Kayınvalidenin sürekli gelmesi🙄

Hiç vakit geciremediginizin farkında değil mi. Bence öncelikle esiniz evli olduğunu kabullenmeli
Eşim de bazen bu durumdan rahatsız oluyo ama bişe diyemiyo bnde bi kaç kere hafta sonları hep dışarı çıkardım çnkü evde başbaşa kalamıyoruz diye ama yok kayınavlidem de öle akıllı başlı kadın anlar diye düşünüyorum ama anlamıyo ne yapmam lazım

Şimdi evlenmeden once evlenecek insanlarin hayalleri oldugu gibi ailelerinde hayalleri oluyor. Gelinimle soyle oluruz böyle oluruz.... kayinvalideniz 1 senedir sizin bu durumdan rahatsiz oldugunuzu dusunmeden kapinizi caliyor. Yakın insanlarin davete ihtiyaci yoktur görüşündeyim ben sonucta ayni binadasiniz ve aranizda iyi demekki sizi de seviyor. Tabiki esinizle yalniz kalmakta istemeniz cok dogal. Kayinvalidenizi kirmadan konusmaya calisin. Cok hassas ise hareketlerinizle ifade edin
Hafta içi akşam yemekten sonra geliyo hafta sonları kahvaltıdayken geliyo bütün gün beraber oyuruyoruz evet aramız iyi işte onu kırmadan üzmeden bu durumu nasıl çözebileim

Hala değişen bir şey yok mu? Değişmesi için bir şey yapmadınız mı?
Çok şey yaptım anlaması için ama yani artık başka çözüm arıyorum daha ne yapabilirm diye bi ara akşam yine gelmişti baya önce bişiler yapmış onu getirmiş eşimde normalde kapıyı sonuna kadar açar buyur der o gün kapıyı yarım açtı tabağı aldı hasi üşüme in eve dedi o günden sonra öle çok gelmedi ama yine başladı pandemi nedeniyle gidiş geliş yapmıyoduk ama şimdi yine sürekli burda

Çok şey yaptım anlaması için ama yani artık başka çözüm arıyorum daha ne yapabilirm diye bi ara akşam yine gelmişti baya önce bişiler yapmış onu getirmiş eşimde normalde kapıyı sonuna kadar açar buyur der o gün kapıyı yarım açtı tabağı aldı hasi üşüme in eve dedi o günden sonra öle çok gelmedi ama yine başladı pandemi nedeniyle gidiş geliş yapmıyoduk ama şimdi yine sürekli burda
İşe yarıyorsa yine bu tarz şeyler yapın. Aynı binada mı oturuyorsunuz? Taşınma ihtimaliniz yok mu?

Konunuz da eskiymiş, hala mı her akşam geliyorlar?
Maleaef ki öyle pandemi nedeniyle kaç ay görüşmedik sadece balkondan yada telefonla haberleştik şimdi bi iki aydır devam eşim işten geliyo kapıdan onlara uğrar ekmeği vs verir eve gelir üstünü değişir yemek yer kv gelir daha sofra dururken öle bişe sormaya çıkar sonra oturur kalır

Maleaef ki öyle pandemi nedeniyle kaç ay görüşmedik sadece balkondan yada telefonla haberleştik şimdi bi iki aydır devam eşim işten geliyo kapıdan onlara uğrar ekmeği vs verir eve gelir üstünü değişir yemek yer kv gelir daha sofra dururken öle bişe sormaya çıkar sonra oturur kalır
Ben çözüm bulmuşsunuzdur diye düşünmüştüm😐
Alın karşınıza kırmadan güzelce konuşun hiç hoş
bi durum değil.

Eşim de bazen bu durumdan rahatsız oluyo ama bişe diyemiyo bnde bi kaç kere hafta sonları hep dışarı çıkardım çnkü evde başbaşa kalamıyoruz diye ama yok kayınavlidem de öle akıllı başlı kadın anlar diye düşünüyorum ama anlamıyo ne yapmam lazım
En doğrusu esinizin anlasilir bi şekilde konuşması. Esinizde kusura bakmasin ama evli olduğunu hissettirsin o zaman. Sen çekmek zorunda degilsin. Öyle olsaydı kaynanaa aynı evde otururdun dimi

Eşinizi ikna edin bence. Ara sıra o yapsın kapıyı yarim acmalar, siz de bornozlu flan önceden arkadasin dedigi gibi.. kadının anlaması lazım ya. Size gücenir de oğlu daha başka gucense bile siz kötü olmayın

kayınvalidenizle gündüz çay içerken sohbet edin, sohbet esnasında "çocukları çok sevdiğinizi ama bu şartlarda zaten olmayacağını" söyleyin, biraz abartarak "zaten imkansız bu şekilde" falan deyin. Nedenini sorduğunda "anne huyum pis benim vs deyin utanıp sıkılın, boşver" gibi kaçamak cevaplarla ilgisini çekin, 3 gün süren reklamlar gibi sorununuzu söylemeyin. En sonunda da patlarmış gibi "anne ben evde birileri varken veya eve mesela senin gelme ihtimalin varken hiçbirşey yapamam, kilitlenirim, utanırım zaten, huyum pis" deyin. Belki torun sevdasıyla uzaklaşır, çocuğu da istediğiniz zaman yaparsınız. tabii bu tip bir bahanede eşinize hemen çocuk isteğinizi uçurur yani bulacağınız bahaneyi kendi ortamınıza uyarlamanız lazım. Tatlı dille çözersiniz gibi geliyor

Ben bir senelik evliyim ve benim alt katım da oturuyor allah var çok iyi bana karşıda tavrıda iyi yardınları da oluyo ama benim de sürekli evimde illa bi bahane bulup her akşam geliyo özellikle pazar günleri eşim evdeyken çat kapı geliyo ve ben artık dayanamıyorum kendince planlar yapıyo ve uygulansın istiyor her pazr hepberaber onun yaptığı poğça böreği yiyelim istiyor hafta içleri de çay içmeye geliyolarlar bende eşimle bi pazar günümüz var berbaer geçirebilcemiz başbaşa evimde keyif yapmak istiyorum hal böyle olunca moral de bozuluyo eşimle aram da da sorun oluyo nasıl anlatabilirim artık bu adamın ayrı hayatı ayrı evi oldunu sürekli gelmesine de anlam veremiyorum bi bahaneyle gelip bişey soruyo sora oturup kalıyo istemedimden değil fırsat vermiyoki bnde bi akşam arayıp gelin buyrun diye davet edeyim ne yapmam lazım bana da yardımcı olun lütfen

Aile apartmanında oturmanın yan etkileri bunlar hemşire...

Taşının
Normalde boşanım derim ama neyse 😂😂😂

kayınvalidenizle gündüz çay içerken sohbet edin, sohbet esnasında "çocukları çok sevdiğinizi ama bu şartlarda zaten olmayacağını" söyleyin, biraz abartarak "zaten imkansız bu şekilde" falan deyin. Nedenini sorduğunda "anne huyum pis benim vs deyin utanıp sıkılın, boşver" gibi kaçamak cevaplarla ilgisini çekin, 3 gün süren reklamlar gibi sorununuzu söylemeyin. En sonunda da patlarmış gibi "anne ben evde birileri varken veya eve mesela senin gelme ihtimalin varken hiçbirşey yapamam, kilitlenirim, utanırım zaten, huyum pis" deyin. Belki torun sevdasıyla uzaklaşır, çocuğu da istediğiniz zaman yaparsınız. tabii bu tip bir bahanede eşinize hemen çocuk isteğinizi uçurur yani bulacağınız bahaneyi kendi ortamınıza uyarlamanız lazım. Tatlı dille çözersiniz gibi geliyor
Zaten şuan çok istiyoruz ama malesef ki dzenli bi ilişki mümkün değil hergün gelince kocamı göremiyom ki çocuk yapayım ama bnde bu konu üzerinden yürücem belki çözüm olur 😒

Eşinizi ikna edin bence. Ara sıra o yapsın kapıyı yarim acmalar, siz de bornozlu flan önceden arkadasin dedigi gibi.. kadının anlaması lazım ya. Size gücenir de oğlu daha başka gucense bile siz kötü olmayın
Gecnlerde öle saç baş makyaj yaptım kv dem gördü eşim gelince yine geldi bi kahve içti sonra gtti bidaha hiç sesi çıkmadı yani kocamı görmek demek sadece sex değilki bn başbaşa sohbet etmkde istiyorum film izlemek istiyorum başbaşs vakit geçirmk istiyorum bu kadar

Gecnlerde öle saç baş makyaj yaptım kv dem gördü eşim gelince yine geldi bi kahve içti sonra gtti bidaha hiç sesi çıkmadı yani kocamı görmek demek sadece sex değilki bn başbaşa sohbet etmkde istiyorum film izlemek istiyorum başbaşs vakit geçirmk istiyorum bu kadar
Onu kastetmedim zaten, tabii ki basbasa vakit geçirmek eş dediğin hayat arkadaşıdır. Umarım sorununuz güzelce çözülür

Back
X