Kayınvalidenin evine taşınmak 🤔

Kuzenim aynı sizin gibi düşündü. O 6 ay falan kalmadı kadın yaşlanıp evine dönmeye karar verdi. Kaldığı 6 ayda da canından bezdi. Şu an 20 senelik evli, hala beraberler. Benim kuzen yaşayan bir ölüye dönmüş. Stresten dolayı da bir sürü hastalığı var. Birlikte yaşamak için ruhunuzu, sinirlerinizi ve kişiliğinizi dışarıda bırakıp, o şekilde eve gireceksiniz. Başka yolu yok.

Bence o eve gırdın mi bir daha cıkamazsın.

Gerekirse kuru ekmek ye 2 3 yıl cocuk yapma çalıs ama karnanın evine yerlesme sakın. O eve gırdın mı 20 ordasın

Melek de olsa birlikte yasanmiyor. Butun cinselhayatiniz geceyle sınırlanır. Sessiz sessiz korka korka gizli gizli. Canin ayaklarini uzatip.oturmak ister oturamazsin. Keske ay sonunu bekleseydim de birlikte oturmasaydim dersin. Bir daha ayrilmak da zor olur. Üzülür kirilir diye taşınamazsın. Lafin sözün uymaz kafa dengi olmaz. Kendi öz annemizle bile geçinemiyoruz bazen. Kv ile cok zor.

Parayı ucu ucuna yetiştir evinde de otur

Yaş aldıkça bir yalnızlık ve ölüm psikolojisi oluyor yaşlılarda. Yalnız kalmaz istemiyorlar. O yüzden böyle düşüneceğini pek zannetmiyorum o yaş grubu için.

O 6 ay sana 6 yıl gbi gelir gün sayarsın gitsin diye blkide gitmez bile siz yanında olunca
Eşinde ozamn ana kuzusu olur hiçte kollamaz seni
Sen bence birlikte oturmayı kabul edeceksin

Neden olmasın ki

Ne kadar iyi de olsa annen deıl. Her soyledıgı battar sana bnce herkesin kendi duzenı olmalı. Is bulur calısıeım asla kabul etmem
Anne olsa yasanir mi evliyken ayni evde?Ben yasamam sahsen,yasanmaz yani,arti anne de olsa sozu batar belli bir yastan sonra.

Tabi ki hemen çocuk olup olmayacağı belli değil ama ileriyi de düsünüyorum. Kirada ileriye yönelik bisey yapamazmışız gibi geliyo

Kaynvalideyle yasayinca ileriniz ya bütün hayati harcanmis bir kadin, ya da bosanmis bir cift olacak, kirada yasamakla arasinda tercih yapin isterseniz.

şu dönemi atlatın sonra işe başlayın. Ama ev ev üstüne olmaz. Eşiniz kira ödememeye alışınca fikri sabit kalıp değişmeyecek. Siz de kabul ettiğinizle kalacaksınız. Ben Şu an 1 ay annemle bile yaşayamamak kayınvalideyi düşünemiyorum

Burda o kadar konu var sonu boşanmayla biten ve ayni dertten muzdarip olan.Ders almamak için bahaneniz nedir?

Öyle anası olan adam bulursak biz de nikahı basalım bari

Aslaaa, azıcık aşım kaygısız başım demişler
Ne kadar iyi olsa da ev ev üstüne olmazzz
Çocuğunun özeli ne olacak, yetiştirmene bile karışılacak odası olacak mi belli değil siz ne durumda olacaksınız eşinle rahat olacak mısın
Ben asla istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…