Kayınvalidenin hakaretleri

Aynen valla umursamıyorum artık isim olmaz o insanlarla

sen ses etmedim dedikçe ben gıcık oldum burda. haksız olduğu tek nokta bu.
Iyiki de etmemişim üzerime çamur sıçratmadim en azından Eşim şu an ağzını açtı mı sen en ufak laf etmedin sen haklısın diyebiliyor .vicdanım da rahat üstelik.kotu olan onlar densiz densiz konuşup bizi kaybeden gene onlar.

Size hakaret eden insanlara karsi susmak saygi degil aptallik kusura bakmayin. Siz susup susup esinize asil haksiz ailesiymis gibi gostermek yerine cenenizi acip iki kelime etseydiniz.

Kendini savunmak, hakliysaniz hakli oldugunuzu gostermek bu kadar zor degil.

Ses etmemek hakli oldugunuzu gostermez.

Onlar bana sövsün saysin ama esinle aram bozulmasin anasidir babasidir diye saygidan maygidan susmak cok gereksiz.

Bayramda ailene gideceksin laf soylediler diye sustun.

Sana hakaret ettiler sustun.

Esini doldurmaya calistilar sustun.

Ne bekliyordun ki ? Aman kizim sen ne sessizmissin degerini bilemedik senin esini de uzmedin helal olsun sana mi diyeceklerdi.

Sana hakaret ederken esinin eli armut mu topladi? Sana hakaret edilirken uzulmuyorsa ailesine sesini cikardiginda da pek uzulmezdi bence.

Şu icine sinmislikten bir cikin ya. Esimle aram bozulmasinmismis. Bozulursa bozulsun ya 35 yasina gelmis kadina hakaret etmek ne demek? Sen bu kadar dusunuyorsan esin neden dusunmuyor seni? Demek saygiyi pekte hakeden insanlar degilmis.

Tayin olsan ne olcak? Evine misafir gelir, uzaktan telefon acar yine de huzurunu bozar. Ama sen yine sus esinle aran bozulmasin bihayetinde di mi.

Bakin herkesin bir yapısı var benim de yapım bu.benim insanlara verdiğim bir kredi vardır o bittiği anda hayatımdan çıkarırım.cok düşünürüm merhamet eder genel de susarım ama sabrım bitti mi de dönüp bakmam.bunun aptallık veya içine sinmislik olduğunu düşünmüyorum. Tayinim çıksa da çıkmasa da bu saatten sonra evime girip benim adımı falan ağızlarına alamazlar.aldiklari anda volkan gibi patlayıp perişan edeceğimi tahmin ederler.

Ayrıca ben de eşimde her defasında uyardık .pasif bir insan da değilim aslında.susmamin nedeni eşimle aramın bozulup bozulmaması değil.sabrim taştı mı eşle olan aramı düşünmeyecek kadar deli olabiliyorum.yapilan onca haksızlığa eğer eşim de ses çıkarmasaydı valiziyle birlikte kendini kapının önünde bulurdu.

Hic birseye ses cikarmayan birinin nasil volkan gibi patlayacagini dusunebilirler ki?

Hic ses etmeden gidin.

Hic birseye ses cikarmayan birinin nasil volkan gibi patlayacagini dusunebilirler ki?
Kendi abisini bazı lafları ve davranışlarından dolayı hayatından silip yasadigi guzel yeri birakip sartlari kotu bir yere gelecek kadar gözü kara olduğumu çok iyi bilmirler

Ben haksız olduğunu düşünmüyorum, allahtan eşin gerçek yüzlerini görmüş ailesinin. Umarım bi an önce uzaklaşıp kurtulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…