- Konu Sahibi aLiNyAziMsIn
ohoo hemde çok hangi birini sayayım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahh alinyazımsın alinyazılarımız aynı galibaa kaydirigubbakcemile5
Aaa hiç düşünmemiştim şimdiye kadar ama konuyu görünce kafama dank etti. Bende yeni evliyim ve nişanlılıktan bugüne hiç iltifatını duymadım kayınvalidemin.Düğünümde nişanımda vs. onun dışında herkez iltifat etti. Oda eş dostun düğünde ne kadar güzel olduğunu kendisi için tabi, söylediklerini anlattı. Ben bişey demedim eşim dedi gelinin güzelliğini söylemedilermi anne die, oda bozuntuya vermedi hee tabi tabi dedi sadece:)
Aman hoş çokda önemli değil oğlu beğensin yeter dimi ama:))
benimki hiiiç demez ama sağolsun kendi kardeşinin gelinleri ne yapsa ne etse pek beğenir birde karşılıklı evleri olduğu için sürekli onlar ne yapmış ne yapmış onları dinleriz
işte beni çıldırtanda bu zaten!!! kardeşlerinin gelilerine bayılıyo kötükedihüso bana onlardan bahsetme beni onlarla kıyaslama, herşeyimiz farklı derim aama inatla överde över yasakkelime hayır yani kızlara kıl oluyorum bu kezdeklava:
bende sallamıyorum artık, kayınvalide sinir bozarsa bende bozarım diyip, bana yapılmasından hoşlanmadığım şeyleri ona yapıyorum, sinirden çatlıyo lülülülülülü
ehehe iyi yapıyosun kısasa kısas!!geçen gün benim eşim de onlardayken evlilik yılımızı 1 sene geç söyledi diye bana döndü hemen kayınvalide böle dedi ''baaaaaak baaaaak nası da unutmuş görüyo musunnnnnn!!''
ben de dedimki ''canım çok yoğun çalışıyo kafası çok dolu tabi amaaa önemli olan yıldönümlerimde asla unutmayıp beni parise götürüp orda kutlaması'' dedimmm kadının surat anacım ben diyim çarşamba pazarı sen de bit pazarıı :roflol::teytey::dance:
kayınvalideniz iltifat edermi size? kendine uygun olmasa bile güzel olana güzel dermi ?
benim kayınvalidem ne nişanımda ne düğünümde güzel olmuşsun kızım demedi !!! küçük bi ayrıntı belki ama içimde uhdedir.çünkü yeğenlerinin eşlerine dedi sadece bana yakıştırıp demedi saygıdeğer kayınvalidem ? sizin kayınvalideleriniz nasıldı ? görümcelerden zaten beklemiyorumda böyle motive edici sözler benneyaptımki