Kayınvalidenin sürekli gelmesi🙄

O aşama çoktan geçmiş.... O gelmeye alışmış çat kapı gelme dediğin an ara bozulur... Baştan mesafe koymak gerekirdi ama aynı apartmanda olmaz o
Ya öle direk gelme demem tabiki kocamı göremediğimi başbaşa ne zamandır bişiler yapamadığımızdan bahsetsem kesermi ayağını acaba🤔

Evin zilini boz😂 kapiyi calar calar geri döner esin yenisini alinca yine boz belki kapiyi calar calar doner. Birde acilip kapanabilirleri var yanda dugmesi var istedinde kapaniyo zil esine soyle yarin cocugumuz olunca ondan lazim zil sesine uyanmaz hem falan de kayinvaliden gelicegi saatlerde kapat zili anlasilirsada gunduz uykum gelmisti cok o ara kapadim dersin unutmusum dersin

Eşiniz annesiyle hiç konuştu mu kibar bir şekilde pazar günleri beraber vakit geçirmek istediğinizi dile getirebilir. Zaten bebek olana kadar gezme vs planlar işliyor sonrası zor bence bu günlerinizi değerlendirin.

Zor işler.... İki uçlu.... Yani yakın oturmak sorun.... İlk başta.... Dikkat edin eşinizle aranız açılır hassas konu.... Dışarı çıkın 3 pazar erkenden kaçın.... Valla hep yazılanlar geçici çözüm.... Sizinde Bi sabrınız var yani insan bazen kendi annesini istemez sevmediğinden değil olur böyle nadir anlar.... Eşiniz kurmalı dengeyi konuşulacaksa o konuşsun.... Onun oğlu.... Ben yorgunum eşimi özlüyorum vs desin..... Bu kadar sık görüşme taraftarı değilim ben nerde çok samimiyet orda bişey patlar aksini görmedim hiç..... Çayların uyku ilacı atın gidip uyusunlar dermişim 😂😂😂😂😂şaka tabiki aman haa 🙏🙏🙏🙏eşinize atın topu bence kırmadan saçmadan dökmeden o halletsin

Kv gerçekten iyiyse bunları açık açık anlatın zaten anlar. Bence eşin güzel bir dille konuşsun. Eğer anlamazsa devam ederse bornozla kapıyı aç belki evli olduğunuzu hatırlar

Back
X