Bi duruma bak bence. Ben de bi ay yeter doyordum. Bebeğim iki aylık oldu herkes benimle kalsin istiyorum şu anda :) bebeğin huysuz olursa hiç gitmesinler istersin.
Şimdi sakin ol üzülme doğumunu yap bebeğin uslu olursa emer uyursa bir ay sonra bomba gibi olursun her işini kendin görebilirsin ama yok benim ilk kızım gibi evlere şenlik olursa ordu lazım bakmaya çok ararsın o zaman yanında insanı iki ay annem yanımda kaldı hiç uyku yok 24 saat ağlayan bir bebek düşün insanlıktan çıktık annem kendi yaşadığı şehre dönünce bir hafta zor dayandım ilk uçağa yer ayırıp yanına koştumEşime nasıl konuşuyorsa eğer biz bakmaya geliyoruz yardımcı olucaz diye söylediklerinden eşimde işin duygusal boyutunda. Annemler aenin için gelicek sana kolaylık sağlayacak gibi bir düşüncede. Bilirsiniz erkek daha farklı düşünür. Eşimle bu konu yüzünden yani hamilelik bebek bakmak diil, evliliğin ilk yılında da gelmeye kalktılar tepki verdim, annemelri istemiyorsun oldu. Korkuyorum bişey demeye. Hamileyim. Kayınvalidem düşüncesiz bilmiyorum. Şimdide bahane bebek bakmak bana yardımcı olmak. Ben nankör olucam bilmiyorum şimdi mi konusayım , sonra onlar varken kenara cekip mi konusayım eşimle bilemedim bunalıma hirdim daha şimdiden. Evde rahat olmak istiyorum.. Bilmiyorum
Dogru diyorsunuz. Ben eşimle aramda sorun olmayacagını bilsem güzel bir dille laf arasında söylerim de. Kayınvalidem bişeyi söylesen de aksine hemen savunma alıp "olur muuuu hiç kalıcaz " diyen biri. Deneyimledim kadını gerçekten. Neyse bi dogurayım da, hem ilk dogumum, dogum korkum hem , dogurduktan sonra acaba ne kadar kalıcaklar korkum... Ben daha şimdiden insanlıktan cıktım.Ekim sonu gelsin aralik basi gitsin madem.6 ay nedir.
2 ay kalip yemek yapmasi iyi fikir ama esin ve senin bebekle hayatinizi kurup alismaniz gerek durumlar olacak
Musade etmeyin
Dogru diyorsunuz. Ben eşimle aramda sorun olmayacagını bilsem güzel bir dille laf arasında söylerim de. Kayınvalidem bişeyi söylesen de aksine hemen savunma alıp "olur muuuu hiç kalıcaz " diyen biri. Deneyimledim kadını gerçekten. Neyse bi dogurayım da, hem ilk dogumum, dogum korkum hem , dogurduktan sonra acaba ne kadar kalıcaklar korkum... Ben daha şimdiden insanlıktan cıktım.
Ben bile bile misafir odasina yatak aldirtmadim esime Nolur nolmaz.
Bence esini ikna et. De ki kendim halederim
Merak etme falan. Olmadi Ikna edemedin. Geldiler kv dersin sizi rahatsiz ettim falan filan herdefaSina soyle. Olmadi 6 ay durmaya niyetliler. Sen git kendi annengile.
Bunun birde dogum sonrasi depresion olur hersey oluyor hormonlar karisio.
Esin aslinda dememi ailesine siz oturun biz halederiz diye
Hem bebeğe bakıp hem yemek yapmak zor değil, kv ye anlatın bunu belki anlar istenmediğini
Annem yok benim, 15 yasındayken ben vefat etti. Babam da yok. Ailem yok yani
İnanın o zaman şanslısınız. Çok düşmemesi iyi. Keske benimki de öyle olsaydı. Ama yapacak bişey yok. Bekleyecegim bi müddet kafam atarsa eşimle de konusacagım.Aslinda ilk aylar gercekten belki ihtiyacin olabilir. Benim bebiste suan 4 aylik.
Ilk ay cok zorlanmistim uyku falan ev isleri kaliodu falan.
Bi yandan kv yardim eder.
Yanliz kalmak isterseniz odanizda dinlenirsiniz.
Sonra duzene girdiginiz zaman kv belli edin.
Cok uzgunum bilmiyordum..
Benim
Kaynana kayboldu dogumumdan sonra, kadin yapmacik hastayim diyip gelmedi. Dikislerim falan vardi cok zorlanmistim. Pis kadin.
deme kız ..wc ye bıle gıdemıyorsun.ama 6 ay fazlaHuysuz bile olaa 6ay kalınmamalı bence. Herşeyin dozu var
deme kız ..wc ye bıle gıdemıyorsun.ama 6 ay fazla
Aslinda ilk aylar gercekten belki ihtiyacin olabilir. Benim bebiste suan 4 aylik.
Ilk ay cok zorlanmistim uyku falan ev isleri kaliodu falan.
Bi yandan kv yardim eder.
Yanliz kalmak isterseniz odanizda dinlenirsiniz.
Sonra duzene girdiginiz zaman kv belli edin.
Cok uzgunum bilmiyordum..
Benim
Kaynana kayboldu dogumumdan sonra, kadin yapmacik hastayim diyip gelmedi. Dikislerim falan vardi cok zorlanmistim. Pis kadin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?