• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideniz iltifat edermi size???

• Konu Sahibi Konu Sahibi aLiNyAziMsIn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yerıne gore.. :delphin: ıltıfat degılde begendıgı seylerı takdır eder.. a.s hatta ıltıfat demısken kına gunumde sureklı askım deyıp deyıp sarılıp opmustu.. sırnaşık şey cok garıbıme gıtmıstı ne yalan soyleyeyım.. :delphin: belkı de cevremde hıc gormedıgım duymadıgım ıcındı kayınvalıdeden gelıne askım sozu.. CADIARZU deyıs o deyıs bı daha da demedı zaten.. :roflol: :roflol:

ben aylardır surat asıp yaptığı hatalardan dolayı konuşmadığım için doğru düzgün oda her ota b. ka beni katarak iltifat ediyor asiyede şöyle böyle diye.çok eder daha. samimi olsa gam yemiycem.

ıcımde yaradır..
artık ne ev işinde ne yemekte yardım etmıyorum..
cunku yaptıklarıma ya bırşey bulur yada olması gereken budur gıbı sessız kalırdı..
şimdı ovulecek bır tarafımda yok artık..
sayesınde ıstedıgı gıbı oldum...

eder vallahi ne yalan soyliyim,,
her zaman cok terbiyeli ve guler yuzlu oldugumu soyler,sagolsun,daha neler neler,bazen kipkirmizi olurum,kaynatamda oyledir ama,,Şeniz

valla sanırım hıc duymadım ne gıydıgımı ne yaptıgımı ne benı takdır ettıler sımdıye kadar bende kotusude yok zaten onlara gore ne yaptımda bılmıyorum 10 yıldır beraberız hıc agzımı acıp kotu laf demem hep ıcıme atarım aman allah bılsın

oğlunla evlendiğim için 'annen seni kadir gecesi doğurmuş'der
kayınvalidemin akrabaları bana geldiğinde yemeklerimi överlerse 'bende aynısını yapıyorum benden öğrendi,gelin birgün ben size yapayım' der
bunlar iltifat sayılırmı :delphin: :delphin: :delphin:

:roflol: :roflol: delikafadulden

yok iltifat etmez gerçekleri söyler :1closedeyes: -tatlicadiarzu-
çok alçak gönüllüyüm caneeeeeeeem opuyorumnanaktan

ne kınam da ne düğünüm de bi kere bile demedi güzel olmuşsun diye...
hiç bi zaman hiç bişey için iltifat etmez
ne derli toplu oluşum, ne yemek konusun da becerim
ne güzelliğim,giyinişim davranışlarım asla aslaaaa iltifat duymadımm
gerçekten insanı üzüyor bu durum ben ççok takıyordum ama
artık takmıyorum o kadar, mesela şu an hamileyim
ama hiç bi zaman şöyle güzel giyinmişsin böyle güzel olmuşsun demedi....

kayınpederime göre de sülaledeki en güzel ,en iyi huylu gelin benim
o kaynanamın aksineee beni hep över hep motive eder
ama kaynanam da onu susturmaya çalışır nedenseee
yemeklerimi tatlılarımı bayılA bayıla yer kayınpederim
kaynanam dürtükler onu her zaman....çok enteresan..

,..........................................................................

Son düzenleme:
valla ben kurban olurum ona.....vefat etti ama cok ararim onu hala....senağlama
yalovaya gidicekti beraber kaliyoduk....gidecegi an aglamaya basladim oda bana aysem sen böyle yaparsan ben nasil gideyim dedi...sonra esime dönüp kürtce olarak yunus o benim beyaz güvercinim ona iyi bak sakin üzme demis...tabi sora söledi esimm...hicbi zaman kötü bi lafini duymadim...aksine kendi kizindan ayirmadi beni...rabbim mekanini cennet etsin canim annecigimin....senağlama

elbette eder
bir kusurum varsa bunu yanlızken söler ama özellikle insan içinde beni mahçup etmez hep över sağolsun

Müstakbel kayınvalidemle çok iyi arkadaş olduk.. Aramızdaki yaş farkına aldırmaksızın saatlerce sohbet edip, saçma sapan şeylere gülüp, birlikte yeni yemek tarifleri deneyip, birbirimize makyaj yapıp, bıkmadan dedikodu yapan bir çift olduk :) O her zaman benim gibi bir kız arkadaşa sahip olduğu için oğlunun çok şanslı olduğunu söyler, ben de onun gibi bir müstakbel kayınvalideye sahip olduğum için çok şanslı olduğumu söylerim.. Umarım dostluğumuz hiç bozulmaz..

kayınvalidem çok samimi bir kadın
Güzel kızım falan diye sever beni
yaptığım bir şeyi yerken, güzel olmamışsa bile hevesimi kırmamak adına, ımmmmh çok güzel olmuş çok lezzetli olmuş kızım ellerine sağlık falan der :1hug:
bazen kendimi 3 yaşındaki çocuklar gibi hissediyorum
çünkü sofraya oturup yediğimizde yaptığım şeyin iyi olmadığını bende biliyorum eşim yok iyi olmamaış derken onun beni kanırır gibi ısrarla yok yok güzel olmuş demesi bazen tuhaf geliyor

valla ben kayınvalidemi annemden ayırmam hatta annem bile kaç yıllık kızıyım onun davrandığı gibi davranmaz melek kızım , kara kuzum diye sever hep bitanem benim.......... cnm annem gerçekten annem beni kadir gecesi doğurmuş kocamı tanıdığım ve o ailenin içine girdiğim için

ben görümceyim. :jeyyar: iltifat ediyorum valla. Annem de gelinine iltifat ediyor. o da anneme ediyor. Annesi de bana ediyor. babannem onun annesi benim annem o ve ben de olmak üzere hepimize iltifat ediyor. İltifatlaşa iltifatlaşa gidiyoruz :1hug:

eder :asigim:
telefonu acip sesimi aldıgında bile ilk kelimesi prensesimdir :asigim:

ben benim kayınwaldenin bakışlarından anlarımkaydirigubbakcemile3 çünkü sözleriyle bişi anlatmaz kendisi pekkaydirigubbakcemile3

Başkalarının gelinleriyle, kendi kızlarına eder de bana ettiğini hiç duymadım.
Çünkü kafayı bana sokacağı laflara çalıştırdığından, güzel sözleri daha lugatına yerleştiremedi..
Gerçi umrumda da değil bana uzak Allaha yakın olsun:dilcikar:

Back
X