Kayınvalidenin hakaretleri

Yüzde yüz katılıyorum.. Fazla şımartıp, gereksiz yere fazlaca susup, memnun etmek için temizlikler vs ler nedir Allah aşkına ya.. Benim kv de de her gün evini temizlesem yapma demez eminim. Ama ben kesinlikle böyle muhabbete girmem. Bayram temizliği ne yapacağız dediği gibi eşim de temizlikçi çağırırsın dedi. Hem kendin hem eşin baştan alıştırmayacak. Alıştırdıktan sonra da söylenip durmanın anlamı kalmıyor.

Suçun büyüğü sizin bu kadar hakarete nasıl sessiz kaldınız niye hakkınızı savunup laflarını aynen iade etmediniz?????

Bu arada eşiniz bütün bu olup bitene sizin gibi sessiz mi kalmış hiç bahsetmiyorsunuz çünkü eşim de şöyle yaptı böyle yaptı diye.

Kocan onlarla bir olup seni uzmedinten sonra ben mahkemeye veririm deme muhatabinda bile bukunmazdim...degistir telini gorusme madem esin senin tarafinda...sen gene koru sessizligini , tayini de cikar umarim en kisa zamanda....
Sen birak onlari bebegine kendine evliligine odaklan....tatlim...

Yok bence oyle davranma esin senden tarafta olmasinin sebebi senin sakinligin kimse ailesine laf soyletmek istemez haksiz olduklarini bilseler bile....sen takma onlari kafayi..bak sanslisin seninle olan esin var senin yaninda tatlim...

Eşim her fırsatta güzelce uyarıp yapmayın etmeyin dedi ama yeterli gelmedi demek ki.ben de eşime kızıyordum daha sert tavır göstermeliydin diye
Bunlarin bu kadar uğraşlarınin sebebi de bu tatlim esinle aranin bozulmasi...
Verme onlarin eline bu kozu hic muhatap olma tatlim...
Cunku ayni seyleri farkli bir sekilde ben yasadim, elimde jalan evliligim ilk berbat yillari tatlim...
Seni cileden cikartip kavga çıkaracaklar seninde aran esinle bozulacak tatlim...
Esine de kabahat bulma insan ailesine ne kadar karşı cikabilir...
Bazi insanlar b.k cukuru gibidir tatlim , bir tas atarsin ustun basin b.k olur kabahatli de sen olursun...bizim gucumuz boyle cirkefliklere yetmez tatlim....
Birak kendi b.k cukurlarinda kendileri kaynasinlar...
Sen esine evliligine yeni digacak bebegine odaklan...

Belki yazmışsınızdır göremedim ama eşinizin tavrı ne bu durumda. O da mı onları haklı buluyor? Şayet o gerçeği görüyorsa, tayin sonucunun da olumlu olursa inşallah hiç üzülmeyin.

Demek ki bu devirde kimseye yardımcı olunmaması gerekiyor .hizmetçilik değil benim niyetim sadece yardımcı olmaktı üstelik maddi olarak da nuna ihtiyacım yok

Demek ki bu devirde kimseye yardımcı olunmaması gerekiyor .hizmetçilik değil benim niyetim sadece yardımcı olmaktı üstelik maddi olarak da nuna ihtiyacım yok
Sen verdikçe daha fazlasını isterler. Sen olmasan ne yapılacaktı ise onu yapmaları gerekli. Bakıma muhtaç olmayan insana böyle iyilik yaparsan tepene çıkma ihtimali çok yüksek. Yaptıklarını kafana takma gerçekten. Ben de çok laf duydum hiç görüşmüyorum. İyilik yapıp nankörlük yapılmış olsa evet senin kadat sinir olurdum kesin ama beni yıpratmasına da izin vermezdim. Takma kafana tayin de olsun iyice rahatlarsın.

Hakettikleri laflar bunlar işte ama ben gene de allah'a havale etmeyi tercih ediyorum

Lafları onları hayatımdan çıkararak muhattap olmayarak iade ettim.seviyelerine inip kavga etsem daha kötü olurdu .ben sabırlı davranıp elimden geleni yaptım. Su an vicdanım rahat ve hayatımdan çıkardigim için kaybeden onlar oldu

Takmıyorum hayatımdan çıkardım bu insanlari mutluyum

Belki yazmışsınızdır göremedim ama eşinizin tavrı ne bu durumda. O da mı onları haklı buluyor? Şayet o gerçeği görüyorsa, tayin sonucunun da olumlu olursa inşallah hiç üzülmeyin.
Eşim ilk zamanlar güzelce uyarıyordu yapmayın etmeyin diye en sonunda patladı ve ablasıyla enistesiyle konuşmuyor annesine de ağzına geleni söyledi. Tayini dilekçesini de kendi isteğiyle verdi .benim baskınla değil yani

Esin ne yapiyo tum bunlara karşı?

Aynen öyle çamura taş atarsan üzerine sıçrar o yüzden hayatından çıkarmak en doğrusu

Aynen öyle çamura taş atarsan üzerine sıçrar o yüzden hayatından çıkarmak en doğrusu
evet gorusme ama adin küs olmasin.... Zaten baska bir yere gidiceksin ne kadar goruceksin.....hıiiiiccccccc.... torunlarini elin cocugu gibi gorurler...insanlar yaptıklarını bicerler....sen seviyeni bozma git ayni cizginde....mesafeli....mesafeli.....bak
Zaten esinde görüşmüyormus.... hic muhatap olma tatlim....
Ama esine de bu konuyu cok acma, ailesi hakkinda kotu konusma....
Aman bak keyfine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…