Kayınvalidenin ön koltuga oturması normal mi?

Cok sevinirim
Oyle cer copu evime getirseler kizarim
Yahu fincan takimindan dugun hediyesi mi olurmus?

bizim arabamiz yok, kendi babaminnarabasiyla biryere giderken bile hem annem hem babam arkaya oturur one biz geceriz. kv ve kp ile biryere gidecegiiz zaman da onlar arkada biz onde otururuz. olmasi gereken budur saygisizlik olarak neden algilansin anlamiyorum

aynen

kıskanç kaynana:)))) hepsi aynı

benim eşim hem kendı annesıne hem de benım anneme teklıf ederdı bazen
ben de hiç hoşlanmam bu durumdan
ne annem ne de kvalıdem öne oturmadılar benı oturttular
ben de arabada dile getirdim aracı kım kullanıyorsa onun eşinin oturması daha uygun dıye
eşim şimdi ne annesıne ne de anneme teklıf etmez ben de direkt öne gecerım

Ben takmam benden yaşca büyük biri varken öne oturmak isterse öne otursun:)
Babam annem geldiğinde de babamla eşimi öne oturturum onlar arabadan havadan sudan konuşurlar
Onlar olmayınca zaten öne otururum
Hoş şimdi bebek var diye hep arkadayım o ayrı

Arabayi kaynatam sürse" anne sen geç one" diyorum. Eşim sürse herkes " kendi kocasının yanına otursun" diyorum. Gerçi kayinvalidem kaynatam sürse bile arabayi beni one oturtuyör. Çok iyi bir kadın ya. Ben olamam sanırım iyi bir kaynana

Ön koltuk VIP mi anlamadım.
Ne sizin oraya oturamadınız diye hayıflanmanız, ne de hevesle ön koltuğu büyüklere tahsis etmek anlamlı geldi bana.
Bu arada arabayı siz kullansanız eşiniz yanınıza mı otururdu yoksa annenize yer mi verirdi?

resmen derdi olmayan insan derdi bu. kim nereye oturursa otursun, arabanın önü gideceğiniz yere gidiyo da arkası gitmiyo mu sanki? hayatta anlam veremediğim tartışmadır bu.

yaşama yan bilemiyo bunu malesef bilerek sırf seni tahrik etmek için oturan lar da var saten başka bir sebeb den oturmaz yani sen otur der benm çocuğum anne seninle onde oturmak istiyorum diyerek ağlar o sira da kayınValidem binecek ise ağlaya ağlaya biz arkaya otururuz. yani bence bunu yapan bütün kayınValide ler kasıtlı yapyo başına gelen anlar

Kv doğru yapmış

Çocuğun önde işi ne

On koltuğu statü haline getirince çocuklar da tutturuyor işte

Bizim arabada arkada çocuk koltuğu var 5 yaşındaki oğlum koltuğunda oturuyor ben de yanında ön koltuk boş bende bir eksik yok

Ben anlamıyorum ya bu ön koltuk mevzusunu bu ölüm kalım meselesimi,Noluyo yani kaynana öne oturunca yada görümce oturunca,hadi onu geçtim siz oturunca.Ayrıcalık olarak mı görüyosunuz.Önce kim davranırsa o otursun rahatlık açısından önü tercih ediyorsanız gidin oturun.Araba ya bu sanki yatak odasındaki yatak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…