Kayınvalidenin itici konuşması

Ben de anan kelimesini şaka yaparken kullanırım sadece, "ah o anan yok mu o anan" der güleriz. Eşim de annemle alakalı şaka yaptığında kullanır. Bizim için sempatik bir sözcük tonlama çok önemli

bu konua gercekten saygısızım. bu halimi sevıyorum ya
ama benım kaynanam kaynanaların şahıdır yanı bana yapamasa da

aynennn katılıyorum .

"Anan" kelimesini kullanmasında bir kinaye, bir alaycılık, bir küçümsemezlik sezdim ben.. bir daha bu kelimeyi kullanırsa kvdinize "annecim "anan" demeyelim bir garip oluyorum" dersin gülümseyerek.. sanırım nişan olmdan annenizin aramasından rahatsız olmuş ki inceden mesaj veriyor.

anan nedir ya sanki içinde kin varmış gibi anan merak etmesin. etse arar zaten kadıncagız. şimdi iş ciddiye bindi ya oğlunu elinden alırsın diye korkmaya başlamş

Şimdi ne niyetle dedi onu bilemeyiz ama %90 evlendikten sonra şımarıyolarr.. Herşeyin en iyisini o bilir .. En güzel yemekleri o yapar bizim annemiz bi halt bilmez sanki .. Bende var bi tane .. Allahın bir makarnasını yapıyo sonra bana donup siz turkler nasıl yapıyo makarnayı ?? Sanki kendi yunanlı yada başka Bi halt .. Neymiş onlar Diyarbarlıymış.. Bak gene aklıma gelip duruyo şu kadın ya ..

Bende öyle sezdim ama kafamda çok karışık acaba benmi gereksiz takılıyorum diyede düşünüyorum. Ama sürekli tekrarlıyor bunu ananda kendi işini kendi yapsın veya ananda çağırıp durmasın gibi. Kötü niyetli biri değil ama kendi de der ben patavatsızım diye ondan kaynaklı galiba. En iyisi dediğiniz gibi gülümseyerek bunu söylemek.

[

ben olsam oğlu da varken kendısı hakkında anan diye konuşurdum

Anneme daha yakın olucaz korkusu var galiba. Mesela nişanlımın bize 2 gün üst üste geldiğini duyunca şakayla karışık biz seni veriyoruz galiba gelin almıyoruz gibi şeyler dedi. Önyargıyla başlamak istemiyorum ama böyle yapıncada soğuyorum.

hahahahah tam da ondan korkmuş :)

ben onlara hep derim kimse kimseyi sevmek zorunda degil diye . bana nasıl davranırlarsa aynı şekilde davranırım iyi davransınlar onlardan daha iyi olurum kötü davranırlarsada kötü olurum . öyle kaynanadır ayda yılda bir gelsin ben gelinim haftada iki gidim yok . bana 2 ayda bir gelirse kaynanam bnde ona iki ayda bir giderim . niye gitmediğimi sorup sitem ettigindede sen ne zaman gelirsen bnde o zaman gelirim anne derim .

Anan falan demesi laubali olmuş bence, küfürle bağdaştırarak düşünmedim ama hoş değil evet. Genele baktığımızda kötü bir şey söylememiş ama seçtiği kelimeler hoş değil. Ben de rahatsız olurdum, haklısınız.

Ana kelimesini kendi annesi icin de kullanan bir kayinvalideniz var ise sorun etmemelisiniz. Kötü bir sey dememis.
Tabi üslubu da önemli buradan biz bunu bilemeyiz. Ancak henüz cok yenisiniz.
Biz 8 sene görüştük nisanlandik, kac ay sonra rayina girdi iliskimiz. Ki kayinvalidemle tanışıyorduk. Birebir sadece 2 kere konuşmuş olsak is sebebiyle sürekli ayni ortamda denk geliyorduk.

Ben o kadar kaprisli değilim zoruma ne giderse medenice söylerim, anlamazsa tekrar tekrar söylerim. Benim için sorun yok. Bu arada kaynana falan değilim çocuğum bile yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…