- 6 Nisan 2023
- 18
- 5
- 1
- 34
- Konu Sahibi shepherstar
Merhaba arkadaşlar
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz evde yokken kaynananızın evde işi yok zaten. Doğrusunu yapmışsınızMerhaba arkadaşlar
Oturduğum ev satılığa çıkarıldı.Esimde bende çalışıyoruz her zaman denk gelemiyoruz emlakciya.Eşimde anneme verelim yedek anahtarı emlakçı ararsa annem gelir bakarlar falan dedi. Bende ev sahibiyle papaz olmamk için kabul ettim.Neyse bundan 3 hafta önce eşimin kardeşi beni işe bırakmak için eve geldi kapiya çıktım o ara arabadan kv de indi bende anne sen neden geldin buraya kadar kaynim alirdi anahtari emlakçı gelmeyecek bugün dedim.O da eşim, için beni aradi emlakçı gelecekmiş anahtarı verde yukarı çıkayım dedi.Sonra anahtarı verip yanında eşimi aradım.eve gelecek birileri var mi diye o da yok sen anneme anahtarı ver gitsin o dedi.Kv inatla eve cikayim dedi bende anne ben işe gidiyorum akşam geleceğim oglunda 8.bucukta gelecek eve boş evde ne yapacaksın oturup dedim.Hatta kaynim eve götürmezse annesini diye taksi parası dahi verecektim.Neyse kaynim eşimle konuştu boşa yordun buraya kadar kadini benimde işim var falan diye bi sürtüşme oldu aralarinda.Kv arabada daha cikardim otururdum falan demeye devam etti sinirlendim sustum.Aradan bi kaç gün geçti kv eşime karın beni evde istemiyor anahtarı vermek istemedi ne işin var dedi falan demiş! Beynimden kaynar sular döküldü.Hic öyle bir şey de demedim üstelik. Eşimde anasi tarafından hep manipüle ediliyor.Cok canim sıkıldı sürekli kafamın içinde dönüp duruyor.bugün de oğlunu aramış işine gelince "kızım" işine gelmeyince "gelin" oluyorum beni niye arayip sormuyor demiş dediklerini unutup.Konustuklarina kırıldığımın bile farkında değil.Ben iyi oldukça alttan aldıkça devam ediyor ama bekliyorum konuscam bunlari yüz yüze isterse eşimle boşanalim hiç umrumda değil şu saatten sonra.
Tamam doğru anlamış boş evde ne işi var. Sıkıntı yok devam edinMerhaba arkadaşlar
Oturduğum ev satılığa çıkarıldı.Esimde bende çalışıyoruz her zaman denk gelemiyoruz emlakciya.Eşimde anneme verelim yedek anahtarı emlakçı ararsa annem gelir bakarlar falan dedi. Bende ev sahibiyle papaz olmamk için kabul ettim.Neyse bundan 3 hafta önce eşimin kardeşi beni işe bırakmak için eve geldi kapiya çıktım o ara arabadan kv de indi bende anne sen neden geldin buraya kadar kaynim alirdi anahtari emlakçı gelmeyecek bugün dedim.O da eşim, için beni aradi emlakçı gelecekmiş anahtarı verde yukarı çıkayım dedi.Sonra anahtarı verip yanında eşimi aradım.eve gelecek birileri var mi diye o da yok sen anneme anahtarı ver gitsin o dedi.Kv inatla eve cikayim dedi bende anne ben işe gidiyorum akşam geleceğim oglunda 8.bucukta gelecek eve boş evde ne yapacaksın oturup dedim.Hatta kaynim eve götürmezse annesini diye taksi parası dahi verecektim.Neyse kaynim eşimle konuştu boşa yordun buraya kadar kadini benimde işim var falan diye bi sürtüşme oldu aralarinda.Kv arabada daha cikardim otururdum falan demeye devam etti sinirlendim sustum.Aradan bi kaç gün geçti kv eşime karın beni evde istemiyor anahtarı vermek istemedi ne işin var dedi falan demiş! Beynimden kaynar sular döküldü.Hic öyle bir şey de demedim üstelik. Eşimde anasi tarafından hep manipüle ediliyor.Cok canim sıkıldı sürekli kafamın içinde dönüp duruyor.bugün de oğlunu aramış işine gelince "kızım" işine gelmeyince "gelin" oluyorum beni niye arayip sormuyor demiş dediklerini unutup.Konustuklarina kırıldığımın bile farkında değil.Ben iyi oldukça alttan aldıkça devam ediyor ama bekliyorum konuscam bunlari yüz yüze isterse eşimle boşanalim hiç umrumda değil şu saatten sonra.
Eşiniz sıkıntılı mı , bu lafı demiş olsanız bile bana normal geldi ben evde yokken evde başkasının ne işi var kendi annem olsa bile ben aynı şeyi derim boş evde napcan hayırdır yani özelim var bir sürü şeyim varMerhaba arkadaşlar
Merhaba arkadaşlar
Daha önce eşimden yüz bulup eve gelirdi ben yokken eşim çalışmıyordu evdeydi bi vakit evin altını üstüne getirir topluyormuş gibi görünüp giderdi bide teşekkür beklerdi.En son dayanamayip eşime de kv de benim evimi kimse toplamasin 2kisiyiz dagilmiyor bile ne diye oturmaya gelip evi temizliyorsun dedim.Ondan sonra gelip yapamadı bi daha emrivakiyle dolu hayatları nefret ettirdiler kendilerindenSiz evde yokken kaynananızın evde işi yok zaten. Doğrusunu yapmışsınız
Mantıklı davranmışsınız evde ne yapacak tek başına? Gitsin kendi evinde otursuneşinizle konuşmak en iyisi hatta kaynınızı da şahit gösterebilirsiniz olaya
Yanlış bişeye bastim heralde biraz yeniyimdekız beni niye izliyorsun
Eşim anneci anası da oğlu evlendi ama bi karısı var demeyenlerdenEşiniz sıkıntılı mı , bu lafı demiş olsanız bile bana normal geldi ben evde yokken evde başkasının ne işi var kendi annem olsa bile ben aynı şeyi derim boş evde napcan hayırdır yani özelim var bir sürü şeyim var
yardm icin deil merakindan yapiyordur tepkiniz iyi olmus hatta anahtari vermemenizde ne isi var kurcalayack herhalde ne var ne yok diyeDaha önce eşimden yüz bulup eve gelirdi ben yokken eşim çalışmıyordu evdeydi bi vakit evin altını üstüne getirir topluyormuş gibi görünüp giderdi bide teşekkür beklerdi.En son dayanamayip eşime de kv de benim evimi kimse toplamasin 2kisiyiz dagilmiyor bile ne diye oturmaya gelip evi temizliyorsun dedim.Ondan sonra gelip yapamadı bi daha emrivakiyle dolu hayatları nefret ettirdiler kendilerinden
Arayıp da bulacağı bişeyde yokyardm icin deil merakindan yapiyordur tepkiniz iyi olmus hatta anahtari vermemenizde ne isi var kurcalayack herhalde ne var ne yok diye![]()
yok yok asla fırsat vermeyin. Bende nikahım kıyıldıktan sonra düğüne kadar annemin evindeydim 1 haftalık süreçte. ÜVEY kaynanam evime gelip sözde ' yeni yerleştirilmiş evi' temizleme adı altında bir işlevde bulunmuştu. Tek saflığı beni görüntülü arayıp göstermesiydi. Sözde minnet edip teşekkür etmemi bekledi. Yatak odasında görünce sinirlenip bağırıp azarlamıştım. O gün bugündür yatak odasının kapısından dahi geçmez. Biraz sert olun tavrınızı koyun.Daha önce eşimden yüz bulup eve gelirdi ben yokken eşim çalışmıyordu evdeydi bi vakit evin altını üstüne getirir topluyormuş gibi görünüp giderdi bide teşekkür beklerdi.En son dayanamayip eşime de kv de benim evimi kimse toplamasin 2kisiyiz dagilmiyor bile ne diye oturmaya gelip evi temizliyorsun dedim.Ondan sonra gelip yapamadı bi daha emrivakiyle dolu hayatları nefret ettirdiler kendilerinden
Yatak odana bakacaktir kesinArayıp da bulacağı bişeyde yok![]()
Benimki de aynini yapti.Valla korkulr bunlardan.Bide benim çocuğum olmuyor tüp bebek vs tedavi de oldum.Bu bana işte şu komşunun kızının da çocuğu olacakmış sununda ikincisi olacakmış falan diye biyok yok asla fırsat vermeyin. Bende nikahım kıyıldıktan sonra düğüne kadar annemin evindeydim 1 haftalık süreçte. ÜVEY kaynanam evime gelip sözde ' yeni yerleştirilmiş evi' temizleme adı altında bir işlevde bulunmuştu. Tek saflığı beni görüntülü arayıp göstermesiydi. Sözde minnet edip teşekkür etmemi bekledi. Yatak odasında görünce sinirlenip bağırıp azarlamıştım. O gün bugündür yatak odasının kapısından dahi geçmez. Biraz sert olun tavrınızı koyun.