Kayınvalidenin evine taşınmak 🤔

Gercekten bu kadar mı kötü ya ben biraz rahat bi insan olduğum icin bu kadar gelmiyo ama
rahat bir insansanız bence hiç yapamazsınız. Ya en basiti diyelim ki internette bişey gördün almak istedin ev için orası onun evi istediğin gibi alıp koyabilecek misin ama senin evin olunca kimse karışamaz(iş bulduğun durum için söylüyorum)

Daha hamile bile değilsin ileride doğacak çocuğu mu düşünüyorsun... ileride derken ne kadar ileride? Ömür boyu kv evinde mi yaşayacaksın? Bu kadar yanlışı bir arada görmedim

Bizim sulalede de aynı sebeple icguveysi gelen biri var.
Ne adam çocukların babası ,ne kadin çocukların annesi. resmen abi abla gibiler.
Evde sözlerinin hükümleri sıfır.
Tüm ev içi yönetim annede, tüm ev dışı yönetim babada...
Ne bileyim...asla benlik birşey değil. Böyle aileyle yasayacaksam neden evleneyim ki? Mis gibi bekarlığin suyu mu çıktı?

Belli aralıklarla sürekli bu konu açılıyor. Şu ekonomide ay sonunu ucu ucuna getirmeyen mi var? Bir süre sabredip dişinizi sıkacaksınız iş bulana kadar. Kayınvalideniz dünyanın en iyi insanı da olsa iki ev üst üste olmaz.
Kendi annenizle hiç sorun yaşamıyor musunuz? Mutlaka yaşıyorsunuzdur ama ana-kız birbirine söylenenleri tolere ediyor, alttan alıyor, unutuyor. Ama bu durum kayınvalide-gelin arasında olmuyor.
Bu nedenle huzurunuz kaçmasını istemiyorsanız bu fikri unutun.

Az gezerim, az yerim evimde otururum ben olsam.
Gecinmek icin ille kadin da calismak zorunda degil ki, ayaginizi yorganiniza gore uzatirsiniz

Hiç hoşlanacağım bir durum değil kaynana evine taşınmak fakat çocuk konusu var ya çocuk konusu... Aaaah ah. Adam lazım oluyo.

Sakın. Sonra buraya konu açarsın 6 ay sehir dışında olan kayınvalidem, tasındıktan sonra sürekli bizde diye. İnan bana öyle ilk konusulduğu gibi olmuyor. Sonra taşınmak istesen eşinin rahatına gelicek belki istemicek.

Şahsen 40 sene önce çocuk doğurmuş,mahalle dedikoduları arasında, ,neneden ebeden duyma şeylerle cocuk büyütmüş bir insana cocugumu baktırmazdım.
Azıcık asım ağrısız basım der evimde otururdum. Ev ev üstüne olmaz

Gidin yaşayın. 2 aya kalmaz bosaniyorum diye konu açarsınız

Tam cumlelerimi toparlamaya calisiyordum bir baktim ki benim ifade etmeye calisacagim seyi benden iyi ifade etmissiniz. Bu yorumun altina imzami atiyorum. Sevgili konu sahibi; ne evinin hanimi, ne de cocugunun annesi olabileceksin. Abartiyorum sanma nolur cocuguna annelik yapmaya bile hasret kalacaksin.

anlıyorum

Ben kayinvalideyle yasardim 6 ay yoksa.

Bir disari cikip ay sonu getiremeye getiremeye nereye kadar? Sadece zorunlu ihtiyaclari karsilayarak nereye kadar?

Suan her yer isci cikartiyor. Is bulmaniz onunuzdeki surecte daha zor olacak.

Sana sadece sunu soyleyebilirim kendi evinizde ac kal kaynanayla yasama

Ilerleyen zamanlarda hiç huzurunuz kalmaz yeni gelinin ve daha çok iyi tanımıyorsunuz kvni belki de sandığın gibi değil azıcık dişinizi sıkın tatlım en iyisi bu

Ben anlatiyim bacım sana 6 senelik evliyim kendi düzenin vardı ikizlerim oldu kaynanam kaynatam 1 sokak ötede oturuyolardi o günden beri 8 aybizim evde kaldık 9. Ay ev aldık eşyaları topladık kaynanamgilin eve yerleştik evimizin iskanı yok binada kimse oturuyo sadece bizim dairenin ici bitti eşimle bildiğin arkadaş gibiyiz evin içinin idaresi kaynanamda dışının kaynatam da çocuklar 1.5 yasindalar nerdeyse anne baba diyecekler kaynanamlara ha yardımcılar mi allah razı olsun bu kadar iyi bakilmazlardi orası net ama keşke ay sonunu getiremeseydik bu kadar söylüyorum inşallah anlamissindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…