Yok bide gitseydin. Sen niye onların temizliğini yapıyorsun, misafirini ağırlıyorsun hata sende. Bu kadınların kendini bu hale sokmasına üzülüyorum. Hayatta başkasının evini temizlemem mesela. İşim değilse para kazanmak için yapmıyorsam tabi.
Suçun büyüğü sizin bu kadar hakarete nasıl sessiz kaldınız niye hakkınızı savunup laflarını aynen iade etmediniz?????Herkese merhaba daha önce konu açıp Konuyu kısaca anlatmıştım ama bu beni tatmin etmedi.simdi sizlere daha ayrıntılı anlatıp haksız olduğum noktayı bana göstermenizi istiyorum.
Ben 35 yaşında turkiyenin en güzel yerlerinden birinde görev yapmakta iken kendi abimle yaşadığım bazı sorunlar nedeni ile eşimin ailesinin olduğu yere tayin istedim.evlilik döneminde kimseden maddi manevi bir beklentim olmadı.hersey de çok anlayışlı davrandım.evlilikten sonra ise haftada en az 2 kez kayınvalideme gorumceme gittik.gitmem demedim yazık kadın oğluna hasret kalmasın diye düşündüm.gel zaman git zaman onlara hatta tüm sülaleye gittiğimiz halde gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz diye laf sokmaya başladılar.bu arada benim iş yerim 50 km uzakta ve eve geldiğim zaman çok yorulmuş oluyorum.3 sene içinde eşim 2 ben de 1 kez ameliyat geçirdik. Ben işteyken kayınvalidem bir kez gelip oğluna bakmadı. Hiç ilgilenmediler.bayramda bile her ailemin yanına gidecegimizde sorun çıkardılar gidip ne yapacaksınız deyip bize engel olmaya kalktılar.tabi bunlar giderek arttı ben her defasında sessiz kaldım.10 yaşlarında çocukları bile beni rencide etmeye başladı kimse ses çıkarmadı.son olarak tam tüp bebeğe başlayacağım dönemde yemeğe çağırdılar ve ben morale ihtiyacım var diye gitmek istemedim.daha sonra gideriz diye düşündüm.bu kez kayınvalidem ve görümcem eşime boşanacaksın baskısı yapmaya başladılar.gene ses etmedim.tup bebeği iptal edip tayin isteyelim dedik bu kez bana edilen hakaretler havada uçmaya başladı.esime senin karının kafası boş senin karin şöyle böyle demeye başladılar.ben gene ses etmedim.sadece bir hakaret daha ederseniz sizi mahkemeye veririm diye mesaj yazdım.dogal olarak bu mesajımı kullanarak tüm hatayı bana yüklediler.varsin yüklesinler allah biliyor.su an tayin sonucunu bekliyoruz ve bir an önce bu insanlardan kurtulmak istiyorum.lutfen bana haksız olduğum yeri gösterir misiniz
'd
Kocan onlarla bir olup seni uzmedinten sonra ben mahkemeye veririm deme muhatabinda bile bukunmazdim...degistir telini gorusme madem esin senin tarafinda...sen gene koru sessizligini , tayini de cikar umarim en kisa zamanda....Herkese merhaba daha önce konu açıp Konuyu kısaca anlatmıştım ama bu beni tatmin etmedi.simdi sizlere daha ayrıntılı anlatıp haksız olduğum noktayı bana göstermenizi istiyorum.
Ben 35 yaşında turkiyenin en güzel yerlerinden birinde görev yapmakta iken kendi abimle yaşadığım bazı sorunlar nedeni ile eşimin ailesinin olduğu yere tayin istedim.evlilik döneminde kimseden maddi manevi bir beklentim olmadı.hersey de çok anlayışlı davrandım.evlilikten sonra ise haftada en az 2 kez kayınvalideme gorumceme gittik.gitmem demedim yazık kadın oğluna hasret kalmasın diye düşündüm.gel zaman git zaman onlara hatta tüm sülaleye gittiğimiz halde gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz diye laf sokmaya başladılar.bu arada benim iş yerim 50 km uzakta ve eve geldiğim zaman çok yorulmuş oluyorum.3 sene içinde eşim 2 ben de 1 kez ameliyat geçirdik. Ben işteyken kayınvalidem bir kez gelip oğluna bakmadı. Hiç ilgilenmediler.bayramda bile her ailemin yanına gidecegimizde sorun çıkardılar gidip ne yapacaksınız deyip bize engel olmaya kalktılar.tabi bunlar giderek arttı ben her defasında sessiz kaldım.10 yaşlarında çocukları bile beni rencide etmeye başladı kimse ses çıkarmadı.son olarak tam tüp bebeğe başlayacağım dönemde yemeğe çağırdılar ve ben morale ihtiyacım var diye gitmek istemedim.daha sonra gideriz diye düşündüm.bu kez kayınvalidem ve görümcem eşime boşanacaksın baskısı yapmaya başladılar.gene ses etmedim.tup bebeği iptal edip tayin isteyelim dedik bu kez bana edilen hakaretler havada uçmaya başladı.esime senin karının kafası boş senin karin şöyle böyle demeye başladılar.ben gene ses etmedim.sadece bir hakaret daha ederseniz sizi mahkemeye veririm diye mesaj yazdım.dogal olarak bu mesajımı kullanarak tüm hatayı bana yüklediler.varsin yüklesinler allah biliyor.su an tayin sonucunu bekliyoruz ve bir an önce bu insanlardan kurtulmak istiyorum.lutfen bana haksız olduğum yeri gösterir misiniz
'd
Yok bence oyle davranma esin senden tarafta olmasinin sebebi senin sakinligin kimse ailesine laf soyletmek istemez haksiz olduklarini bilseler bile....sen takma onlari kafayi..bak sanslisin seninle olan esin var senin yaninda tatlim...Bundan sonra susmam ki güzellikten anlamıyorlarsa söylemlerim daha farklı olur .bu kez onlar susmak zorunda kalır benim ağır laflarımi duymamak için. Ben oku yaydan çıkarmamak için çok uğraştım ama olmadı ok yaydan çıktı bir kere
Bunlarin bu kadar uğraşlarınin sebebi de bu tatlim esinle aranin bozulmasi...Eşim her fırsatta güzelce uyarıp yapmayın etmeyin dedi ama yeterli gelmedi demek ki.ben de eşime kızıyordum daha sert tavır göstermeliydin diye
Demek ki bu devirde kimseye yardımcı olunmaması gerekiyor .hizmetçilik değil benim niyetim sadece yardımcı olmaktı üstelik maddi olarak da nuna ihtiyacım yokYok bide gitseydin. Sen niye onların temizliğini yapıyorsun, misafirini ağırlıyorsun hata sende. Bu kadınların kendini bu hale sokmasına üzülüyorum. Hayatta başkasının evini temizlemem mesela. İşim değilse para kazanmak için yapmıyorsam tabi.
Sen verdikçe daha fazlasını isterler. Sen olmasan ne yapılacaktı ise onu yapmaları gerekli. Bakıma muhtaç olmayan insana böyle iyilik yaparsan tepene çıkma ihtimali çok yüksek. Yaptıklarını kafana takma gerçekten. Ben de çok laf duydum hiç görüşmüyorum. İyilik yapıp nankörlük yapılmış olsa evet senin kadat sinir olurdum kesin ama beni yıpratmasına da izin vermezdim. Takma kafana tayin de olsun iyice rahatlarsın.Demek ki bu devirde kimseye yardımcı olunmaması gerekiyor .hizmetçilik değil benim niyetim sadece yardımcı olmaktı üstelik maddi olarak da nuna ihtiyacım yok
Hakettikleri laflar bunlar işte ama ben gene de allah'a havale etmeyi tercih ediyorumMadem onlar sizin canınızı yakmak için uğraşıyor. Aynı şekilde davranın. Kayinvalideye kendi çocuğuna analık yapsaydın önce deyin. Çocuğuna sahip çıkmayan kadın ana değil dana olur deyin. Görümceyede sen aile ortamı görmemişsin ondan böylesin deyin. 10 yaşındaki çocukta ağzını toplasın bir zahmet. Önce terbiyeli ol sonra zekaya sıra gelsin deyin. Görümcene yurtta ne öğrendiysen çocuğuna onu öğretiyorsunuz galiba de. Şirret olun biraz. Sizin yerinize yolasım geldi aile boyu şeytanları.
Kesinlikle doğru yumruğunu masaya çok geç vurdu zamanında yapacaktiOrtada hakaret varken güzelce mi uyarılır? Buradaki en büyük suçlu eşin. O arkanda dursa, laf söyletmese kimse bir şey yapamaz.
Ettim artikbi paragraflık yazıda on kere se setmedim demişsiniz. e bi zahmet ses edin.
Lafları onları hayatımdan çıkararak muhattap olmayarak iade ettim.seviyelerine inip kavga etsem daha kötü olurdu .ben sabırlı davranıp elimden geleni yaptım. Su an vicdanım rahat ve hayatımdan çıkardigim için kaybeden onlar olduSuçun büyüğü sizin bu kadar hakarete nasıl sessiz kaldınız niye hakkınızı savunup laflarını aynen iade etmediniz?????
Bu arada eşiniz bütün bu olup bitene sizin gibi sessiz mi kalmış hiç bahsetmiyorsunuz çünkü eşim de şöyle yaptı böyle yaptı diye.
Takmıyorum hayatımdan çıkardım bu insanlari mutluyumSen verdikçe daha fazlasını isterler. Sen olmasan ne yapılacaktı ise onu yapmaları gerekli. Bakıma muhtaç olmayan insana böyle iyilik yaparsan tepene çıkma ihtimali çok yüksek. Yaptıklarını kafana takma gerçekten. Ben de çok laf duydum hiç görüşmüyorum. İyilik yapıp nankörlük yapılmış olsa evet senin kadat sinir olurdum kesin ama beni yıpratmasına da izin vermezdim. Takma kafana tayin de olsun iyice rahatlarsın.
Eşim ilk zamanlar güzelce uyarıyordu yapmayın etmeyin diye en sonunda patladı ve ablasıyla enistesiyle konuşmuyor annesine de ağzına geleni söyledi. Tayini dilekçesini de kendi isteğiyle verdi .benim baskınla değil yaniBelki yazmışsınızdır göremedim ama eşinizin tavrı ne bu durumda. O da mı onları haklı buluyor? Şayet o gerçeği görüyorsa, tayin sonucunun da olumlu olursa inşallah hiç üzülmeyin.
Esin ne yapiyo tum bunlara karşı?Herkese merhaba daha önce konu açıp Konuyu kısaca anlatmıştım ama bu beni tatmin etmedi.simdi sizlere daha ayrıntılı anlatıp haksız olduğum noktayı bana göstermenizi istiyorum.
'd
Aynen öyle çamura taş atarsan üzerine sıçrar o yüzden hayatından çıkarmak en doğrusuBunlarin bu kadar uğraşlarınin sebebi de bu tatlim esinle aranin bozulmasi...
Verme onlarin eline bu kozu hic muhatap olma tatlim...
Cunku ayni seyleri farkli bir sekilde ben yasadim, elimde jalan evliligim ilk berbat yillari tatlim...
Seni cileden cikartip kavga çıkaracaklar seninde aran esinle bozulacak tatlim...
Esine de kabahat bulma insan ailesine ne kadar karşı cikabilir...
Bazi insanlar b.k cukuru gibidir tatlim , bir tas atarsin ustun basin b.k olur kabahatli de sen olursun...bizim gucumuz boyle cirkefliklere yetmez tatlim....
Birak kendi b.k cukurlarinda kendileri kaynasinlar...
Sen esine evliligine yeni digacak bebegine odaklan...
Ilk zamanlar güzelce uyarıyordu sonra baktı olmayacak kavga etti ablası eniştesi ve annesiyle .tayin dilekçesini de verdi .şimdi görüşmüyoruz hicbiriyleEsin ne yapiyo tum bunlara karşı?
Allah'a sukur arkanda duruyormus.. Bence en onemlisi bu..Ilk zamanlar güzelce uyarıyordu sonra baktı olmayacak kavga etti ablası eniştesi ve annesiyle .tayin dilekçesini de verdi .şimdi görüşmüyoruz hicbiriyle
evet gorusme ama adin küs olmasin.... Zaten baska bir yere gidiceksin ne kadar goruceksin.....hıiiiiccccccc.... torunlarini elin cocugu gibi gorurler...insanlar yaptıklarını bicerler....sen seviyeni bozma git ayni cizginde....mesafeli....mesafeli.....bakAynen öyle çamura taş atarsan üzerine sıçrar o yüzden hayatından çıkarmak en doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?