- Konu Sahibi flowersgarden
-
Eşin annesine hayır diyemiyor kırmaktan korkuyor demek ki tamam ama siz kredi kartı borç öderken bile annesi istedi diye para vermesi saçma. Anne biz de borç ödüyoruz vs diyemiyor mu yani. Eşinizden bir şey beklemeyin pek, siz halledebilirsiniz anca.
Madem onlar arsız siz de arsız olun, açıkça söyleyin bakalım napıcaklar. Eşinizle aranız bozulmasın da...
Ne düşüncesiz insanlar ya. Hamilesiniz üstelik. Deli olurdum ben de böyle bir şey başıma gelse.
oh ne güzel iş. kayınvaliden oğlum gelinim bu devirde rahat rahat geçiniyolar deyip sevineceğine sizi sömürmeye çalışıyo.anne babaya tabikide yardım edilir ama seninkilerin yardıma ihtiyacı yok.napıyo acaba sizden aldığı paraları?peki ne deyip istiyo eşinden para?
Hem bebeğe oda yapıcak mısınız? Şöyle takımıydı perdesiydi halsıydı güzel bir oda kaç milyara maloluyor.
odasını hazırlamaya çalısıyoruz. etajer almak istedim. 350 civarı birşeydi. çok pahalı dedi. sinir oldum. taksitle alırız dedim. annesine gelince çıkarıp o parayı bir anında verir ama
flowersgarden
sanki bir zamanlar yaşadığım şeyleri kelimesi kelimesine anlatmışsın...
yazdıklarını okurken hatırladım kendi yaşadıklarımı çok ama çook zor bir durum...Allah yardımcın olsun ne diyeyim...
sağol canım hem de aynısından var.Sizdede aynı durumlar var galiba? Valla eğer öyle ise sabır ve kolaylık versin Allah hem size hem bana.
eşimle defalarca konuştum defalarca kaç kez. ben ne zaman konuşmaya calışşam bilmiyorum bütün erkekler böylemi "bu konuda konusmak istemiyorum diyo ve ağzını bile açmıyo:)"" Keşke eşim sizin dediğinizi yapabilse. o kadar mutlu olacamki. Kendi sıkılır ama başkasını sıkmak istemez. parası yokken bile biz yeni evli kredi kartı bborcu öder iken bile bu borcu ödemeyip annesi istedi diye para verdiğini çok bilirim. bu artık valla beni çok bunaltıyo. bende tutumlu bir insanım öyle kafama göre gideyim şunu alayım harcayayım diymiyorum. kaç kere artık bende tüm istediklerimi alacam dedimsede bir türlü beceremedim. bunu yapabilen kadınlara gıpta ediyorum doğrusu...
açıkcası ben kayınvalidemle arif olan anlasın misali hep konuştum hep konustum. borcumuz varken borcumuz var dedim yetiremiyoruz dedim. eşim kim isterse olmasa ona elindekini verir dedim laf vurdum. buna çok kızıyorum dedim. ama oda anlamıyoki. aaa niye öyle yapıyomuş diyo. lafa gelince paranızın kıymetini bilin diyo. ama inanın hepsi lafta. bugünü kurrtaralım yarınımızın ne olacağı önemli değil mantığı.
eşime annenle konuşcam valla dedim. ne dese beğenirsiniz. bunu yapanda o zaman kocası ile arasının açılacağını kabullenmeli dedi bana
valla ne yaptığını bilmiyorum. telefon açıyo. dert yanıyo. babandan istedim vermedi param kalmadı diyo. hep dert hep dert. evlendiğimizden beri öyle. yanında iki dakka otursanız depresyona sokar sizi.
odasını hazırlamaya çalısıyoruz. etajer almak istedim. 350 civarı birşeydi. çok pahalı dedi. sinir oldum. taksitle alırız dedim. annesine gelince çıkarıp o parayı bir anında verir ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?