Kayınvalidenin hakaretleri

Anladigim kadariyla esiniz sizin yaninizda.

Bu size yeter.

Tayin istemissiniz ne guzel.

Insallah iyi bir yere tayin olur kurtulursunuz.

Bence muhattap olmamaya devam edin.

Siz onlarla muhattap olmadikca daha cildirmislar anlasilan.

Kendileri kaybetti bundan sonra gönül almak için uğraşsalar bile ben dönüp bakmam

Anladigim kadariyla esiniz sizin yaninizda.

Bu size yeter.

Tayin istemissiniz ne guzel.

Insallah iyi bir yere tayin olur kurtulursunuz.

Bence muhattap olmamaya devam edin.

Siz onlarla muhattap olmadikca daha cildirmislar anlasilan.
Muhattap olacak tarafları kalmadı artık.benim onlara yaptığım iyilikleri kimse yapmamıştır. Allah a havale ettim .bayramda bile gitmeyecegim

Artık ağzını aç
Şu dakikakadan sonra açmasanda kötüsün zaten
En azından kendini ezdirme artık

Ses cikartmazsaniz olacagi bu iste, herkese saygili olunmuyor maalesef hakkettigi gibi davranacaksiniz.

Eşinin yanında olması iyi bir şey, umarım tez zamanda tayininiz çıkar da kurtulursunuz.

Eşim şeker hastası o strese girmesin üzülmesin diye ses çıkarmadım.tek anladigim kesinlikle insan degiller
yarın o sustugun kocan bunlarn goy goyuna kanıpta seninle kavga ederse görrüsün anlarsın koca icin mi sustun alalh askıan ayrıca kaynanan konusan degil esin ona fırsat veriyo kesin sesinizi ne haliniz varsa görün evime gelmiceksiniz bizde gelmicez dese kimse sana sesini cıkaramaz

Haksız değil de Hatalı olduğun nokta eşinin ailesinin memleketine tayin istemek olmuş . Ama neyse ki kurtuluyorsunuz eşinde saba destek oluyorsa kendini üzme bence yeni hayatında mutlu olmaya çslış

Etmez mı etti tabi sonra da pişman oldu.su an ailesiyle görüşmüyorum zaten.ailesine de geç de olsa resti çekti. Şu an sorduğumda görememişim insan kendi ailesinin hatasını kabullenemiyor diyor.ama 3 gün sonra olayları bilip bana suçu yüklediği zaman valizini de alır anasının evine döner

Haksız değil de Hatalı olduğun nokta eşinin ailesinin memleketine tayin istemek olmuş . Ama neyse ki kurtuluyorsunuz eşinde saba destek oluyorsa kendini üzme bence yeni hayatında mutlu olmaya çslış
Ben iyi olursam herkes iyi olur sandım bilemezdim ki bu kadar kötü olduklarını en azından Eşim e senin ailene şans verdim değerlendiremediler deme şansım oldu

Ben iyi olursam herkes iyi olur sandım bilemezdim ki bu kadar kötü olduklarını en azından Eşim e senin ailene şans verdim değerlendiremediler deme şansım oldu
Eşinle aran nasıl peki canım ? Eğer aran iyiyse Kv yi görümceyi geride bırak kendi hayatına devam et

Sesiz kala kala tepenize çıkmışlar
anında hakınızı savunacaktınız ,
birde cahil insanlardan uzak ve mesafeli olmak en hayırlısı

Ne olursa olsun kendi ailenizle olan kavgalarınızı ne eşinize ne ailesine söylememeye çalışın .. Sonra yaptıkları dengesizliklere sizi acıtmak için bunu kullanıyorlar malesef .. Bunun dışında hanimefendiliginizi bozmadığınız için sizi tebrik ederim .. İt urur kervan yürür onlar. Kendilerini yesinler eşiniz gerekli cevabi vermiş

Evet aynen öyle oldu abimle olan kırgınlığımi kafama kakıp durdular.gerci kötü söz sahibine aittir.kul unutur da allah unutmaz .ayrıca tsk ederim güzel düşünceniz icin

Ya kimseye yaramıyor var ya susuyorsun tepene çıkıyorlar. İnsan kendini aptal gibi hissediyor neden insanlık yaptım diye. Böyleleri çok malesef canım. Uzaklaşırsın inşallah ama bu mesele böyle çözülmez. Sen böyle davrandıkça uzak olduğunda da elleri kolları yetişir. Sana böyle davranmaya cesaret edemeyecekleri bir hale getirmen lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…