kayınvalidenin asırı ısrarı

Aynı sehirde hele ki çok yakın oturmak gerçekten büyük sıkıntı. Sürekli gelin diyorlar gidince de bi sitem bi sitem daha kapıdan çıkmadan başlıyorlar gelin özluyoruz diye. Ben de çok söyledim inanın ama büyük bir patlama gerekiyor sanırım herkesin sınırlarını anlaması için. Eşim kırıcı olmamak için olsa gerek annesiyle ciddi bi konuşma yapmadı hiç ama bana der içindekini soyle diye

Ben evime gitmek istiyorsam; işimiz var bahanesine sığınmak istemiyorum bizde eşimle bu konuda anlaşamıyoruz. Artık evimize dönüyoruz çünkü ; evimizi özledik ve orda bi hayatımız var bu kadar basit. Eşim kırmamak için bahaneler ürettiğinden ciddiye almıyorlar. Aynı şehirde olsaydık sizin yaşadıklarınızı tıpatıp yaşardık. Sizin yerinizde olsam hafta içi bir gün yemeğe giderim, hafta sonunda çok ekstrem bir plan yoksa gitmem yani.

Anladığım kadarıyla sizi aile ziyareti değil de üzerinizde kurulan baskı rahatsız ediyor. Ben de rahatsız olurdum sık boğaz edilmekten. Bunu açık açık konuşun derim. En azından onlar özledik dediklerinde, "anne sen böyle sürekli özledik gelin deyince biz sanki sizi görmek istediğimiz için değil mecbur olduğumuz için gelmeliymişiz gibi hissediyorum ve çok kırılıyorum" diyebilirsiniz. Belki işe yarar.

Su sıralar hafta içi gitme imkanımız olmayacak. Esim işi gereği bir kursa başladı ve 1 yıl sürecek. Bundan olsa gerek haftasonumuz kapatma derdindeler. Uzaktaysaniz uzakta kalmaya devam edin kafanız rahat olsun

Evet tam olarak öyle.tabiki gidicez asla gitmek istemiyorum diye bise yok. Ama bu şekilde baskı altında hissediyorum kendimi, kontrol ediliyormuş gibi.. Tam evlendim kendi düzenin hayatım olacak derken bu çıktı basıma. İnanın birçok şekilde konuştum ama bi faydası olmuyor. Siz kızıyosunuz ama biz yine de cagiralim diyor. Ben de cildiriyorum haliyle

Bu şekilde davranmayı bırakana kadar gitmeyeceğinizi söyleseniz ve en azından siz gitmeseniz. Belli ki gerçekten rahatsız olduğunuzu anlayamıyorlar.

Sürekli çok özledik hadi gelin valla çok özledik ayyy nasıl da özledik çok da özledik pek de özlüyoruz modundalar.
Alemsin. Gece gece güldürdün beni. :)
Esin Allahtan anlayisliymis. Bir de baskici olsaydi zorla goturseydi hic cekilmezdi. Ayni durumda ben olsam binbir turlu bahane bulurdum. Kendimize ayiracagimiz zamani kv gezmeleriyle hiç etmezdim.

Su sıralar hafta içi gitme imkanımız olmayacak. Esim işi gereği bir kursa başladı ve 1 yıl sürecek. Bundan olsa gerek haftasonumuz kapatma derdindeler. Uzaktaysaniz uzakta kalmaya devam edin kafanız rahat olsun
Her çağırdıklarında gitmezseniz bi süre sonra azalır, yıllarca söyleyecek halleri yok ya diye tahmin ediyorum Üzerindeki baskıyı anlıyorum, insan iyi niyetiyle gideceksede o sitemler filan üffff...

Bende annemin tek evladıyım. Yazık canım annem bana o kadar düşkündürki hep yanında olmamı ister. Ama her hafta sonu gelme git eşinle gez eğlen tatil yapın kızım senin artık ayrı bir hayatın var ye iç gez gençliğini yaşa der. Senin kaynananıda iyi bir pataklayasım geldi

Konunda kendimi okudum sanki. Benim esim tek cocuk degil ama kv sürekli cagirir.Bizim birde oglumuz var 20 aylik onu hep bahane eder gittigimizdede 5 dakika sever birakir cocuk oldu olali cok gidemiyorum haftada 1 kere en fazla. Ama bu seferde laf sokuyor mesela gecen esimle gittigimizde oglum hic gelmiyorsunuz ben sizi yine fazla sık boğaz etmiyim diyorum bazen çağirmiyorum ama bu seferde hic gelmiyorsunuz ben ne kvdeler taniyorum geliniyle oglu hergün evine gider gitmesse kv darilir. Yine ben allahtan iyiyim öyle yapmiyorum fln dedi ay birsey demedim ama zor tuttum kendimi gicik oluyorum bende bazen güya kendini övüyo ama lafida carpiyor gidersekte canįm sıkılıyor muhabbet edilmiyorki kadin ancak telefon basinda

Alemsin. Gece gece güldürdün beni. :)
Esin Allahtan anlayisliymis. Bir de baskici olsaydi zorla goturseydi hic cekilmezdi. Ayni durumda ben olsam binbir turlu bahane bulurdum. Kendimize ayiracagimiz zamani kv gezmeleriyle hiç etmezdim.

Sevindim☺ ben de onun için gayret ediyorum

Bana da arada geliyor valla ☺ bi akşam onlara ugradik oturduk sonra da sinema bileti almıştık sinemaya gitcez aksam. Hadi kalkalim dedik suratlar 5 karış... Yine memnuniyetsizlik söylenenler falan. Sizin annenizden eser yok yanı. Benim annem de öyle. Farklı şehirlerde oturmamıza rağmen hiç cagirmaz israr etmez dinlenin gezin der. Uzaklaşmak tek çare sanırım...

Çocuk olunca da daha fena işte. İnanın çocuk dusunmememde bu durumun da çok etkisi var. Allah sabır versin ne diyim

bugün forumda hep yaşadığım şeyleri anlatıyorlar ya, ne hikmetse :)

Arkadaşım aynı şeyi bende yaşadım. ilk evlendiğimiz sıralarda aynı dediğin gibilerdi. üstelik 4 çocukları var yani. her haftasonu kavga kıyamet oluyodu artık gitcen gitmicem diye. hep yanlarında istiyorlardı. tepem ciddi anlamda çok atıyordu. iyi yine eşin sakin karşılıyor, benim eşim yazık annesigil baskı yaptıkca gitmek zorunda hissediyodu kendini. ayıp olur çağırıyorlar der giderdik malesef. kavga ede ede, gitmemeyi öğrendi :) sen aynı sabır ve sebat ile her dediklerinde, güzelce laf ver kendilerine :) siz yine şanslısınız ben ailemi bu kadar sık görmüyorum bile de tatlılıkla. eh artık oğlunuzu ben aldım, özliceksiniz yapcak bişey yok.. işimiz gücümüz oluyor napalım anne fırsat olmuyor..sadece haftasonumuz var biraz başbaşa kalmak istedik..bu gibi şeyleri sabırla her dediklerinde söyle onlara. bi süre sonra demiyorlar. benimkiler öyle oldu yani. her çağırdıklarında gitmemeye başladım. bahane buldum. bulduğum bahaneyide uyguladım. sinemaya gitcez gelemem dedim, sinemaya gittik eşimle yani. sabret bi süre geçer zamanla inşallah.

Çok tesekkur ederim samimi yorumunuz için. İnanın o kadar mesaj verdim ki alttan alta. Aldıgım cevap ise hep ama bizim bi tane çocuğumuz var oluyor. İlk zamanlarda daha fazlaydı ısrar şimdi yine kısmen daha az. Ama işte bi kere bunalınca insan kolay kolay geçmiyor etkisi. Sabırla bekliyorum..

Anlayabiliyorum. benimkilerde öyleydi. aramızda soğuyana dek sürdürdüler bunu. şimdi hiç hoşlaşmıyoz birbirimizden ve kafam rahatladı :) ben bildiğin açık açık soğuk davranıyorum. e anlıyolar tabi. kp bana konuşmaz hale geldi, ciddi bi sorun mesela bu.. birine desem naptın kimbilir der. Ama onlar soğukluğu hakettiği için soğuk davranıyorum. kimse anlamıyo tabi bunu :) sakın olada yuvana yansıtma. eşine çemkirme. ben çok çemkirdim ailesi yüzünden eşime, haketmediği halde. ben yaptım sen yapma :) bi işe yaramıyor.

Ben yapı olarak mesafeli bi insanım, onlarda da bu hiç yok. Ama ben iyi bi ilişkimiz de olsun istiyorum. Mesafeli ve sağlıklı bi iliski. Ama mecburen bu aralar ben de biraz soğuk davranmaya başladım baska nedenlerle ilgili. Bakalım sonumuz hayrolsun. Bu arada tavsiyemiz için tesekkur ederim, uygulamaya çalışıyorum. Zaten hep eşler kalıyor arada sebepsiz yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…