- 6 Şubat 2014
- 94
- 80
- 88
- Konu Sahibi mmelegim84
-
Canim kk' da açılan her konuyu okumak zorunda kalman seni yoruyordur. Günde onlarca konu, ayda yüzlerce eder. Zor işin gercekten cok zor.Bir daha araba alırsanız çift ön koltuklu olanından alın ki biz de böyle konularla vaktimizi öldürmeyelim.
Canim kk' da açılan her konuyu okumak zorunda kalman seni yoruyordur. Günde onlarca konu, ayda yüzlerce eder. Zor işin gercekten cok zor.
keşke benim kv de öne otursa benim ön koltukta çok midem bulanıyor ama eşim izin vermiyor arkaya oturmama şoför müyüm ben diyor geçen kv de vardı dedim sen otur öne kv de dedi önde benim de midem bulanıyor kocam da bana dedi annemin midesi bulanıyomuş sen öne otur yani ben de geri plana atılmış oldumArkadaslar yolculuk esnasında şoför eşiniz ise ön koltuga sizin yerinize Kayınvalidenizin oturmasını hatta bunu annesine eşinizin teklif etmesini normal karşılarmısınız? Ben iki kere yasadim bu durumu ve bizzat eşim tarafından geri plana atıldığım için üzüldüm sizce abartıyormuyum?
Sadece bu koltuk meselesinin değil, başka şeylerin de incittiğini düşünüyorum konu sahibini. Bu tarz olaylar biriktiyse koltuk da batar insana, başka şeyler de.
Mesela bizim kv lerle birlikte gittiğimiz bir seyahat dönüşünde, eşimin bana sormadan benim aldığım zeytini (ki sonradan paylaştıracaktım herkese) annesine vermesi, onun da gıkını çıkarmadan alması çok batmıştı bana da.
KV nin benim aldığımı bile bile "derin aldı onu, o paylaştırsın" dememesinin altında çok şey ararım ben. Mesele zeytin değil yani, mesele ön koltuk değil yani....
Yetmezki sana , senki yillarin konu takip edicisisin bu seferde ne malum önde oldugun foto at dersinÖn koltuğa geçtiğinizde yazın lütfen.
Arabayı ben kullaniyorsam ve babam yanıma oturacaksa eşim arkada oturur. Icerleme hakkinda yoktur.Peki arabayı kadın kullanıyorsa ve kendi babasına öne oturmasını söylerse, kocası da mecburen arkaya geçerse. Bu iki kez böyle olursa, kocanın bu konuya içerleme hakkı var mı? Onun da içerleme hakkı yok diyorsanız, problem yok. O adam sizin iş arkadaşınız olsa, bu olaydan rahatsız olduğunu söylese, ona da "Bu neyin ego tatminidir ki. Kim oturursa kadını o mu kazaniyor, ne bu", " incilerin mi dökülür", "büyük o senin kayınpederin kızının yanına tabii ki de o oturur. Saygı gereği doğru olan da budur nedir bu kıskançlık" der misiniz? Derseniz problem yok, fikirlerimiz farklı ama adilsiniz. Ama bunları aynı durumdaki bir erkeğe diyemeyecekseniz, o zaman adil değilsiniz.
Şu ön koltukları komple çıkarıp atsakta rahat etsek
Bu da bir alternatif tabii. :)
Ben de cift on koltuklu arabayi tavsiye ettim, bu sayede koltuk kavgasi olmaz. Ya da bu sefer de "Kayinvalidenin cam kenarina oturmasi normal mi?" diye konu acilir mi acaba? :)
Bu çok küçük bir ayrıntı aslında koltuk meselesine gelene kadar birikmişlik var diye düşünüyorum ben. :)Bu da bir alternatif tabii. :)
Ben de cift on koltuklu arabayi tavsiye ettim, bu sayede koltuk kavgasi olmaz. Ya da bu sefer de "Kayinvalidenin cam kenarina oturmasi normal mi?" diye konu acilir mi acaba? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?