Ben de anan kelimesini şaka yaparken kullanırım sadece, "ah o anan yok mu o anan" der güleriz. Eşim de annemle alakalı şaka yaptığında kullanır. Bizim için sempatik bir sözcüktonlama çok önemli
aynennn katılıyorum .hıc gerek yok bu kadar ınce ayara. direk tavrını göstersın.
kaynanamın elbisesini makınada yıkadım kuruttum bana tekrar yıka bunları dedi hem de kayınbabamın yanında kendın yıka ıstersen legen geıreyım dedım. hıc affetmem hıc . camasır makınası mıs gıbı yıkamıs yenı evlenmısım daha 10 gun olmamıs gelmıs kurulmus evıme gıtmıyorda kaldıkca kalıyor getırmıs elbıselerınde bır de baa baskı yapmaya calısyor o ılk ve son oldu bır daha denemedı bıle
haaa onu unutmusum.Kızzz ben ettirmem kv lafbenimki bitanedir sen de dikkat et, munenin kanatlarına takılma
Bende öyle sezdim ama kafamda çok karışık acaba benmi gereksiz takılıyorum diyede düşünüyorum. Ama sürekli tekrarlıyor bunu ananda kendi işini kendi yapsın veya ananda çağırıp durmasın gibi. Kötü niyetli biri değil ama kendi de der ben patavatsızım diye ondan kaynaklı galiba. En iyisi dediğiniz gibi gülümseyerek bunu söylemek."Anan" kelimesini kullanmasında bir kinaye, bir alaycılık, bir küçümsemezlik sezdim ben.. bir daha bu kelimeyi kullanırsa kvdinize "annecim "anan" demeyelim bir garip oluyorum" dersin gülümseyerek.. sanırım nişan olmdan annenizin aramasından rahatsız olmuş ki inceden mesaj veriyor.
Bende öyle sezdim ama kafamda çok karışık acaba benmi gereksiz takılıyorum diyede düşünüyorum. Ama sürekli tekrarlıyor bunu ananda kendi işini kendi yapsın veya ananda çağırıp durmasın gibi. Kötü niyetli biri değil ama kendi de der ben patavatsızım diye ondan kaynaklı galiba. En iyisi dediğiniz gibi gülümseyerek bunu söylemek.
Anneme daha yakın olucaz korkusu var galiba. Mesela nişanlımın bize 2 gün üst üste geldiğini duyunca şakayla karışık biz seni veriyoruz galiba gelin almıyoruz gibi şeyler dedi. Önyargıyla başlamak istemiyorum ama böyle yapıncada soğuyorum.Zırt pırt ibaresi varsa, rahatsız olmakta haklısınız.
İnadına annenizi tembihleyin, sık sık arasın.
Evlenseniz bile anneniz sizi yine arayacak, bunu kabullenmeli.
Siz soyadı değiştireceksiniz, aile değiştirmeyeceksiniz.
aynı şeyi aynı anda düşünmüşüz :)))[
ben olsam oğlu da varken kendısı hakkında anan diye konuşurdum
hahahahah tam da ondan korkmuş :)Anneme daha yakın olucaz korkusu var galiba. Mesela nişanlımın bize 2 gün üst üste geldiğini duyunca şakayla karışık biz seni veriyoruz galiba gelin almıyoruz gibi şeyler dedi. Önyargıyla başlamak istemiyorum ama böyle yapıncada soğuyorum.
Ayyy bide özellikle öyle düşünmesin diye nişanlım bize 1 kere geliyorsa onlara 3 kere gittim. Genç kv böyle şeylere takılmaz dedim ama :))hahahahah tam da ondan korkmuş :)
Çok iyi anlaşalım istedim gücenmesin kırılmasın. Ama sürekli bir kinaye halinde. Belkide en iyisi dediğin gibi ne düşünürse düşünsün demek.bizde nişanlım bize 50 gelir ben 1 giderim . ne düşünürse düşünsün benim için hiç sıkıntı degil .
demesin ya demesin kendi işine baksın. koskoca ınsan nısanlandıysa kendı sorumlulugunu da alıyordur . merak ederse etsın annesı bunu kendı kızı düşündün alsın sorumlulugu ve sınucu her ne ıse kaynanaya mı kaldı
o kendı işleri ile ilgilensin. pes yanı değil asıl kaynanalara pes yani bir işinize bakın ya.. bırakın genc insnalar ustunde kı ıktıdar savaşınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?