Kayınvalidenin kalması

eş eş eş.. her zaman derim; muhatap olacak olan eştir.. siz söylerseniz sıkıntı olur inat olur.

aten zamanında çıktı. Evliliğin ilk yılında geleceklerdi. Eşime güzelce dedim, o zaman ailemi istemiyorsun oldu. Ama şimdi bir bebek var ortada daha ılımlı yaklaşır mı bilmiyorum. Önceden desem önyargılı mı olurum? Hatalı konumamı düşerim yoksa rengimi belli etmek iyi mi bilmiyorum. 2 ay kabülüm benim de ama nir 6ay inanın afakanlarım tepeme çıkıyor.

eş eş eş.. her zaman derim; muhatap olacak olan eştir.. siz söylerseniz sıkıntı olur inat olur.

Eşe önce derdimi empoze etmem lazım ne dicem basıl baslıcam psikolojik mi yaklaşayım , yoksa nasıl bilemedim. Dohru diyorsunuz da

Valla düşüncesiz insanlardan nefret ediyorum.6 ay nedir yaaa azcık mantığını kullanabilen biri bu sürenin hiçte münasip olmadığını anlar.

O kadar kalması çok
Uzaktan bakınca

Belki sen evcimensin

Belki onlarla ilişkinde sorun yok

Neye göre normal mi diye sordun?

Yani sizin de artık bir yuvanız var, bu kadar iç içe girmenin manası nedir anlamıyorum ki... Ne istiyorlar gelinlerden ya hu.

Yani şimdi siz daha iyi bilirsiniz ama, önceden hazırlık yapmak daha iyi gibi. Zira 6 ay kadar uzun bir dönemden bahsediyoruz, sonra başa çıkması ve önüne geçmesi daha mı zor olur gibi? Eşinizi yakalamak, konuyu yüz yüze açmak biraz imkansız hale gelecek...

Valla düşüncesiz insanlardan nefret ediyorum.6 ay nedir yaaa azcık mantığını kullanabilen biri bu sürenin hiçte münasip olmadığını anlar.

İşte. Allah herkese anlayışlısından nasip etsin ne diyim.
Hiç gelmesin demiyorum, torununa bakmasin demiyorum. Ama bir kış da aynı evde. Bilmiyorum ya. Ya ben manyağım ya onlar akıllı işin münasibini bilen yada ben akıllıyım ve bu da onlara fazla geliyor. Koskoca kadına da mümasibi ben mğreteceksem hiç büyük diye gelmesin ne dyim. Psikologa gidicem bu hafta. Takıntı haline geldi, ekim bası gelecekler, fobi oluştu resmen

Eşe önce derdimi empoze etmem lazım ne dicem basıl baslıcam psikolojik mi yaklaşayım , yoksa nasıl bilemedim. Dohru diyorsunuz da
lohusalik berbat bir şeymiş de. abartin biraz. insan kendi annesine bile tahammül edemiyormus diye. kaynanami istemeden kirarim falan deyin .. aslinda eşiniz de bence kendi ailesinin o kadar durmasindan rahatsız olabilir bence. 6 ay cok fazla degil mi diye acik acik duygularınızı söyleyin ne olacak. sizin dogumdan sonra evde rahat gezmeniz gerekecek. meme disarda geziyor insan yaaa resmen lohusalikta hele

Allah yardımcınız olsun.Bunu karşı taraf düşünmesi lazım siz söyleyince kötü gelin olursunuz.

Kadın hiç bizden kendini geri öekmiyor ki hergün arar oglunu hergün... Önemli olan bişey demez naber nasıl sın hergün... Mutlaka arayacak.
Haftasonları her sabah arar 10 gibi. Napıyorsun iyi misiniz insallah masallah diye diye bunalırım

Ben 1 gün zor katlanıyorum açıkçası..
sizin aranız nasıl önemli olan o? Aranız İyi de olsa 6 ay bence çok fazla. Daha önce birlikte uzun süre kalmış mıydınız?

Daha bu mayısta hem ramazan hem de ben hamileyim diye geldiler güya bana yardıma ama ... Hamileyim diye kendimi geri çekince iş yapmıyormuşum oldu. Ve eşimle onlar gelince cok kavga ettik.

Benim eşimin ailesi de 8 saat uzaklıkta oturuyor. Onlarda kaldığımız ya yada onların bizde kaldığı her gün eşimle mutlaka kavga ediyoruz ve o günleri ağlayarak geçiriyorum. Annesi beni en baştan beri yakışıklı oğlunu elinden çalan biriymis gibi görür ve oğlunu kıskanır. Bu yüzden ondan nefret ediyorum.
Ben de Ocak sonunda doğum yapacağım inşaallah. Annesi şimdiden arayıp doğuma gelmeyi istiyoruz demiş. Acayip sinir oldum seninle aramızda öyle bir ilişki mi var doğumdan sonra ilk görmek isteyeceğim kişi sen misin bir düşün yani..Eşime en fazla iki gün kalıp giderler ben söylerim dedim o zamandan beri bi tuhaflaştı ama umrumda değil.Bu sebeple sizi çok iyi anlıyorum . Normalde katlanamadığız birine lohusayken nasıl dayanabiliriz ki...

Daha bu mayısta hem ramazan hem de ben hamileyim diye geldiler güya bana yardıma ama ... Hamileyim diye kendimi geri çekince iş yapmıyormuşum oldu. Ve eşimle onlar gelince cok kavga ettik.
Sen okuyan herkes senin safında olsun
Karşı tarafı yersin diye konu açmışsın

Öfff şimdiden böyle
Bir de lohusalık diyeceksin

O kaprise dayanan çıkan umarım

Sonra niye Doğumdan sonra özel hayatımız yoluna girmedi, çocuk oldu özel hayat bitti.. ee evde kv kp varken lohusalık bitince nasıl yanaşacak çiftler birbirine? Doğumdan sonra çok zor oluyor özel hayatı toparlamak o nedenle uzun süre kalmamaları lazım lohusalık bitince gençleri tekrar yalnız bırakmak lazım..

Sinir oluyorum şu kayınvalidelere.... İnsana hamileliğini bile yaşatmıyorlar ağız tadıyla sonrasını düşündürmekten. Tatlım 15 günlük lohusayım, harika bir hamilelik geçirdim. Hamileyken hep ama hep yanında kim olcak diye sorduklarında eşimden başka kimseyi istemiyorum dedim. Sonra bir gün doktora sordum illa doğumda yanımda birileri olması gerekiyor mu? Lohusalık gerçekten zor mu falan gibi eşim de yanımdaydı. Doktor da bize anlattı kimsenin olmamasının daha iyi olacağını, lohusalığın zor olduğunu falan. Sonra doğum yapanlara sordum hep eşim yanımdayken onlarda anlattılar. Eşim zaten izne çıkacaktı ama doğum bayrama gelirse bayramda calışcaktı sadece ben de sadece senin olmadığın zaman annem gelir durur gider dedim. Nitekim öyle oldu. Doğum bayramdan önce oldu annem gelene kadar bir iki gün annen gelsin dedim daha yakın mesafe anneme göre annesi de baban da gelmek istiyor deyince eşim kızdı. Babamın yanında nasıl emzircek, kanaması var, dikişi var babamın yanında nasıl rahat etsin babamla gelceksen 40ından sonra gelin dedi. Çünkü doğuma da girdi eşim, en kötü hallerimi gördü. Annem gelene kadar eşim kaldı yanımda sonra annem geldi biz iki günde birbirimize girdik çünkü annem hayatta naz niyaz çekmez kendisi naz yapar. Eşim de bayramdan sonra yolcu edelim seni anne eşime iyi gelmiyosun bu şekilde bakıcaksan gerek yok dedi. Çocuğuma doyamadım hiç emzirip hemen uyutup bırakmamı isterdi alışmasın diye. Bana annemi çağırayım mı yalnız kalabilecekmisin dedi ben de kimseyi istemiyorum bebeğimle zaman geçircem dedim. Şuan yalnızım ve çoooookkk rahatım eşim izne çıkınca biz annelerine gidicez onlar gelmesin diye 3 gün kalıp döncez çünkü onlar gelirse kaç gün kalacaklarını bilmiyoruz.

Iki ay kalirsa emin ol kavga cikar ve gider.cunku surec logusa kadin icin oldukca sikintili geciyor dert etme o kadar kalmak istemesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…