayakkabısını giydirdi, o arada kayınvalidem bağıra bağıra 'Türklerle beraber ol ama evlenme dedim ben sana!' dedi. Ben o anda dondum kaldım. Hareket edemedim eşim kapıyı çarptı Alina' yı kucağına aldı çıktık evden. İkimiz de çok kötü olduğumuz için kızımızı benim annemlere bıraktık, eşim ondan sonra dayanamadı bana sarıldı ağladı çok özür diledi. Görümcem, kayınpederim sırayla arayıp mesaj atıyorlar özürler diliyorlar.
Ama ben çok kötüyüm arkadaşlar. İstenmeyen yabancı gelinmişim ben. İstenmediğimi bilmiyordum, hiç hissettirmedi. Ben onları hep kendi ailem gibi gördüm gerçekten aile gibiydik. Eşimi suçlamıyorum o da şok oldu, bir daha annemle görüşmeyeceğim diyor ama o yine de annen dedim. Ben görüşmeyeceğim orası kesin. Görümcem ve kayınpederimin de bir suçu yok hepsi şok oldu. Ben şimdi ne yapsam nasıl davransam bilmiyorum düşündükçe hala inanamıyorum. En çok üzüldüğüm Alina' nın olaylara şahit olması biz kızımızın yanında ses yükseltilmemesine bile gayret ettikçe... İnanamıyorum hala. Olanları yediremiyorum kendime ben mi abartıyorum?
Ekleme yapayım: Düğün Rusya' da arkadaşlar. Giderlerse ülke dışına çıkacaklar yani. Benim ülkedeki durum sebebiyle yurtdışı çıkışım yasak, gidememe sebebim bu.
Ay öyle şey mi olur hiç fena değil Türkçeniz gayet de iyi.. hem zamanla çok daha iyi olur buranın epey artısı olur size.. biz ne Türkçeler gördük okuyup da anlam veremediğimizhoşbuldum!!!evet bir kaç gün önce cesaretimi toplayıp kayıt yaptım. Türkçem o kadar iyi olmadığı için utanıyordum. Ama sonra gördüm ki burda çok iyi davranıyorsunuz. Hiç demıyorsunuz ya yabancısın ne anlıyorsun..o yuzden asıl ben size teşekkür etmek istiyorum
Bugüne kadar eşimin ailesi ile hiç sorun yaşamamıştım, hepsini de çok severim hep anlatırdım. İlk defa bugün ciddi bir sorun yaşadık ve ben hala yaşananlara inanmak istemiyorum. Benim eşim Rus, benimle evlenip İstanbul' a yerleşti. Yaklaşık 28 aylık bir kızım var, o doğduktan sonra kayınvalidemler buradan ev aldılar, sık sık geliyorlar kızımı görmeye, geldiklerinde rahat etmek istediler. Geçen hafta yine geldiler, biraz burada kalıp güneye tatile gideceklerdi. Kayınvalidem, kayınpederim, görümcem ve eşimin teyzesi olarak geldiler. Biz de bugün onlara gittik her şey çok güzeldi aslında. Dışarı çıkıp kahve içmekten bahsederken eşimin teyzesi görümcemin düğününden konu açtı. Görümcem evlenecek ama ben iş dolayısıyla katılamayacağım, eşim katılacak bunu da en başından beri biliyorlardı ve hiç hayır dememişlerdi. Sorun yaşamadık hiç bu konuda. Eşim de dedi anne ben biletimi aldım. Eşimin teyzesi oradan atladı 'Yalnız mı geleceksin? Alina (kızım) gelmeyecek mi?' Ben ciddiye almadım gülümseyerek, 'Alina daha çok küçük anneden ayrı babayla duramaz ki' dedim ve zincirler koptu. Kayınvalidem kalktı bağırmaya başladı 'Alina benim oğlumun da kızı, halasının düğününe gelebilir sen benim oğluma güvenmiyorsun sen bize güvenmiyorsun'. Ben ne olduğunu anlamadan eşim kızımızı kucağına aldı kalk gidiyoruz dedi bana, kalktım bu sefer kayınvalidem üzerime yürüdü ve Rusça bir şeyler söyledi. Görümcem ve kayınpederim susturmaya çalışıyor ama herkes çok şaşırdı. Bu sefer eşim dayanamadı, kızımızı kucağıma verdi sen kapıya git dedi arkamdan kavga etti annesiyle, Rusça olduğu için anlamadım. Bu arada Alina ağlamaya başladı ben iyice panik oldum. Benim ellerim titrediği için kızımın ayakkabasını giydiremedim doğru düzgün görümcem geldi çok özür diledi kızımın ayakkabısını giydirdi, o arada kayınvalidem bağıra bağıra 'Türklerle beraber ol ama evlenme dedim ben sana!' dedi. Ben o anda dondum kaldım. Hareket edemedim eşim kapıyı çarptı Alina' yı kucağına aldı çıktık evden. İkimiz de çok kötü olduğumuz için kızımızı benim annemlere bıraktık, eşim ondan sonra dayanamadı bana sarıldı ağladı çok özür diledi. Görümcem, kayınpederim sırayla arayıp mesaj atıyorlar özürler diliyorlar.
Ama ben çok kötüyüm arkadaşlar. İstenmeyen yabancı gelinmişim ben. İstenmediğimi bilmiyordum, hiç hissettirmedi. Ben onları hep kendi ailem gibi gördüm gerçekten aile gibiydik. Eşimi suçlamıyorum o da şok oldu, bir daha annemle görüşmeyeceğim diyor ama o yine de annen dedim. Ben görüşmeyeceğim orası kesin. Görümcem ve kayınpederimin de bir suçu yok hepsi şok oldu. Ben şimdi ne yapsam nasıl davransam bilmiyorum düşündükçe hala inanamıyorum. En çok üzüldüğüm Alina' nın olaylara şahit olması biz kızımızın yanında ses yükseltilmemesine bile gayret ettikçe... İnanamıyorum hala. Olanları yediremiyorum kendime ben mi abartıyorum?
Ekleme yapayım: Düğün Rusya' da arkadaşlar. Giderlerse ülke dışına çıkacaklar yani. Benim ülkedeki durum sebebiyle yurtdışı çıkışım yasak, gidememe sebebim bu.
Ay öyle şey mi olur hiç fena değil Türkçeniz gayet de iyi.. hem zamanla çok daha iyi olur buranın epey artısı olur size.. biz ne Türkçeler gördük okuyup da anlam veremediğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?