Ailedir Özler ama onunda bir sınırı var..yaşadıklarınızı anlamanın ötesinde bizzat yaşadım,,böyle insanlara uzaklasilmadigi sürece malesef asla mesafe koyulamiyor. .Siz mesafe koymaya basladikca annen öksürdü gel,,akraba geldi gel is başka boyut kazanıyor (erkek ailesinde çareler tükenmez) o yüzden kimseyi kırmadan ya taşının ya da esiniz uygun bir dille aileye anlatsın bi şekilde olmaması gerektiğini..
Not: taşınmadan önce eşim annesine açık açık benimle başbaşa kalmak istediğini söyledi..verilen cevap bugün burda kalın oldu..Ama dusunceli aile odaya havlu da koydu
En azindan sizi ayirmiyor, sizi de ozluyormus.
La
Uygun bir dille "cocuk yspmadiginizi, gezmek istediginixi, bu zamani bi daha bulamayacaginizi, vs" ifade ettiniz mi? Uzakta olunca, insan zor gunde yaninda birini arar.İyi dusunmek gerek
Bazı anneler oğulları evlendi diye oğullarının kendinden kopacağını sanıyor.Mesafe ne kadar yakın olursa olsun görmezse içi rahat etmiyor.Anneler işte ne yaparsın?Evet eşim sağolsun beni uzmuyo bu konuda. Ya anlatamam o kadar yoğun bir ısrarki. Ama biz çok özlüyoruz diye. Ben anlamıyorum yani.. Benim de annem var o hiç ozlemiyo diyorum kendi kendime bunalıma sokcak kadın beni ya
Benim esim de tek cocuk.Eşimin ailesi Türkiye 'nin öteki ucunda ama bu seferde bütün yaz tatilini yanlarında gecirmemizi istiyorlar.
Valla boyle konulari okudukca, sukrediyorum ayri illerde oturdugumuza. Cekemem oyle, her Allahin gunu ne isim var orda. Benim kocam da tek cocuk ama yaz tatilinde bile demez gel annemlere gidek diye. Sansliyim sanirim
Ben de tek çocuğum yılda bir giderim haftada bir ararım bazen de 10 günde
Tek çocuk olunca bir şey değişmiyor ki
Sonuçta ikinci çocuk diğerinin aynısı değil
Sevmeseler neden sevmiyor dersiniz dert yok ortada sırf abartmissinizBiz 1 yıllık evliyiz ve eşimin ailesiyle aynı sehirde yaşıyoruz 5 dakikalık bir mesafe arabayla. Eşim tek cocuk. Bundan mıdır anlamıyorum kayınvelide sürekli bizi yanlarında istiyorvama öyle böyle degil. Sürekli çok özledik hadi gelin valla çok özledik ayyy nasıl da özledik çok da özledik pek de özlüyoruz modundalar. Birkaç kez tatlı sert uyardım ama hala aynı. Ama bizim bi tane çocuğumuz var napalım çok özlüyoruz diyolar. Ben anamı babamı bu kadar gormuyorum ya.Çıldırmak üzereyim gercekten. Eşim Allahtan anlayışlı sağolsun. Çok sıkıldım bi haftasonumuz var zaten onu da iç etmek istiyolar. Böyle baskıcı olmasalar gidicez zaten yanlarına ama onlar ısrar ettikce gidesim gelmiyor ya soguyorum. Sizce haksız mıyım???
Siz de haklısınız karşı tarafta haklı bence.
Düşünün tek bir evlatları var onu da haftada bir güncük görmek istiyolar.
İki haftada bir görmek de uzun bi'süre bence.
Siz gitmek zorunda değilsiniz, cumaları eşiniz iş çıkışı gider çay, kahve içer iki haftada bir falan da kahvaltı ya da yemeğe gidersiniz.
Yaşlı insanlar bugün var yarın yoklar sorun sırf buysa kalp kırmaya gerek yok, soğumanız gereken bi'durum da yok bence.
Tatlı sert uyarmak yerine anne bi'hafta sonumuz var çok yoruluyorum ev işi vs onlarla ilgileniyorum dersiniz eşiniz de gitsin bi'zahmet ailesinin yanına sizsiz.
En güzeli bir hafta birlikte gidin diğer hafta (haftaiçi) eşin gitsin.2 haftada bir haftasonunuzu kurtarmış olursunuz.
Bir de dokunulmaz bir gün ilan edin.Mesela pazar diyelim,pazar günleri geç kalkıyoruz,pazar günü bize ait gibi mesajlar verin.Akıllara pazar günü sizi rahatsız etmemek gerektiği yerleşmiş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?