• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideniz iltifat edermi size???

• Konu Sahibi Konu Sahibi aLiNyAziMsIn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok şaşırttı geçen gün beni.Çok güzel yemek yapıyormuşum.Bir de dedikoducu bir komşu var ona davranış biçimim için helal olsun sana çok iyi yapıyosun dedi,2 yıldır olmayınca birden fazla geldi bunlar bana bünyem kaldırmıyor:roflol:

ettiği tek iltifat tok gözlü gelinimdir:roflol:
düğün zamanı bişey istemedik ya ondan-tatlicadiarzu-
Muahhah :roflol::roflol::roflol:
Çok şaşırttı geçen gün beni.Çok güzel yemek yapıyormuşum.Bir de dedikoducu bir komşu var ona davranış biçimim için helal olsun sana çok iyi yapıyosun dedi,2 yıldır olmayınca birden fazla geldi bunlar bana bünyem kaldırmıyor:roflol:

:roflol::roflol::roflol:

eder eder sever beni :delphin:
ama uzaktan :roflol:

nerde iltafat ta neymis arada arkadaslarini yemege toplar bizimkisine yardima giderim yemek yaparim gelen misafirler ne guzel olmus eline saglik derler bizimkisi afiyet olsun der hic adim filan gecmez bu arada tabi bulasik yalasik hepsi bana kalir arada misafirlerden biri mutfaha gelip nekadar sanslisin ne kadar iyi nekadr hamarat allah banada nasip etsin der veeee kaynanamin cevabi cayinizi tazeleyeyimmi gercekden boyle der nerdeyse uc senelik geliniyim hic agzindan iltifati bosver gercekleri bile duymadim yemek yaparim yaglimi olmus neeeee

benim kayınvalidemde çok över beni allah var
kendisi çok hamaratttır çok güzel hamur işleri yapar kim yaptı bunları diye sorduklarında gelinim der ama herkes biliyo ki ben o kadar becerikli değilim:))
allah herkese hamarat kayınvalide nasip etsin:))

bizimkisi çok nadir över oda zorla
aynı şekil de düğünüm de kınam da çok güzel olmuşsun dediklerine
hiç şahit olmadım, yemeklerime çok güzel olmuş demez
eşim annesine bile der karım senden güzel yemek yapıyor diye
acaba diyorum kıskandığı için mi dile getirmiyor beğenilerini.....
başkalarının gelinlerini beğendiğini dile getirir her zaman
başkalarını ortamlar da över yaaptığı hizmeti güzelliğini,becerilerini
ama beni hiç bir yer de övdüğünü duymadım kulağıma da gelmedi...
yüzüme karşı da 1 yAda 2 kere güzel olmuşsun demiştir
oda eşimin anne karım çok güzel bugün dimi demesiyle ancak....
görümcemden arada duyarım beni onun bunun çok beğendiğini felan ama
kayınvalidemden alışık değilim, buda benim çok canımı sıkan bir konu açıkçası...
beni seviyor biliyorum şu anda hamileyim çok üstüme düşüyor ama
gel geleleim böyle de bir huyu var maalesef...

Benim kayinvalidem dügünümzde pek bi dertliydi annacigim oglan evlendiriyor ya.
Bütün resimlerde surat bi karis. Nerde bana güzel olmussun vs diyecek.
Ama artik mesela saclarimi kestirince ve boyatinca güzel olmus yakismis diyor Allah icin hakkini yemiyim.
Alisdi artik bana, bende ona süprizzzzz

benım ki yere göğe sığdıramaz beni bir över bir över :jeyyar: sinsi gelin, şişman gelin, yer yarılsın içine gir gelin gibi tatlı sözlerle dünyayı daha çekilir hale getirir. canım benim ya, onu öldürecek kadar çok seviyorum.. :Saruboceq: o kadar seviyorum yani kaydirigubbakcemile3

daha kayın valıden olmadı ama cok sever benıı guzel sözu eksık etmez gordugundeee gamyoncuiremsu

yanımda da eder, arkamdan da edermiş öle dio sevgili sözlüm bilmiyorum artık gerisini:delphin:
inşallah sadece iltifat etmekle kalıyordursırnaşık şey

aaa etmez mi eder tabi mesela sunu der TORUNUM AYNI BABASI GUZELLIK AKIYOR AMA AKLI SANA BENZESIN ben cirkinim ama kafa calisiyor buyurun size iltifat yine kizimdan bahsederken MASALLAH YAVRUMA COK DUNYA GUZELI HIC SANA BENZEMIYOR kafamçokkarıştı ustelikte cirkin biri degilim esim Turkan Soraya benzetir universite mezunuyum ev isi yemek isinde gercekten iyiyimdir ama bir ona yaranamadim gitti

:utangac:
Sağolsun tatlı dillidir hakikaten
İltifat da eder öper sarılır koklar hatta onların yanından ayrılıp buralara geleceğimiz zamanlarda çok duygusallaşır,tutamaz kendini,bahar gözlüm der..
Ben de severim ama Allah için..
Herkesin kusuru olur beşer şaşar demişler biz genciz hatamız olursa büyüklük yapar affederler,ki dikkat ederim her hareketime sözümü asla kırmamaya çalışırım,onlar da büyük belki zaman ve kuşak farkından ötürü kırıcı sözler edebilirler farkında olmadan,art niyetli olmadıkları sürece duymazdan gelmek en iyisi.
Tabi bin çeşit kayınvalide tipi var ya şöyle diyim
Kayınvalide var Kaynaana var:roflol:

benim kayınvalidem ilginç kadındır...
türünün son örneği gibi bir şey...
gelinleriyle övünmeyi sever....çok sever... gözlerinin içi güler bize bakarken...
onun gelinleri en güzeldir, onun gelinleri herşeyi bilir, onun oğulları çok şanslıdır...
hatta yanlışlıkla biri bizim hakkımızda bir şey diyecek olsa "maşallah de bilmem kim hanım nazar değdireceksin sonra gelinime" der...
iyi bir şey mi daha tam çözememdim...çok mutluyum bu durumdan diyemem... gıcığım çünkü herkesin içinde okların bana çevrilmesini sevmem...

ben her kayınvalide topiğinde yazdığım gibi burdada yazıcam kayınvalidem benim cnm dı o onu çok seviyodum oda beni herşeyimi beğenirdi hatta emekli maaşımı sen al diyodu bende olmaz diyodum bi tek benim komando pantolonumu sevmiyodu okadar saçım başım kırıtmam herşeyimi beğenirdi ama vefat etti nur içinde yatsın herkeze böyle kayınvalide versin allah nvalla

5 yıllık evliyim hiç birşekilde hakkımda ne kendinden ne başkalarından ne eşimden iyi birşey en ufak bir iltifat duymadım umrumda da değil artık.

aaa etmez mi eder tabi mesela sunu der TORUNUM AYNI BABASI GUZELLIK AKIYOR AMA AKLI SANA BENZESIN ben cirkinim ama kafa calisiyor buyurun size iltifat yine kizimdan bahsederken MASALLAH YAVRUMA COK DUNYA GUZELI HIC SANA BENZEMIYOR kafamçokkarıştı ustelikte cirkin biri degilim esim Turkan Soraya benzetir universite mezunuyum ev isi yemek isinde gercekten iyiyimdir ama bir ona yaranamadim gitti

ay canım ne vasat bi kayınvalide böyle ya, benimkine yine şükür diyim.kadın seni kıskanıyo baya bi belliki, zaten güzelliğin fazlasıyla belli, o çatlasın senin gibi olamadığı için hihoyyyt

Back
X