Haklı ötesisiniz. .Bizzat aynı durumu yaşamış biri olarak bizim bulduğumuz tek çözüm yolu uzak mesafeye taşınmak oldu. .sizede şiddetle tavsiye ederim. .
2 haftada bır pazar gunlerınızı onlarla gecırmenız guzel olanı bence
sureklı gorusunce ınsan gordugunden usanır yahu
hemde sızınde bı pazarınız var aılecek cocugunuzla gecırme hakkına sahıpsınız
Madem yakın eşin iş çıkışı yarım saat uğrasın haftada bir gün
Yemek vs yemesin eşim sofrayı hazırlamıştım deyip gelsin
Onu da düşündük ama o zaman da eşim için çok yorucu oluyor maalesef. Durduk yere sıkıntı yanı...
5 dakika diyorsun niye yorucu olsun
Girecek kapıdan nasılsın ne yapıyorsun diyecek hatta gitmeden arayıp bir ekmek yoğurt vs eksik ise alacak sonra da net nir şekilde kalkıp gelecek kırılır 10 dakika daha oturayım demeyecek ama
Bu niye yorsun ki tüm haftasonu olmasından iyidir
Haklısın emrivaki çok kötü birşey nefret ederim.Biz 1 yıllık evliyiz ve eşimin ailesiyle aynı sehirde yaşıyoruz 5 dakikalık bir mesafe arabayla. Eşim tek cocuk. Bundan mıdır anlamıyorum kayınvelide sürekli bizi yanlarında istiyorvama öyle böyle degil. Sürekli çok özledik hadi gelin valla çok özledik ayyy nasıl da özledik çok da özledik pek de özlüyoruz modundalar. Birkaç kez tatlı sert uyardım ama hala aynı. Ama bizim bi tane çocuğumuz var napalım çok özlüyoruz diyolar. Ben anamı babamı bu kadar gormuyorum ya.Çıldırmak üzereyim gercekten. Eşim Allahtan anlayışlı sağolsun. Çok sıkıldım bi haftasonumuz var zaten onu da iç etmek istiyolar. Böyle baskıcı olmasalar gidicez zaten yanlarına ama onlar ısrar ettikce gidesim gelmiyor ya soguyorum. Sizce haksız mıyım???
Haklısınız sonuçta dünyanın öbür ucunda yaşamıyorsunuz,aynı şehirde yaşıyorsunuz.Biz 1 yıllık evliyiz ve eşimin ailesiyle aynı sehirde yaşıyoruz 5 dakikalık bir mesafe arabayla. Eşim tek cocuk. Bundan mıdır anlamıyorum kayınvelide sürekli bizi yanlarında istiyorvama öyle böyle degil. Sürekli çok özledik hadi gelin valla çok özledik ayyy nasıl da özledik çok da özledik pek de özlüyoruz modundalar. Birkaç kez tatlı sert uyardım ama hala aynı. Ama bizim bi tane çocuğumuz var napalım çok özlüyoruz diyolar. Ben anamı babamı bu kadar gormuyorum ya.Çıldırmak üzereyim gercekten. Eşim Allahtan anlayışlı sağolsun. Çok sıkıldım bi haftasonumuz var zaten onu da iç etmek istiyolar. Böyle baskıcı olmasalar gidicez zaten yanlarına ama onlar ısrar ettikce gidesim gelmiyor ya soguyorum. Sizce haksız mıyım???
5 dakika diyorsun niye yorucu olsun
Girecek kapıdan nasılsın ne yapıyorsun diyecek hatta gitmeden arayıp bir ekmek yoğurt vs eksik ise alacak sonra da net nir şekilde kalkıp gelecek kırılır 10 dakika daha oturayım demeyecek ama
Bu niye yorsun ki tüm haftasonu olmasından iyidir
öteki türlü olan size oluyormuş
eşiniz olmasa bu insanları tanımayacaktınız bile sizin haftasonunuz böyle baskı ile geçeceğine eşiniz yarım saat
yorulsun, onunki can da sizinki ne?
Haklısınız sonuçta dünyanın öbür ucunda yaşamıyorsunuz,aynı şehirde yaşıyorsunuz.
Karı-koca vakit geçirmeyi istemek gayet normal bir şey.
Eşiniz eğer anlayışlıysa kimseye aldırmayın,beraber bir şeyler yapın.
Bu kadar fazla da sıkboğaz edilmez ki insan özledik gelin diye
Burada iş biraz eşinize düşüyor. Onun sınırı koyması lazım. Sadece sizin demenizle pek bir şey değişmez maalesef.
sizi çok iyi anlıyorum da onları da biraz anlayabiliyorum sanırım
tek çocuk olduğu için yanlarına gelsin gitsin istiyorlar torun yok başka çocuk yok
bence eşinizin yemekten önce uğraması da mantıklı
birde haftanın belirli bir gününe bağlayın bu işi mesela cuma günleri akşam yemeğini onlarda yiyin ama pazar günü gitmeyin hem cuma akşamı uzun oturursunuz hem hafta sonundan olmazsınız
niye gidip gelmediğinizi sorduklarında ev işlerinizin olduğunu arkadaşlarınızın çağırdığını söyleyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?