Kendileri kaybetti bundan sonra gönül almak için uğraşsalar bile ben dönüp bakmamİyilikten maraz doğar demişler. Sessiz kalıp efendiliğinizi korumasanız size böyle davranamazlardı. Ama işte insan yaşamadan öğrenemiyor kime nasıl davranacağını. Bundan sonra hakedene hakettiği şekilde davranın
Muhattap olacak tarafları kalmadı artık.benim onlara yaptığım iyilikleri kimse yapmamıştır. Allah a havale ettim .bayramda bile gitmeyecegimAnladigim kadariyla esiniz sizin yaninizda.
Bu size yeter.
Tayin istemissiniz ne guzel.
Insallah iyi bir yere tayin olur kurtulursunuz.
Bence muhattap olmamaya devam edin.
Siz onlarla muhattap olmadikca daha cildirmislar anlasilan.
InsallahBana göre bile fazla sabretmişsin
İnşallah kısa sürede belli olur tayininiz
Artık ağzını açBu anlattıklarım yasanilanlarin çok azı. Temizliklerini yaptım hastalandıklarında ilgilendim her misafirlerine hizmet hürmet ettim.ustelik onlar bana bir bardak su vermezken yaptım.kayinvalidem eşimin evinde oturuyor bizse kirada ona rağmen bir kere ağzımı açıp annen kiraya çıksın demedim
Aynen öyleArtık ağzını aç
Şu dakikakadan sonra açmasanda kötüsün zaten
En azından kendini ezdirme artık
Kesinlikle öyle bu insanlarin sevgi ve saygıyı haketmedilerini görmem işin bu süreci yaşamam gerekiyordu demek kiSes cikartmazsaniz olacagi bu iste, herkese saygili olunmuyor maalesef hakkettigi gibi davranacaksiniz.
yarın o sustugun kocan bunlarn goy goyuna kanıpta seninle kavga ederse görrüsün anlarsın koca icin mi sustun alalh askıan ayrıca kaynanan konusan degil esin ona fırsat veriyo kesin sesinizi ne haliniz varsa görün evime gelmiceksiniz bizde gelmicez dese kimse sana sesini cıkaramazEşim şeker hastası o strese girmesin üzülmesin diye ses çıkarmadım.tek anladigim kesinlikle insan degiller
Etmez mı etti tabi sonra da pişman oldu.su an ailesiyle görüşmüyorum zaten.ailesine de geç de olsa resti çekti. Şu an sorduğumda görememişim insan kendi ailesinin hatasını kabullenemiyor diyor.ama 3 gün sonra olayları bilip bana suçu yüklediği zaman valizini de alır anasının evine döneryarın o sustugun kocan bunlarn goy goyuna kanıpta seninle kavga ederse görrüsün anlarsın koca icin mi sustun alalh askıan ayrıca kaynanan konusan degil esin ona fırsat veriyo kesin sesinizi ne haliniz varsa görün evime gelmiceksiniz bizde gelmicez dese kimse sana sesini cıkaramaz
Ben iyi olursam herkes iyi olur sandım bilemezdim ki bu kadar kötü olduklarını en azından Eşim e senin ailene şans verdim değerlendiremediler deme şansım olduHaksız değil de Hatalı olduğun nokta eşinin ailesinin memleketine tayin istemek olmuş . Ama neyse ki kurtuluyorsunuz eşinde saba destek oluyorsa kendini üzme bence yeni hayatında mutlu olmaya çslış
Eşinle aran nasıl peki canım ? Eğer aran iyiyse Kv yi görümceyi geride bırak kendi hayatına devam etBen iyi olursam herkes iyi olur sandım bilemezdim ki bu kadar kötü olduklarını en azından Eşim e senin ailene şans verdim değerlendiremediler deme şansım oldu
Sesiz kala kala tepenize çıkmışlar
anında hakınızı savunacaktınız ,
birde cahil insanlardan uzak ve mesafeli olmak en b
Ben onların yerinde olsam bu kız ağzını açıp saygısızlık etmiyor biraz kıymet bilelim diye düşünürdüm günün birinde beni anlarlar diye düşündüm ama düşündüğün gibi olmuyor herşey rabbim herkesin yolunu açık etsin .cahillik değil tek mesele nankörlük merhametsizlik bencillikSesiz kala kala tepenize çıkmışlar
anında hakınızı savunacaktınız ,
birde cahil insanlardan uzak ve mesafeli olmak en hayırlısı
Eşinle aran nasıl peki canım ? Eğer aran iyiyse Kv yi görümceyi geride bırak kendi hayatına şu an eşimle aram iyi ama ilk dönemlerde ailesinin yaptıklarına hep göz yumuyordu beni yeni yeni anlamaya başladı ve ailesine 3 yıl sonunda resti cekebildi
Evet aynen öyle oldu abimle olan kırgınlığımi kafama kakıp durdular.gerci kötü söz sahibine aittir.kul unutur da allah unutmaz .ayrıca tsk ederim güzel düşünceniz icinNe olursa olsun kendi ailenizle olan kavgalarınızı ne eşinize ne ailesine söylememeye çalışın .. Sonra yaptıkları dengesizliklere sizi acıtmak için bunu kullanıyorlar malesef .. Bunun dışında hanimefendiliginizi bozmadığınız için sizi tebrik ederim .. İt urur kervan yürür onlar. Kendilerini yesinler eşiniz gerekli cevabi vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?