arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 1 yıldır evliyim eşim dolayısıyla yaşadığım şehri, iş yerimi değiştirdim, burda zaten kendimi çok yalnız hissediyorum bir de üstüne kaynananın oğluna abartılı davranışları beni iyice boğuyor. Durup dururken yok oğlum için dünyayı yakarım yok ne isterse her şeyi yaratırım onun hayatı kimsede yok, benim dürüst oğlum benim bi tanem vs vs en son gittiğimde torunuyla eşimin küçüklük fotogranı asmış duvara yan yana bir de gösteriyor bastıra bastıra.
Başınızı çok fazla ağrıtmak istemiyorum her insan evladını sever tabiki ama o kadar ki bazı şeyleri bile bile yapiyor. Psikolojim zaten çok kotü şu an ilaç tedavisi görüyorum. Arkadaşlar benim durumumda olanlar nasıl başa çıkıyor.
Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 1 yıldır evliyim eşim dolayısıyla yaşadığım şehri, iş yerimi değiştirdim, burda zaten kendimi çok yalnız hissediyorum bir de üstüne kaynananın oğluna abartılı davranışları beni iyice boğuyor. Durup dururken Yok oğlum için dünyayı yakarım yok ne isterse her şeyi yaratırım onun hayatı kimsede yok, benim dürüst oğlum benim bi tanem vs vs en son gittiğimde torunuyla eşimin küçüklük fotogranı asmış duvara yan yana bir de gösteriyor bastıra bastıra.
Başınızı çok fazla ağrıtmak istemiyorum her insan evladını sever tabiki ama o kadar ki bazı şeyleri bile bile yapiyor. Psikolojim zaten çok kotü şu an ilaç tedavisi görüyorum. Arkadaşlar benim durumumda olanlar nasıl başa çıkıyor.
Olabildiginca gormezden geleceksin en basta. Ve madem o sana nisbet yapiyor aklinca sende ona yapacaksin. Kocam bitanedir her istedigimi yapar diye. Salona sende sizin aile fotonuzu as gozune sok iyice.
Susmaktan alttan almaktan anlamazlar ne yazikki
Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 1 yıldır evliyim eşim dolayısıyla yaşadığım şehri, iş yerimi değiştirdim, burda zaten kendimi çok yalnız hissediyorum bir de üstüne kaynananın oğluna abartılı davranışları beni iyice boğuyor. Durup dururken Yok oğlum için dünyayı yakarım yok ne isterse her şeyi yaratırım onun hayatı kimsede yok, benim dürüst oğlum benim bi tanem vs vs en son gittiğimde torunuyla eşimin küçüklük fotogranı asmış duvara yan yana bir de gösteriyor bastıra bastıra.
Ben nispet yapılmasından yana değilim açıkçası, öncelikle senin de artık o ailenin bi parçası olduğunu kabullendirmen lazım, "Annecim beni daha çok sev, oğlunu boşver" tarzında ortamı yumuşatacak cümleler söyleyebilirsin, zamanla "Annecim" demen bile içinin yağlarını eritecektir tavrı değişecektir ama biraz sabırlı olman lazım..Ne olursa olsun eşine belli etmemeye çalış, gerekirse görmezden gelmeye çalış ama kendini de yıpratma..Bi de ben her zaman açık olmaktan yanayım, kırmadan incitmeden hissettiklerini söyleyebilirsin, faydası olabilir :)
Ama o sıcaklığı görmüyorumki annecim diyerek yaklaşayım. Kayınvalide kendi kızı ve torunu kıskanmasın diye (zaten eşimi ablası çok kıskanıyor ve bunu herkes biliyor) bana onların yanında daha farklı davranıyor. Görmezden geliyim diyorum elime alıyorum telefonu bu seferde eşim bakıyor cins cins telefonla ilgileniyorum diye.
Boyle seyler soylediginde "ay evet, oyledir benim kocam. Iyi ki dogurdun da birbirimize bulduk." desene.
Benim kaynanamda vardi o huy hatta kina gecesi icin birkac gun once bize geldiler.ayri sehirde oldugumuz için bizde kalmislardi.babanem de dugun icin mleketten geldi okadar kadin icinde kaynanam esimi dizine yatirdi sevdi .babanem bozuldu sen git kendi kocani sev dedi kaynanama.gosteris yaparak severdi.evlendik ilkbaslar gene oyleydi.8.9 yil gecti ohalinden eser kalmadı gecti gitti gecer cnm .merak etme annedir nihayetinde şimdi yeni evlisin kiskanirda :) alisir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben öle şeyler söylemeyi hiç bilmem sonda sölüyeceğimi başta söylerim. Yanlış kelimeler çıkmasın diye ağzımdan susmayı tercih ediyorum ama kendime ediyorum sadece
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
işte bu şekilde yaparsam iyice çığrından çıkar diye düşünüyorum ben karşılık vererek onların seviyesine düşmek istemiyorum . zaten cahil insanlar tek konuştuğu konular o onu yapmış bu bunu yapmış bu bunu sevio bu buna aşık vs vs. kendim memurum eşim uzun zaman memurluk için çalıştı ama kazanamadı hayırlısı böyleymiş dükkan açtı kendine. her cuma gittiğimizde ne güzel senin yarın tatil falan diyor oğlum çok yoruluo diyormuş anneme , ben kendi alın terimle geldim oralara deyince de benim oğlum da kazanırdı da seni kafaya taktığı için kazanamadı diyor.
......................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?