- Konu Sahibi amazonsmyrna
-
ben de eşimde top sakal seviyorum ama alesi evmiyor gidince kestiriyorlar..iç de kızmıyorum ben hasi kalk kes diyorum niye tadımız kaçsın ki niye kalpleerini kırlım ki zaten yaşlı insanlar ve kuşak çatışması diye bi şey var...siz abartmışsınız gelmek kalmak doğal kovamazsınız ki her seyden önce eşinizin hatrına..
eşimin saçını ben böyle seviyorum dediğim için kavga çıktı zaten. Kayınpederim sofrayı terk etti evden çıkıp gitti. ben eşyalarını toplayıp giderler sandım, öyle küs küs 15 gün oturdular. Kaynım daha 1 hafta kaldı toplam 21 gün! Bu sene bebek de var, bakalım artık ne kadar kalırlar?! Offf oofffff.............
yorum yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. gerginliğim sanırım doğum öncesi ve sonrası yaşadıklarımdan arttı iyice. tabii ki gelecekler evime gelmesinler demiyorum ki :)) ama bu benim gerilmeme engel değil. bazı arkadaşlar kayınvaliden anlatsın dinle sen de demişler de durumun vehametini anlayabilmeleri mümkün olmadığından böyle demişler sanırım. Kayınvalidemin acıklı hikayeleri saatlerce (abartmıyorum) sürer bitmez. anlatma demek, dinliyormuş gibi yapmak pek de fayda vermez. yıllardır aynı şeyleri anlatır anlatır bitmez. eeee ben de onunla aynı odanın içinde haftalarca kalacağım, ister istemez gerginlik oluyor(( ne yapalım kaderrrr...... saç meselesine gelince... keşke kayınpederim de sadece fikrini söylemekle yetinse! sürekli saçını kestirmesi için baskı yapıyor. ben de arayı bulayım dedim geçen geldiklerinde, yumuşak ve şirin bir tonda ama ona böyle yakışıyor baksana hiçbir kötü alışkanlığı yok, onu da böyle kabul etsen babacığım ne olur dedim. sen mi istiyorsun saçını uzatmasını dedi. evet dedim. ben onu böyle gördüm beğendim sevdim dedim. o da masada yemek yerken çatalını çarptı sofraya, sen kazandın dedi çıktı gitti. sonra da günlerce evde buz gibi bir hava, surat asık, konuşmaz etmez, ne yemek yapsam beğenmez... işte böyle arkadaşlar... evde tam bir gerilim hakimdi anlayacağınız. şimdi gerilmekte çok da haksız bulmuyorum kendimi açıkçası. bilmem anlatabildim mi...
3-5gün müüü?? keeşşşkeeeeee.... kayınvalidem geçen sene 1 ay kalma niyetiyle geldiklerini ama küslük çıkınca 15 gün anca kalabildiklerini söylemişti :sinifsinif:
Kayınvalidem aradı az önce. Eşim saçını kesmezse kayınpederim gelmeyecekmiş. Eşim de benim çocuğumun can derdindeyiz, sizin ettiğiniz lafa bak, kendisi bilir dedi kızdı kapattı telefonu. Daha gelmeden kavga başladı. Hadi hayırlısı....
Kayınvalidem aradı az önce. Eşim saçını kesmezse kayınpederim gelmeyecekmiş. Eşim de benim çocuğumun can derdindeyiz, sizin ettiğiniz lafa bak, kendisi bilir dedi kızdı kapattı telefonu. Daha gelmeden kavga başladı. Hadi hayırlısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?