• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidemle yine tartistik..

_Fatimatuzzehraliva_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2018
32
24
3
31
Son 1 aydir surtusuyoruz. Gercekten o kadar iyi di ki aramiz. Cok uzuluyorum :KK43: tek muhabbet evi ayirmak istemem. Cunku hamileyim. Ve rahat edemiyorum alisamadim bu eve. Kv. Oglu ile yanliz kaldigi vakit direkt olarak basliyor bidi bidi konusmaya dun yine esimle odamizdaydik cikti odadan esim mutfaga gitmis mutfaktada kv vardi. Sesi geliyor odama .

Yine basladi bidi bidi konusmaya diyorki dun geldim telefonla konusuyordu benle konusmadi benle niye kus davraniyor ben naptim falan filan halbuki ben dun konustum onunla dedigi gibi oglen eve geldiginde telefonla konusuyordum bi ablamla oturma odasinda odama gectim sonucta her ozelimi onun yaninda aciklamak zorunda degildim. Daha sonrada a sehrine esimle gitmeye karar verdigimiz icin valiz yerlestirdim biraz ceknecelerimi duzenledim yeni hamile oldugum icin agirlik cokuyor azcik yattim namaz kildim falan filan derken vakit kendi odamda gecti. Aksama dogru dun esim izinliydi birsey almis disardan bende tabaga koydum yanina goturdum odaya uyuyordu geri ciktim.

Sonra aksam odamiza geldi yemek yenmicekmi diye esim ben tokum anne dedi anne bende esim birseyler almis ondan yedim hatta sanada getirdim uyuyordun sagolasin tokum dedim. Bu konusmalardan sonra benle kus soyle boyle diye esimi dolduruyor mutfakta yine. Benim elim ayagim titredi konusmayi duyunca direk ciktim odadan anne neden benim arkamdan konusuyosun benim en nefret ettigim sey bunu yapma dedim sinirledim odama gectim sonra arkamdan geldi odaya esimde geldi olan oldu zaten o saydi sayistirdi bende saydim estim yagdim... gercekten cok uzgunum. Ne kadar iyi olursaniz olun biz o kadar iyidiki aramiz herkes imrenirdi. ev ayirma muhabbetine kotu olduk. Sakin bir oturmayin. Azcik asiniz agrisiz basiniz olsun :KK43:

Anne diyorum petegi ben aciyorum sen kapatiyorsun bak hastaliktan kurtulamiyorum karnimdakini dusun beni bosver diyorum. Ustunu sıkı giycen ayagina terligi giycen ustune battaniyeyi cekcen oturcan diyor. Cocuk dogunca napicaz diyorum onu o zaman dusunur bakariz caresine diyor. Ben neliklerle calisiyorum nasil kiyayim paraya diyor doktorami verelim o parayi diyorum yok yine anlamiyor yine anlamiyor cok yoruldum :(

Son düzenleme:
Psikolojim artik o kadar bozulduki sinirlenince ellerim zangir zangir titriyor hamilelik hormonlarida eklenince sanki dunya basima yikiliyor gibi dibe cokuyorum. O kadar uzgunum ki. Kendimi anlatmaya calisiyorum ona olmuyor anlamiyor beni ters anliyor ben vicdansizmisim evi ayirip borcunu onlara yikacakmisim. Ben hicbir zaman evi alalim borcunu siz ustlenin ben hemen icine geceyim demedim ama kendisi 1 sene once 1 seneye evinizi alcaz insallah duzeninizi kurcaz suan birlikte oturalim dedi. Kendisi verdi bana sozu. 50 yasinda kendisi calisiyor. Kayinvalidemin Ben eve gelin geldikten calismaya baslamadiki 20 senedir calisiyormus. Ben bu yasimda calisiyorum diyor. Parasiyla calisiyor benim calismasina gonlum bile razi degil. Esim sadece ani cikislarima bana kiziyor hatta bende kiziyorum kendime o konuda ama gercekten haksizliga gelemiyorum :(. Onun harici hak veriyor. Zaten o sebeple kabul etti baska sehirde yasamayi

Son 1 aydir surtusuyoruz. Gercekten o kadar iyi di ki aramiz. Cok uzuluyorum :KK43: tek muhabbet evi ayirmak istemem. Cunku hamileyim. Ve rahat edemiyorum alisamadim bu eve. Kv. Oglu ile yanliz kaldigi vakit direkt olarak basliyor bidi bidi konusmaya dun yine esimle odamizdaydik cikti odadan esim mutfaga gitmis mutfaktada kv vardi. Sesi geliyor odama .

Yine basladi bidi bidi konusmaya diyorki dun geldim telefonla konusuyordu benle konusmadi benle niye kus davraniyor ben naptim falan filan halbuki ben dun konustum onunla dedigi gibi oglen eve geldiginde telefonla konusuyordum bi ablamla oturma odasinda odama gectim sonucta her ozelimi onun yaninda aciklamak zorunda degildim. Daha sonrada a sehrine esimle gitmeye karar verdigimiz icin valiz yerlestirdim biraz ceknecelerimi duzenledim yeni hamile oldugum icin agirlik cokuyor azcik yattim namaz kildim falan filan derken vakit kendi odamda gecti. Aksama dogru dun esim izinliydi birsey almis disardan bende tabaga koydum yanina goturdum odaya uyuyordu geri ciktim.

Sonra aksam odamiza geldi yemek yenmicekmi diye esim ben tokum anne dedi anne bende esim birseyler almis ondan yedim hatta sanada getirdim uyuyordun sagolasin tokum dedim. Bu konusmalardan sonra benle kus soyle boyle diye esimi dolduruyor mutfakta yine. Benim elim ayagim titredi konusmayi duyunca direk ciktim odadan anne neden benim arkamdan konusuyosun benim en nefret ettigim sey bunu yapma dedim sinirledim odama gectim sonra arkamdan geldi odaya esimde geldi olan oldu zaten o saydi sayistirdi bende saydim estim yagdim... gercekten cok uzgunum. Ne kadar iyi olursaniz olun biz o kadar iyidiki aramiz herkes imrenirdi. ev ayirma muhabbetine kotu olduk. Sakin bir oturmayin. Azcik asiniz agrisiz basiniz olsun :KK43:

Anne diyorum petegi ben aciyorum sen kapatiyorsun bak hastaliktan kurtulamiyorum karnimdakini dusun beni bosver diyorum. Ustunu sıkı giycen ayagina terligi giycen ustune battaniyeyi cekcen oturcan diyor. Cocuk dogunca napicaz diyorum onu o zaman dusunur bakariz caresine diyor. Ben neliklerle calisiyorum nasil kiyayim paraya diyor doktorami verelim o parayi diyorum yok yine anlamiyor yine anlamiyor cok yoruldum :KK43:
Kayınvalide nurdan nimette olsa aynı evde kalınmaz:KK12:Huzursuzluk çıkarmak, konuşmak, eleştirmek onların fıtratında var:KK47:En büyük hata sende canım. Aynı evde oturmayı kabul etmeyecektin. Ev evin içinde olmaz demiş atalarımız. Bu saatten sonrada küsmeden o evden ayrılman mümkün değil. Boşuna aranız bozuldu:olamaz:

daha simdiden petek acmayi ziyan olarak goruyorsa ohooo.
o bebek ne kadar masrafli biliyor muymus acaba?
Bezi sütü mamasi yok efendim sandalyesi arabasi .
Bebek kiyafetleri ayri deterjanla ayri bi sekilde calistirilir makine de .
o sana ayri bile actirmaz elektirik fazla gelir diye elinde bile yikatir bu kafayla kac kurtul.

daha simdiden petek acmayi ziyan olarak goruyorsa ohooo.
o bebek ne kadar masrafli biliyor muymus acaba?
Bezi sütü mamasi yok efendim sandalyesi arabasi .
Bebek kiyafetleri ayri deterjanla ayri bi sekilde calistirilir makine de .
o sana ayri bile actirmaz elektirik fazla gelir diye elinde bile yikatir bu kafayla kac kurtul.
Buunun kı yıne iyimiş benım kı kullandığım ped e kadar laf edıyordu :KK48:
En yakın zamanda ayırması lazım . Yoksa çok yıpranırlar

Evlenmek için bu durumu kabul edip sonrada ayrılma çabasına girenlerede ben iyi niyetli bakamıyorum. Niye baştan kabul ettiniz ? Eşinizin ayrı ev açabilecek vasıfları yoksa zaten evlenmemeli,bu durumdaki erkek aileleri evlendirmesin oğullarını lütfen. Baştan birlik oturmayı kabul edip şimdi istemediğiniz için kötü olacaksınız tabi gayet normal.

Daha bu ne ki en basitii söyledım :işsiz:
Off Off ama işte kendı eden ağlamaz. Hata bende ama çok şükür eşim herdaim yanımdaydı . 1 yıl sonra ayrıldık onlardan eşim daha okurken :KK53: ' Eşimi ben okuttum yani :21:
Şuan çok şükür . Bunları gülerek anmak mikemmell .

Darısı konu sahibin başına

Yıl olmuş 2018
Millet aya füze dikiyor
Ama gelinler hala neden kaynanayla aynı evde yaşamayı kabul ediyorlar hiç anlamıyorum.

Bir ev alma uğruna ve rahat olacagini düşündekleri için. Kaynana yemek yapar falan. Bide burda "kaynana 20 yildir çalişiyor, benden sonra başlamadi ya" diyor.

Evet 50 yaşindaki kadin halen çalişiyor. 20 yaşindaki kiz ise çalişmayi birak, üstüne hemen hamile kaldi.

Son 2-3 yilda fiyatlar cok artti. Bakalim kiz ilerde kendi evinde petegi ne kadar açacak...

Buunun kı yıne iyimiş benım kı kullandığım ped e kadar laf edıyordu :KK48:
En yakın zamanda ayırması lazım . Yoksa çok yıpranırlar

Yok artik ne diyordu cok kullaniyorsun falan mi :oha:
Ne kaynanalar var benim ki sadece nisan kiyafetime laf etti henuz evlenince neler bekliyor beni bilmiyorum:KK53:

• Beğen
Reactions: H E
Yok kız bana dokunmayan yılan 100 yıl yaşasın . ben eşimin üzülmesine çok kahroldum .
Sağlıklı sıhhatlı evınde otursun eşimi üzmesin bana yeter. He bıde ben UZAK olsun :))

Isin sakasiydi tabi ama herkes ettigini ceksin .
Benim de gorumce ceksin cunku bana 4 ay cektirdi:KK66:

• Beğen
Reactions: H E
Back
X