kayınvalideniz allah razı olsun dese

Anneniz çocuğunuza baktığı için kayınvalideniz annenize allah razı olsun dese ne düşünürsünüz. Sizce bunun anlamı ne?

Kayınvalidemin gizli bir örgüte üye olduğu, katliam hazırlıkları yaptığı, örgütün finansal destek olarak borsayı kullandığı, düşen borsa yüzünden parasını dövize yatırdığı, ama altın gününde tüm parayı bitirerek yurtdışına kaçma planları yaptığını düşünürüm.

ne var şimdi bunda??? benim kayınvalidem de her zaman söyler bunu" oğluma çok iyi bakıyorsun Allah razı olsun kızım der" sorun mu etmeliyim sence?

kendinize dert ariyorsunuz ....

allah razı olsun hepinizden, zaman ayırdınız deyip konuyu kapatmak istiyorum. Kayınvalidem den de allah razı olsun ki hayır duası etmiş bize. Onun yaptığı öyle bir şey ki; diyelim ki yolda bir çocuk düştü, eğilip kaldırmaya zahmet etmediniz, bir başkası gelip kaldırdı, sizde hay allah sizden razı olsun diyorsunuz:26: Neyse ben kendimi ifade edemedim. Kötü duruma düştüm. Konu kapatılsın lütfen.

ne derimm, anneme hayır duası ettiğin için, senden de Allah razı olsun derimm...

Anneniz çocuğunuza baktığı için kayınvalideniz annenize allah razı olsun dese ne düşünürsünüz. Sizce bunun anlamı ne?

valla canım bunun anlamı PİMPİRİK!! yani szi biraz pimpirik yapmışsınız. benm annem de kızıma bakıyor ve kv ne kendi bakar ne allah razı olsun der, keşke dese... gerçi onun demesiyle razı olmaz rabbim de!! neye, bence bi manası yok,iyi demiş ağız göz eğerek dememişse...

canım ben senin ne demek istediğini ilk mesajında anladım.bazı babaanneler böyle oluyor malesef.onlara gelin gittin,kütüklerine geçtin,soyadlarını aldın ya ailenden kopmuş sayıyorlar.öyle görmüşler çünkü.belki içinde ard niyet yok ama insan sinir oluyor haklısın.sanki çocuğun sadece halaya,amcaya,babaya,dedeye çekmek zorundaymış,tüm genlerini babadan almış gibi...

bir de şunu diyeceğim,burada atmaca gibi bekleyen bazı arkadaşlar var.biri mesaj yazsın hemen ona muhalefet olayım laf çakayım modunda gezinen huysuzlar var.biraz empati yapmaya çalışın yahu.hep siz doğrusunuz,mükemmelsiniz sanki.konulara mesaj yazarken ukalalık yapmadan önce anlamaya çalışın saksıları çalıştırın.gönül gözünüzün çapaklarını temizleyin...

canım ben senin ne demek istediğini ilk mesajında anladım.bazı babaanneler böyle oluyor malesef.onlara gelin gittin,kütüklerine geçtin,soyadlarını aldın ya ailenden kopmuş sayıyorlar.öyle görmüşler çünkü.belki içinde ard niyet yok ama insan sinir oluyor haklısın.sanki çocuğun sadece halaya,amcaya,babaya,dedeye çekmek zorundaymış,tüm genlerini babadan almış gibi...

bir de şunu diyeceğim,burada atmaca gibi bekleyen bazı arkadaşlar var.biri mesaj yazsın hemen ona muhalefet olayım laf çakayım modunda gezinen huysuzlar var.biraz empati yapmaya çalışın yahu.hep siz doğrusunuz,mükemmelsiniz sanki.konulara mesaj yazarken ukalalık yapmadan önce anlamaya çalışın saksıları çalıştırın.gönül gözünüzün çapaklarını temizleyin...

hayır canım üzülme ben ne demek istediğini çok iyi anladım,kısacası senin annen yabancı el misali hiç mecbur değilken çok iyi kalpli olduğu için elalem olan senin çocuğuna bakıyor,bu yüzden kayınvaliden de annene, kendisine ait bir çocuğa baktığı için Allah razı olsun diyor.

hislerime tercüman oldun. Daha güzel nasıl anlatılır bilemiyorum.

hislerime tercüman oldun. Daha güzel nasıl anlatılır bilemiyorum.

canım kayıvaliden konusunda düşündüm de yapılabilecek ne var diye,malesef aklıma pek bişey gelmedi.koca kadın bu saatten sonra onu kırmadan,gemileri batırmadan nasıl hallolur bilemiyorum.bu tavırları yaptığı zaman sen de annecim senin olduğu kadar benim annemin de torunu tabiki bakacak bunun için de teşekkür etmene gerek yok diyebilirsin kibarca.sen böyle söyleyince annem üzülüp kendini yabancı gibi hissetti diyebilirsin.ya da hiçbişey demeyip bunu kendi annenle konuşup boşver anne zihniyetleri böyle sen aldırma kayınvalideme diyebilirsin.kadının her dediğine de takma boşver..buradakiler herhalde çok dertli ki senin konun onlara hafif geldi..

Allah razı olsun da bunu soylemek var soylemek var, yuzundekı ıfadede cok onemlı cok art nıyetlı oldum sanırım.

cnm kabul etmez yaptıklarını, ben yanlış anlamış olurum.

cnm kabul etmez yaptıklarını, ben yanlış anlamış olurum.

aynı fikirdeyim.zor anlatılır bir durum.anlatsan da anlamaz zaten.onun ki bir yaşam felsefesi muhtemelen o da kayınvalidesinden öyle görmüştür o yüzden gayet normal geliyor ona tavırları.. senin annen yanlış anlarsa,üzülürse annenle aranızda dertleşin ve kafana da takma derim ben...

evet annemle dertleşiyoruz, annemde sanki onun için bakıyorum ben diyor. Hani ben art niyet arasam bile annem yapmaz. Annem bile anlamış niyetini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…