rahat bir insansanız bence hiç yapamazsınız. Ya en basiti diyelim ki internette bişey gördün almak istedin ev için orası onun evi istediğin gibi alıp koyabilecek misin ama senin evin olunca kimse karışamaz(iş bulduğun durum için söylüyorum)Gercekten bu kadar mı kötü ya ben biraz rahat bi insan olduğum icin bu kadar gelmiyo ama
Gidin yaşayın. 2 aya kalmaz bosaniyorum diye konu açarsınızGercekten mi yaa benim görümcem şehir dışında. Kayınvalidem de 6 ay kadar burda. Evi boşu boşuna duruyo gibi geliyo. E eşim de annesine değil aksine bana çok düşkün. Beni orda korur kollar laf söyletmez gibi geliyo
Tam cumlelerimi toparlamaya calisiyordum bir baktim ki benim ifade etmeye calisacagim seyi benden iyi ifade etmissiniz. Bu yorumun altina imzami atiyorum. Sevgili konu sahibi; ne evinin hanimi, ne de cocugunun annesi olabileceksin. Abartiyorum sanma nolur cocuguna annelik yapmaya bile hasret kalacaksin.Bizim sulalede de aynı sebeple icguveysi gelen biri var.
Ne adam çocukların babası ,ne kadin çocukların annesi. resmen abi abla gibiler.
Evde sözlerinin hükümleri sıfır.
Tüm ev içi yönetim annede, tüm ev dışı yönetim babada...
Ne bileyim...asla benlik birşey değil. Böyle aileyle yasayacaksam neden evleneyim ki? Mis gibi bekarlığin suyu mu çıktı?
Tam cumlelerimi toparlamaya calisiyordum bir baktim ki benim ifade etmeye calisacagim seyi benden iyi ifade etmissiniz. Bu yorumun altina imzami atiyorum. Sevgili konu sahibi; ne evinin hanimi, ne de cocugunun annesi olabileceksin. Abartiyorum sanma nolur cocuguna annelik yapmaya bile hasret kalacaksin.
Merhabalar,
Bu aralar kafam epeyce karışık. 6 aylık evliyim. Kirada oturuyoruz. Ben isten ayrılıp tekrar iş bualamadığım için 6 aydır sadece eşim çalışıyor . Haliyle bir çok ihtiyacımızı ucu ucuna karşılıyoruz ki onlar da zorunlu ihtiyaçlar. Bi yerlere gitmeye kalksak o ay zor geçiyor. Kayınvalidemin kaldığı ev var . Ancak kayınvalidem hemen hemen yıl icerisinde 6 aya yakın şehir dışında oluyo. Ki kendi sakin biri. Eşim orda beraber mi yaşasak dedi. Ben de çok kararsız kaldm. Ilerde çocuğumuz da olursa bakar yardımcı olur diye aklümdan gecti. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?