Kayınvalideniz yatılı misafir olarak gelir mi? Geldiğinde ne kadar kalır? Kayınvalidem ve kayınpederim evlendiğimden beri her yıl bir ay yatılı misafir olarak bende. Çalışan bir bayan olarak çok yoruluyorum. Önceleri 2 kaynım ve görümcem de geliyorlardı, evlendiler de ayakları kesildi.Üstelik yazın en az 15 gün iznimizde kayınvalidemlerle geçiyor.Merak ettim bana has bir durum mu bu yoksa sizler de yaşıyor musunuz?
Annemi kaybettim.Hayattayken O da gelirdi ama insan annesi varken yorulmuyor ki.İşten dönünce bakıyorsun yemeğin yapılmış,evin toparlanmış sonuçta anne yüreği...Üstelik buna rağmen yalvara yalvara 15 gün zor tutardım. İnsan annesinin yanında diken üstü olmuyor.Yatsam yanlış anlar mı kalksam yanlış anlar mı gibi derdin olmuyor.CANIM ANNEM...
ne kadar uzaklıkta oturuyorsunuz k.validenizle..eğer sadece senede bir ay size geldiklerinde görüşüyorsanız bence normal.ama tabi yazın izninizde de sizinle geçirmeleri normal değil sonuçta sizde eşinizle başbaşa bi yaz tatili istersiniz.
benim kayınvalidem yok arkideşler allah rahmet eylesin.ama üvey kayınvalidem var oda kaynana sayılmaz altımda oturuyor ama senenin 6 ayı hatta daha fazla köydeki evde kalıyorlar yazlık misali :) çok isterdim eşimin annesi sağ olsum çok ii bir kadınmış herkes öyle diyor tanıyan eminim ki benim için hersey daha güzel olurdu su an kine göre arada üveylik olunca samimiyet zor oluyor aramızda kalsın çok ta yapmazık bir kadın :)
Allah rahmet eylesin, biz de sizin gibi olacagız ilerde, üvey biri gelir mi bilmiyorum? ama gelininiz annemi tanıyamamıs olacak bu beni cok üzüyor, annem yakın zamanda vefat etti, benim annem' de iyi bir kadındı. Ani' den kaybettik onu, bir an' da. Kısa bir zaman sonra sandıklar acıldı ve icin' den bizler icin aldıgı, yaptırdıgı seyler cıktı. Bize ne aldıysa gelecekteki gelinimiz icin de almıs, mesela birsey ördürmüs biz iki kız kardesiz o, 3 tane ördürmüs herseyden patik bile, havlular almıs yine 3 tane, sal ördürmüs biri bana, biri kız kardesime, biri de gelinimize. Keske görebilseydi annecigim, keske yasayabilseydi bu duyguları anaanne olabilseydi, babaanne olabilseydi icimde kapanmayacak bir yara annesizlik.. Allah kimse' nin ailesini basından eksik etmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?