Daha önceden bir evveliyatınız olduğu için bu konu kafanıza takılmış tabi. Durup dururken sadece bu dua edilmiş olsa tabi hiç bişey yok. Kayınvalideniz kendinizi sizinle bir içiçe görüyor, bunun için de size yapılan iyiliklere bile teşekkür etmeyi kendine borç biliyor diye düşünüyorsunuz.
Benim kayınvalidem de bu bakımdan benziyor sizinkine. O da her zaman kendilerinin herkesten önce gelmesi gerektiğini hissettirirdi ufak tefek davranışlarla. Aslında masumane gelebilecek fakat rahatsız edici davranışlarla. En sonunda büyük bir tartışmada tabi sadece kendisinin bağırıp çağırdığı, ben oğlan anasıyım diyerek düşüncesini apaçık da ortaya koymuştu. Baştan beri de yanılmadığımı göstermişti bana. Ogün bugündür içimde ona karşı tamiri imkansız kırıklar var. Dilerim sizin hisleriniz sadece bir yanılsama olur ve aranız hiç bozulmaz...
​esın bu durumlara ne dıyor pekı cok merak ettım acıkcasıkayınvalidem kendini bizimle içiçe görmüyor, torununu sadece kendisinin görüyor. çocuğuma annem baktığı için kıskançlıklarına gem vurmak için annemi bakıcı olarak görüyor. Üzerimizde hiç bir hakkı yok, hiç bir emeği yok, o yüzden teşekkür etme hakkıda yok diye düşünüyorum. Düşünün doğuma teyzemle gittim ben. Annem evde diğer çocuğuma bakıyordu üstelik hastaydı çocuğum. 1,5 saatlik yoldan ertesi gün geldi. Ne engeli vardı gelemedi. Eşimde yoktu yanımda, teyzem olmasa benim doğum sancılarım tutsa ne olacaktı? Dalgasını geçiyordum artık, bi taksi tutarım taksiciye rica ederim de beni doğum katına çıkarır diye. Şimdi bu kadının allah razı olsununu sorgulamayım da ne yapayım ben. Lafa gelince bizim çocuklarımız
fal bakarken cok torun bakmak ıstıyorsan benımkıne bak deseydın keske tam yerıymıs
​esın bu durumlara ne dıyor pekı cok merak ettım acıkcası
ya doguma gıdıyorsun ınsanın kac kere basına gelırkı nasıl yanlız bırakırlar senı bu kadarmı ınsanlıktan cıkmıslar esınede pes dogrusugörmüyor ki cnm o, eimle bu konulara hiç girmem, kavga ederiz suçlu olurum, ailesine toz kondurmaz, banada onların dedikodusunu yapma der
Bence fazla sıkıntın olmayınca basit seylere kafayı takıyosun
benim kayınvalidem de aynı seiklde anneme Allah razı olsun demisti ben de memnun ollmustum
bunu konu baslıgı yapıp kafa yormayı aklımın ucundan gecirmemistim
sen onun her lafını buyutec altına alıyosun iyi de bakalım sen neler diyosun bi dusun
valla ben öyle cok ince dusunen insandan ne kayınvalide isterim ne de gelin
isiniz gücünüz yok mu bu basit seylere kafyı takıyosunuz
bence çok haklısın canım ya, kaynana cadalozlarını geçtim, normal bir insanın bile aklından geçirdiğiyle ağzından çıkanın bir olup olmadığını bilemezsin..
hayır duası etmiş, allah kabul etsin ama eğer sen bir şeyler ima ettiğini hissediyorsan büyük ihtimalle haklı çıkarsın, ilginçtir kayınvalidelerle gelinler arasında soğuk bir savaş vardır çoğu zaman, her zaman uyanık olmak lazım lafı öyle bir yerden çarpıtır ki kalırsın dut yemiş bülbül gibi, ama çocuklara annenizin bakması onun da işine gelmiştir muhtemelen o yüzden dua etmiştir, yani içten gelerek söylemiş olabilir yaşlı cadı :))
Anneniz çocuğunuza baktığı için kayınvalideniz annenize allah razı olsun dese ne düşünürsünüz. Sizce bunun anlamı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?