Kayınvalidemm! Kına geceme gelmiyormuş! Siz olsanız naparsınız Allah aşkına??

"gecinmeye niyeti olan" diye baslayan bir sozumuz vardir. kilifina uydurun, kimseye rapor vermek zorunda degilsiniz. aileniz de haddini asan meraklilara konumlarini bildirir. siz sadece gecenizin keyfini, mutlulugunu cikarin.
Evet aynen öyle cuk diye oturdu yani bi görseniz soğuk durmaktan kasıntıdan kemikleri çatırdıyo o kadar soğuk bir insan yani düşünün kayınpederim le konuşurken bile kendi eşine kayınpederim ya bilmem naaptığım tutup ta getiremiyoruz diyor yani napılabilirki

Haklısın kınayı yapmıyıcakmısın nasıl yapıcaksın peki fikir verirmisin tatlım belki vazgeçerim

ben o sozu sizin aileniz icin soylemistim.
ailenizin sizi malzeme etmeme niyeti var ise, kinaya gelip de kayyum valide soranlara kilif uydururlar.

Amin Allah razolsun bahane ürettiği kesin çünkü kendi eşi bile yaka silkmiş durumda

ben o sozu sizin aileniz icin soylemistim.
ailenizin sizi malzeme etmeme niyeti var ise, kinaya gelip de kayyum valide soranlara kilif uydururlar.
Ailem zaten bir bahane uydurup öyle diyecekler. Ailem ben üzülmeyimde ne olursa olsun derken eşimin ailesi kv özellikle geçime niyeti olmayınca bahanesi çok oluyor

Haklısın kınayı yapmıyıcakmısın nasıl yapıcaksın peki fikir verirmisin tatlım belki vazgeçerim
Canım bizim aileler pek gelenekçi değil, ben de değilim nişan da yapmadık, sadece aileleri tanıştırdık isteme gibi geldiler artık babamın gönlü olsun diye kaç yıllık flört de işte usulen istediler
biz direk nikah yapacağız, belki aile ve yakınlara bir de yemek vereceğiz, ya da tüm konuklarımıza kokteyl, ona karar veremedik..
ama şöyle ki ben kalabalıkları sevmem, nişanlım da, adet gelenek bilmeyiz zaten bize zor gelir diğer türlüsü..
sen kendi içinden geçeni içine sindirerek yap, madem önem veriyorsun anneciğinle ve arkadaşlarınla diğer aile kadınlarıyla bir güzel eğlen keyfini çıkar, zaten kv yanında belki rahat bile edemeyecektin öyle düşün, bu senin kendi organizasyonun, daha iyi olmuş, düğün sonrası ararsın bile bu uzak durmaları

ya belki kadın kınayı önemli bir olay olarak görmüyor..
daha nişana geldiğinde demiş zaten.. belki onun için gereksiz bir olay..
sonuçta sebep ne olursa olsun oğlunun kınasına gelmemeyi tercih etmiş ve bu onunla oğlu arasında.. siz ailenize yada kendinize yapılmış bir saygısızlık olarak değerlendirmeyin .. yani yazılı bir kural mı var kınada kv olur diye.. usuluyle rahatsızdı gelemedi dersiniz insanlara kapanır gider..
sizde gereksiz yere yükselmişsiniz kadını bu saatten sonra değiştiremezsiniz ve kendi beklentileriniz içerisinde davranmasını bekleyemezsiniz .. dediğim gibi bu şekilde nişanlınla ilişkinize zarar vermekten başka bir şey yapmamış olursunuz..

inanın bundan seneler sonra bunu mu dert etmişim diyeceksiniz..

Ailem zaten bir bahane uydurup öyle diyecekler. Ailem ben üzülmeyimde ne olursa olsun derken eşimin ailesi kv özellikle geçime niyeti olmayınca bahanesi çok oluyor

kayyum valide sizinle gecinmek zorunda degil, siz de onunla gecinmek zorunda degilsiniz. her iki tarafin da tek yukumlulugu bir saygi iliskisi kurmak yahut sayginin korundugu bir iliskisizlik olusturmak.
her yeni evlenen konu sahibi arkadasa tavsiyemdir, size de yazayim:

- esinizin hanimi olun, ailesinin gelini degil.

Aslında eşim ve bende anlattığın gibiyiz bizde kokteyl gibi birşey istedik ama sağolsun kp yok düğün olcak deyince müdahale etmedik onların istediği olsun dedik hem hem diyorlar bu olsun hem de gelmiyorlar bu da böyle bişey mesela

Kırılmazmı bana farzetki annem yok dedi daha ne desin ben ona da çok üzülüyorum
bence o zaman siz nişanlınıza geri adım atın, ben üzülmüyorum merak etme, büyütmüşüm kafamda, hayırlısı böyleymiş diyorum, annenin de üzerine düşme sen, diyin de onun da kafası rahatlasın.. zor işler zor

bu arada bende kına falan yapmadım gereksiz bir tantana benim için o yüzden kendi bakış açımla yazdım yorumumu ..
sizde kendi istediklerinizi yapın ille birilerinin iştirak etmesi gerekmiyor ..eğlenmenize bakın..

Olsun o kız tarafının eğlencesi zaten çok batmaz göze, kv hasta, rahatsızlanmış binememiş uçağa dersiniz olmadı misafirlere, olur biter

Aynı şeyi istiyor eşim ama eşimin ailesi bunun tam tersini istiyorlar

İşte bazen olmuyor...

Aynı şeyi istiyor eşim ama eşimin ailesi bunun tam tersini istiyorlar
siz esiniz ile artik ayri bir aile olacaksiniz. esinin yap dedigini yaparken bir kez dusun, yapma dedigini de kesinlikle yapma ailesi ile ilgili konularda.
ailesine karsi saygin sonsuz, mesafen baki olsun. gerisi zaten sadece ikinizin arzusuna gore sekillerin boyle davranirsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…