Gercekten bu kadar mı kötü ya ben biraz rahat bi insan olduğum icin bu kadar gelmiyo amaBunun için insanın kafayı sıyırması lazım. Biz altlı üstlü olduğumuz halde dayanamıyorum ya aynı evde yaşamak ne demek
Aynı eve geçince o rahatlık sinir harplerine, ağlama krizlerine, eşinize saydırmalara evrilecekGercekten bu kadar mı kötü ya ben biraz rahat bi insan olduğum icin bu kadar gelmiyo ama
kendi ellerinizle durup dururken huzurunuzu bozmak olur bu iyiyken kotu olursunuzMerhabalar,
Bu aralar kafam epeyce karışık. 6 aylık evliyim. Kirada oturuyoruz. Ben isten ayrılıp tekrar iş bualamadığım için 6 aydır sadece eşim çalışıyor . Haliyle bir çok ihtiyacımızı ucu ucuna karşılıyoruz ki onlar da zorunlu ihtiyaçlar. Bi yerlere gitmeye kalksak o ay zor geçiyor. Kayınvalidemin kaldığı ev var . Ancak kayınvalidem hemen hemen yıl icerisinde 6 aya yakın şehir dışında oluyo. Ki kendi sakin biri. Eşim orda beraber mi yaşasak dedi. Ben de çok kararsız kaldm. Ilerde çocuğumuz da olursa bakar yardımcı olur diye aklümdan gecti. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin
Sorsaymış bakalım 7 dakka sürecek depremden kendileri sağ çıkacakmı kendi evleri bakam7 dakika ya mübarek kürelerindemi gördüler
Sorsaymış bakalım 7 dakka sürecek depremden kendileri sağ çıkacakmı kendi evleri bakam
sakın.ev ev üstüne olmaz.en melek kv'yle bile olsan birbirinizi bıçaklıycak hale gelirsiniz.çocuğu da maddi manevi hazır olunca yapın başkasına güvenerek değil.Merhabalar,
Bu aralar kafam epeyce karışık. 6 aylık evliyim. Kirada oturuyoruz. Ben isten ayrılıp tekrar iş bualamadığım için 6 aydır sadece eşim çalışıyor . Haliyle bir çok ihtiyacımızı ucu ucuna karşılıyoruz ki onlar da zorunlu ihtiyaçlar. Bi yerlere gitmeye kalksak o ay zor geçiyor. Kayınvalidemin kaldığı ev var . Ancak kayınvalidem hemen hemen yıl icerisinde 6 aya yakın şehir dışında oluyo. Ki kendi sakin biri. Eşim orda beraber mi yaşasak dedi. Ben de çok kararsız kaldm. Ilerde çocuğumuz da olursa bakar yardımcı olur diye aklümdan gecti. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin
e kendinizi maddiyatınızı hesap etmeden evlenmeyecektiniz o zamanTabi ki hemen çocuk olup olmayacağı belli değil ama ileriyi de düsünüyorum. Kirada ileriye yönelik bisey yapamazmışız gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?