- 21 Nisan 2013
- 3.667
- 1.613
- 248
- Konu Sahibi mmelegim84
-
Hepii hanimcim mantik hatası yapmışsınız. Eşinin yanında olmayı dert edinmiş hanim kişisi cam kenarini severek Kayınvalide ye bırakacaktır zaten. hadi yine iyisiniz bir konudan kurtuldunuz vaktinizi başka konularda öldürmekten yakinirsiniz artıkBu da bir alternatif tabii. :)
Ben de cift on koltuklu arabayi tavsiye ettim, bu sayede koltuk kavgasi olmaz. Ya da bu sefer de "Kayinvalidenin cam kenarina oturmasi normal mi?" diye konu acilir mi acaba? :)
Arkadaslar yolculuk esnasında şoför eşiniz ise ön koltuga sizin yerinize Kayınvalidenizin oturmasını hatta bunu annesine eşinizin teklif etmesini normal karşılarmısınız? Ben iki kere yasadim bu durumu ve bizzat eşim tarafından geri plana atıldığım için üzüldüm sizce abartıyormuyum?
Bizim ön koltuk kavgası yapacak Bi arabamız bile yok . Ne hoşArkadaslar yolculuk esnasında şoför eşiniz ise ön koltuga sizin yerinize Kayınvalidenizin oturmasını hatta bunu annesine eşinizin teklif etmesini normal karşılarmısınız? Ben iki kere yasadim bu durumu ve bizzat eşim tarafından geri plana atıldığım için üzüldüm sizce abartıyormuyum?
Arkadaslar yolculuk esnasında şoför eşiniz ise ön koltuga sizin yerinize Kayınvalidenizin oturmasını hatta bunu annesine eşinizin teklif etmesini normal karşılarmısınız? Ben iki kere yasadim bu durumu ve bizzat eşim tarafından geri plana atıldığım için üzüldüm sizce abartıyormuyum?
Hepii hanimcim mantik hatası yapmışsınız. Eşinin yanında olmayı dert edinmiş hanim kişisi cam kenarini severek Kayınvalide ye bırakacaktır zaten. hadi yine iyisiniz bir konudan kurtuldunuz vaktinizi başka konularda öldürmekten yakinirsiniz artık
Ön taraf business.Ne oluyor ki öne oturunca???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?