kayınvalideniz evinizi karıştırır mı?

Evin diğer odalarında sevişilmiyor demek ki.Sıkıcı olsa gerek hep yatak odası. :KK53::KK53:
Valla bizde sevisilmiyor bacım 😁
Sadece yatak odasının ve çocuğun odasinin kapısı var, mutfak açık mutfak, salonda da kapı yok, bir oda daha var, onunda kilidi tutmuyor 😂

Mecbur yani 😆😆

Bence açık aramaya çalışmışsınız kaynana diye anneniz olsa hiç.sorun etmezsiniz anlamadım oğlunun evinde buzdolabını izinle mi açması gerekiyor ya da oyuncak toplarken? Niye kullanılmayan odaya götürsün ki bakmak için. Kullanılmayan oda niye dağınık olsun ki.Ayrıfa çarşafın nesine baksın size göstere göstere üstelik ve bu kadar fa anlam yüklemeyin şu yatak odasına her oda gibi oda işte ekstra uyuyorsunuz çekmece karıştırmamış ya
Yatak odası iki kişinin özel eşyalarının örneğin, iç çamaşırlarının vs . olduğu bir yerdir , izinsiz girmesinden rahatsız olması çok doğal bence.

Başka bir konuya da yorum yapmıştım. Benim yakınımın kayınvalidesinde evlerinin anahtarı vardı. Kadın zorla kavgayla almış oğlunun elinden. Kızın evinden her hafta tencereler, masa örtüleri eksiliyordu. Sırf kızı huzursuz etmek için eve o işteyken girip çarşafı dağıtıp , eşyaların yerini değiştirip gidiyordu.
Anahtarı almak istediklerinde kadın ağlama yoluyla vermiyormuş.
En sonunda türlü entrikalarla boşanmalarına sebep oldu.
Aldığı ahlara değmezdi.
Bütün bunlar taviz verildiği için yaşanmıştı.
Fazla taviz vermeyin bence.

kızlar bugün kv bizdeydi. önce hiç çekinmeden açtı buzdolabımı karıştırmaya başladı "şu ne bu ne" diye sorular sorarak. sonra çocuğun salondaki oyuncağını alıp yerine koymak istemiş (salonda bi sürü oyuncak var nedense birini yerine koymak istemiş) almış küçük odaya giriyor ki o odayı kullanmıyoruz çocuğuma oda yapmıştık ama bizimle yattığı için orası çamaşır odası gibi bi şey şuan. eminim çok dağınıktı diye laf yapacak herkese.
sonra yatak odama girdi etrafı inceliyor çarşafı inceliyor. anlamıyorum bi bana mı tuhaf geliyor? teftiş eder açık arar gibi. bi keresinde de güya bana çaktırmadan elbise dolabımı karıştırmıştı.
Hepsi aynı demekki zamanında babannemde yapardı şimdi kv dem yapıyor hatta arada bi annemde yapar ama annenin ki göze batmıyor anneye açıkça ne karıştırıyorsun neye baktın deyince etraf dağınıkmı şu olmuşmu hiç dolabın dağınık der....kv dede meraktan bakıyor bişey bildiğinden değil bırak baksın kurcalasın denk gelirsede bişey mi lazım oldu deyiver gitsin..birçok arkadaşımda rahatsız bu konudan anneler hepbi derleme toplama derdinde kv dede oğlunun evinde yapıyor neticede oda o evdeki adamın annesi...benimki açar eşimin gömlek dolabına bakar ütüleri nasıl düzeni nasıl diye sanki zamanında çok çok iyi ütü yapmış özenle giydirmiş gibi..

Bence açık aramaya çalışmışsınız kaynana diye anneniz olsa hiç.sorun etmezsiniz anlamadım oğlunun evinde buzdolabını izinle mi açması gerekiyor ya da oyuncak toplarken? Niye kullanılmayan odaya götürsün ki bakmak için. Kullanılmayan oda niye dağınık olsun ki.Ayrıfa çarşafın nesine baksın size göstere göstere üstelik ve bu kadar fa anlam yüklemeyin şu yatak odasına her oda gibi oda işte ekstra uyuyorsunuz çekmece karıştırmamış ya
Bu geldiginde cekmece karıştırdığını görmedim ama onceki geldiginde onu da yapmıştı :) buzdolabını karistirmasina şu yönden rahatsiz oldum açık arayarak karıştırıyor yani bi sey çürümüş mü gereksiz bi sey almis miyiz paketli biseyler aliyo muyum vs diye teftis ediyo yani bide hesap soruyo bu beni cok rahatsiz ediyo. Yoksa bisey yiyip icmek icin açsa hic sorun degil o konuda kendi evi gibi davranabilir hic esirgemem oyle seyler.
Kendi annem konusuna gelirsek annem yatak odama girip karıştırmaz ama anneme rahatca söyleyebiliyorum biseyden rahatsiz olursam, mesela dolabi açıp surekli sorular sorsa üf anne ne uzattin gel hadi cay hazir diyip kestirip atabilirim. Ama ona bisey de diyemedigim icin cok rahatsizlik veriyo bana bu durum.

Buzdolabından birşey almak farklı, karıştırmak niyetiyle açıp bakmak, nerede ne var demek farklı. Hele ki kullanmadığınız odaya bahaneyle girmesi ve incelemesi çok kötü. Açık arar gibi bir hali var. Benim kayınvalidem sadece kızımın dolabını açar o da ben yoksam, kızımla o an o ilgileniyorsa üstünü değiştirmek için filan. Ki ben rahat bir insanımdır, istediğin gibi aç kullan filan da derim. Ona rağmen bakmaz.
Yani yapsaydı da ne yapardım inanın bilemiyorum, birşey de söylenmez ki haksız duruma düşersiniz.
Aynen oyle acik aradigi icin derli toplu mu diye bakıp inceledigi icin rahatsizim zaten. Art niyeti sezdigim icin sinir oluyorum. Yoksa bisey yiyip icmek icin dolabı acsa hic sorun değil isterse dolabin önüne bacak bacak ustune atip oturup yesin keyfine baksin hic onemli degil. Ama bu duzenli mi degil mi curumus bisey var mi vs diye acik arayarak bakmasi beni delirtiyo.

Evet kurcalar bayılır hatta..sonra da bi ton kusur bulup yüzüme söyler ve sonra da şimdi bana kızma sen de herşeye karışıyorsun diye haa diye tembih eder..e be kadin farkindaysan niye yapıyorsun?? Allahtan evim yolum uzak aramızda kilometreler var da ses etmiyorum senede 1 gördüğüm için .. yakın olsak böyle sakin olmam

Aynen oyle acik aradigi icin derli toplu mu diye bakıp inceledigi icin rahatsizim zaten. Art niyeti sezdigim icin sinir oluyorum. Yoksa bisey yiyip icmek icin dolabı acsa hic sorun değil isterse dolabin önüne bacak bacak ustune atip oturup yesin keyfine baksin hic onemli degil. Ama bu duzenli mi degil mi curumus bisey var mi vs diye acik arayarak bakmasi beni delirtiyo.

Haklisiniz bozulmakta. Ama ne yapılır bilemedim, içinde varsa kadının siz yokken de yapar her türlü.

kızlar bugün kv bizdeydi. önce hiç çekinmeden açtı buzdolabımı karıştırmaya başladı "şu ne bu ne" diye sorular sorarak. sonra çocuğun salondaki oyuncağını alıp yerine koymak istemiş (salonda bi sürü oyuncak var nedense birini yerine koymak istemiş) almış küçük odaya giriyor ki o odayı kullanmıyoruz çocuğuma oda yapmıştık ama bizimle yattığı için orası çamaşır odası gibi bi şey şuan. eminim çok dağınıktı diye laf yapacak herkese.
sonra yatak odama girdi etrafı inceliyor çarşafı inceliyor. anlamıyorum bi bana mı tuhaf geliyor? teftiş eder açık arar gibi. bi keresinde de güya bana çaktırmadan elbise dolabımı karıştırmıştı.
Hakaret etmek ıstemem ama.... Dıyorum. Otur oturdun yerde ne karıstırıyon. Ay cok sınır olurum. Allahtan benimkinin oyle huyu yok. Camasır asmak ıcın odama girmesi gerekiyor balkon için musaıt mı dıye sorar her seferinde. Dolabımdan bısey isterse kapı da bekler bakmaz.

Acaba kayınvalide oldugu için ters gelmiş olabilir mi size ? Mesela kendi anneniz buzdolabını karıstırsa oyuncakları bir yerlere koysa rahatsız olur muydunuz yine de ? Yani benim k.validem yok ama annem hafta içi hep bizde. evde ne var ne yok benden iyi bilir. dolapta ne var ne eksik acar bakar. eksik olan bir sey varsa dondurucuyu doldurur. kuruyan kıyafetleri katlar dolaba yerleştirir. cocukların kıyafetleri kirlendi mi yıkama zamanı geldi mi söyler. x`in çamasırı kalmadı makineyi calıştırın der. hatta sabahları gelince kahvaltıyı hazırlar biz uyurken gelir bizi kaldırır kalkın artık kahvaltı hazır işe gec kalacaksınız gibi.. hic rahatsızlık dyymadım ben. Acaba k.validem yapsaydı bunları rahatsız olur muydum ki :/
Ama annenizin amaci yardimci olmak hayatinizi kolaylastirmak. Benim kv nin amaci acik aramak. Bi ise elini surmez dun yemekteydiler bi seye yardim etmeden gitti mutfak göçmüş halde ve hala daha toplamadım oyle gözüme buyuyoki. Bi keresinde de gitmis benden gizlice yatak odama girmiş elbise dolabimi inceliyordu gordum ama belli etmedim. 2 gun sonra eltimden elbise dolabimin ne kadar daginik oldugunu duydum.

Başlıktaki soruya cevaben EVET.
Dibimi, köşemi, her yeri karıştırır.
Bazalarin, cekyatlarin altından bir şeyler çıkarır çok masumane(!) sana lazım mı ben kullanayım mı falan der. Büyük kızımın kuculmuslerini döker ortaya " falancaya verelim, boşu boşuna durmasın" 😤😤😤
SANANE diye bağırmak istiyorum o zaman ama olmuyor işte.
Sonradan fark ettim ki bir poşet kıyafet başkasına vermiş benden habersiz.
Yepyeni kıyafetlerdi ve küçük kızıma da kullanabilirdim. Gidip yenisini almak zorunda kaldım.
Açık dille konusuyo musun peki. Ay okurken gıcık oldum Hee. Ona mı kalmıs. Ne insanlar var ya.

Yatak odasi kutsalcilari geldi mi? Yatak odanizda turbe falan mi var neden kutsal olsun ki. Bir zahmet yataginizi,camasirinizi toparlarsaniz biri girdiginde kimseye mahcup olmazsiniz arkadaslar. O zaman o kutsallik da kalmaz ;)
Kutsallik degil ki mesele özel alan mahremiyet. Eltimde de ayni huy var kv gibi. Bi keresinde eltim bizde kaldı makyaj yapacaktı dedim bekle ben makyaj malzemelerimi getireyim yap. Pesimden yatak odasına geldi aynamin önünde yapmaya basladi. Bide habersiz gelmişlerdi toplamamistim da odayi. Haber verseler ev toplanir en azindan. Neyse makyaj yaparken acti cekmeceleri karistirmaya basladi hic çekinmeden. Sonra çekmecede prezervatif vardi onu buldu gülerek eline aldi uuu falan diyor piskin sekilde. Ordan bana hic sormadan kiyafet dolabimi aciyor senden bi sey giysem diye. Dolabimda geceligimi buluyor onu eline aliyor yine imali bakislar falan. Hos mu yani simdi bunlarin yasanmasi?

tavana ayna filan taktırdılarsa artık bilemiyorum. ne annemde ne ablamda ne de başka bir akrabamda bu yatak odası takıntısını gördüm ben. çok anormal geliyor. bi tek burada gördüm bu olayı. ikincisi de buzdolabı kutsalcıları. kaynana buzdolabını açınca noluyor bi desinler hele. ben kayınvalidemin evinde açar, alacağımı alırım. o da benimkini açsın ne var bunda. hani aşırıya kaçmak, kurcalamak tabi ki yanlış ve rahatsız edici ama alt tarafı bir oda alt tarafı bi dolap.
Istedigini alip yiyip icebilir sorun degil. Ama bu kadin acik arayarak bakiyor bisey yemek istediğinden degil. Duzenli mi daginik mi temiz mi kirli mi curumus bisey varmi vs. Sonra bunlarin laflarini yapıyor sagda solda duyuyorum. Millet niye bilsin benim dolabim daginik mi degil mi. Art niyetli davranıyor rahatsız oldugum nokta bu

Bir dahaki gelisinde kapiyi kitle bak o zaman tekrar yapar mı. Benimki o sekilde karismaz ama bazen ister istemez girilmesin isteyebilirsin. Genelde evimi toplu tutmaya calisirim ama her zaman ayni olmaz. Eskiden kiyafet dolabım pek duzenli degildi simdi onuda oldugunca duzenli tutmaya calisiyorum. Benimde suan kullanilmayan odam var. Orasi tam ardiye orayi kitliyorum bazen misafir gelince ama kv gelince kitlemem baksada cikip o sekilde beni anlatmaz. Velev ki anlatirsa yaptiginin yanlis olduğunu vururum yuzune

Senin açığını bulup eşine anlatıp yani ispiyonlayıp aranızı bozup evine gidecektir,
Bizim ki o zAmanlar yeni evliyim tabi bizim kide benim açığımı bulup eşime anlatmış oda ben astığım iç çamaşırları çırpmadan asıyorum hemen beni oğluna ispiyonlamış yine günlerden birgün baktım eşim balkonda beni izleyip çamaşırları çırpmadığımdan beni azarladı, ay kaynana bokunla oyna hemi!!!

Kutsallik degil ki mesele özel alan mahremiyet. Eltimde de ayni huy var kv gibi. Bi keresinde eltim bizde kaldı makyaj yapacaktı dedim bekle ben makyaj malzemelerimi getireyim yap. Pesimden yatak odasına geldi aynamin önünde yapmaya basladi. Bide habersiz gelmişlerdi toplamamistim da odayi. Haber verseler ev toplanir en azindan. Neyse makyaj yaparken acti cekmeceleri karistirmaya basladi hic çekinmeden. Sonra çekmecede prezervatif vardi onu buldu gülerek eline aldi uuu falan diyor piskin sekilde. Ordan bana hic sormadan kiyafet dolabimi aciyor senden bi sey giysem diye. Dolabimda geceligimi buluyor onu eline aliyor yine imali bakislar falan. Hos mu yani simdi bunlarin yasanmasi?

iyi de bu anlattıklarınız çok anormal, karşılığında ne yaptınız? Ben olsam kovardım evden o eltiyi, hayırdır yani kendi yapmıyormuymuş neye o kadar heyecanlanmış? En nefret ettiğim hadsiz densiz insan tipi.

Bu kaynanalain gelinleri ile ne alıp veremediği var anlamıyorum kusur ve açık bulunca ne olacak benim ki de kusur bulmayın çok sever buzdolabı na gelince bence onda bir gariplik yok normal yani açsın baksın ama etrafa odalara sinsi bakinmasi hiç hoş değil 😑

uçan tekme is loading... bence sert bir dille uyarın, haddini aşmış.

Eltin çirkef, karektersiz biriymiş

Back
X