- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
bayramlarım kalsa ona da şükür.bencilliklerine kızıyorum.elimde değil
anlaşıldı,gelinlere kesinlikle misafirliğe gitmeyeceğim
Aaa Egem sen çok tatlı bir kayınvalide olacaksın doldurma kendini böyle !
Ben senin gidip geline kaynanalık yapacağını sanmıyorum.
teşekkür ederim canım,ama burada okuduklarımdan sonra oğullarımdan fersah fersah uzak olmam gerekiyor galiba.benim annemin 2kız bir oğlu var.oğluna gitmiyor ama kızlarında istediği kadar kalabiliyor.maalesef benim kızım yok.yani canım sıkılınca gidip kalacak yerim yok.bize yakın yerde bir huzur evi var.duydum ki özel odaları 400 liraymış.oh ne ala giderim kalırım diye düşünmekteyim vakti gelince
Sen bence böyle topiklerden etkilenip kendini k.valide moduna fazla sokmabazen dikkat ediyorum sanki sana denmiş kadar içselleştirdiğini hissediyorum, zamanın ne getireceği, evlendikten sonra evlatlarımızın bize karşı nasıl olacaklarını bilemeyiz. Bak bende erkek annesiyim, olmadı gider beraber kalırız o huzur evinde
teşekkür ederim canım,ama burada okuduklarımdan sonra oğullarımdan fersah fersah uzak olmam gerekiyor galiba.benim annemin 2kız bir oğlu var.oğluna gitmiyor ama kızlarında istediği kadar kalabiliyor.maalesef benim kızım yok.yani canım sıkılınca gidip kalacak yerim yok.bize yakın yerde bir huzur evi var.duydum ki özel odaları 400 liraymış.oh ne ala giderim kalırım diye düşünmekteyim vakti gelince
Egem böyle söylemeyin lütfen,okuyunca çok kötü oldum..benimde ikiz oğullarım var,bu dedikleriniz bazen aklıma geliyor ve çok üzülüyorum.yavrularım erken doğdular,küvözde kaldılar,doktor "10 gr.aldılar bugün" dediğinde dünyalar benim oluyordu,azıcık öksürseler hayat bitti sanıyordum..anneyim tabii bunları hissetmem normal,hiç düşünmeden canımı veririm onlar için ama burada bazı konuları görünce geleceğimden korkuyorum..evlatlarım ve gelinlerimden tek istediğim sevgi ve saygı,inanın daha fazlası değil..
canım inşallah hayırlı insanlarla karşılaşırız.biz kızlar annem için elimizden geleni yapıyoruz ama erkek kardeşimbenim kızımda yok,geleceğe dair umudumda,hayırlısı olsun
Bence böyle şeyleri şimdiden düşünmeyin. Hiç çocuğu olmayanlar napsın. Sonuçta evlatlarımız hayatlarımızın sigortası değil ki.
yok canım kesinlikle geleceğimin garantisi olarak görmüyorum.zaten evlatlarımdan hiç bir beklentim yok.allah ne onları bize nede bizi onlara muhtaç etsin.sağlıklı olsunlar,allah acılarını yaşatmasın yeter.onlar benim canımBence böyle şeyleri şimdiden düşünmeyin. Hiç çocuğu olmayanlar napsın. Sonuçta evlatlarımız hayatlarımızın sigortası değil ki.
inşallah güzel,sağlıklı bir kızın olur canımbizim ailede erkek evlatlar annelerine kızlardan daha bağlılar.eşimde annesine çok düşkün mesela.hani bu örnekleri gördükçe seviniyorum.belki biraz da bizim yetiştirmemize bağlıdır,bilemiyorum.ama ilerde birde kızım olsun çok istiyorum.belki Allah nasip eder
yanlış anladınız hayat sigortası olarak görmek değil anlatmak istediğimiz.ama bir anne de saygı ve sevgi görmek ister.evime hiç gelemez,yok şöyle kötüler böyle beterler gibi cümleler beni korkutuyor.bahsedilen evcil bir hayvan değil sevdiğimiz adamların anneleri...k.valide büyüklüğünü gelinde küçüklüğünü bilirse sorunlar zaten aşılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?