kayınvalideniz size nasıl hitap ediyor kızlar:)

ortanca88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
65
8
98
Kocaeli
merhaba kızlar şimdi derdin yok bunu mu düşündün diyeceksiniz
biz eşimle daha nişanlanmadan önce eşimin annesiyle ilk görüşmelerimizde yani
eşim bana annem gelin istemiyor kız istiyor gibi bişi sölemişti
kaynanam hala aynı şeyi söyler durur
ben saygıda daha hiç kusur etmedim aranızda yeniyim ama ilk konumu okuyanlar bilir
şimdi şöyle düşünüyorum da ben iyi veya kötü her durumda annem gibi davranıyorum sözlendiğimizden beri anne diye hitap ediyorum
sevincimde annem gibi üzüntümde annem gibi tatsız olaylarda bile ona kızgınlığımda bile anneme nasıl davranırsam onada öyle samimi ve açık davranıyorum
mümkün olduğunca içime atıp içimde kin büyüteceğime anne amaan sen de burda beni kırdın ya da ne bilim işte samimi ve kırmadan konuşuyorum
şimdi benim anlamadığım düşünüyorum da kaynanam kız istiyordu da bana niye hep adımla hitap ediyor
ne biliim oğullarına hep mesela ali veli olsun adları ALİ OĞLUM VELİYAVRUM DER bana bir kuru ayşe
kızım yavrum yok
bu durum beni uzup dusunduruyor acıkcası
yanı sen bana kız ol ben sana kaynana
oh ne ala
davranıslarındada var bu
ben bişeye kırıldıysam sölerim bitiririm içimde olayı
ama o aylar sonra sölüo ortam olursa laf lafı açmış gibi
içinden pazarlıklı sanki biraz
KIZLAR BUKADAR KÜÇÜK BİŞEYİ UZUN YAZDIM AMA GÖRÜŞLERİNİZİ PAYLAŞIN
SİZİN HİTAP ŞEKİLLERİNİZ VE İLİŞKİNİZ NASIL?

bana nasıl mı hitap eder? ömrümün tek varlığı,hayat ışığım,sebeb-i hayatım,melek yüzlüm,canım,ciğerim.... :)

inanmadın değil mi?:) inanma zaten çünkü birçok k.valide genelde ya kızım der ya isimle hitap eder.benimkisi çok ender zamanlarda kızım der çünkü biz gelinlerinin onu anne olarak değil "abla "olarak görmemizi istiyormuş :) ama daha sık "canım" der..hitap şekline taklma,davranışları önemli.eğer seni rahatsız edecek,üzecek bir davranışı yoksa varsın ayşe desin..boş ver..

valla ismimle hitap eder oğlunada oğlum der
hiç takılmamıştım bak
bendemi üzülsem
şaka bir yana sen ne kadar hayal etsende gelin kaynana
gelin kaynanadır!

Uzakta olduğumuz için telefonda görüşüyoruz haftada ya da 2 haftada bir.
"Kızım" ya da "yavrum" der..
Zaman zaman bana bakışlarından sevmediğimi düşünsem de, bir sorun yok çok şükür..
Fazla irdeleme inan ki canını sıkacak durumu bozacak şeyler çıkabilir her zaman..

he he en azından adını söylüyormuş ona da şükür, benim ki adımı da söyleyemiyor zor geliyormuş annem başka isim mi bulamamış ayşe olsaymış ne güzel olurmuş kıssadan hisse gelin aşağı gelin yukarı öyle seslenir bende efendim kaynana diyorum

ben de oğularımın kız arkadaşlarına ismiyle hitap ediyorum.kızım olmadığı için kızım kelimesi tuhaf geliyor.zorlasamda ağzımdan çıkmıyorsevmeye ikisini de çok seviyorum.ama eşim hep kızım diye seslenir.aranız iyiyse takma fazla

ama hiç kızım dediğini duymadım bir kere bile o zaman ben neden ona anne diyorum ya, bak bu durum tespiti şuan burda yaptım, çok salak hissettim kendimi şimdi

gerçi evli değilim kaynanam yok ama çok da umrumda kaynanamın bana nasıl hitap ettiği yani benim kocam bana istediğim şekilde hitaplarda bulunsun ilgilenmem ilgilenmediğim insanların ne dedikleriyle sanki kaynanam beni kızım dese kızı gibi mi sevicek tabi ki hayır

genelde kızım diye seslenir ama içten söyler samimi zaten benım kayınvaldem melek gibi sesiz sakin kendi halinde. ha şuda var bazıları cnm der ama ses tonundan ve bakışlarından öyle olmadığını hissedersin hitaptan çok davranış şekli belli eder niyetini

valla, hani kendinden küçük birine bişey anlatırken ablam şöyle, ablam böyle dersin ya o şekil yani, benim ablammış gibi, genç ruhlu canım

yeni evlendiğimizde kayınpedere hadi iyisin kayınpederde oldun yakında dedede olursun filan demişlerdi
adam ne dese beğenirsin utanmasam abi dedirtçemde utanıyomm
eşim bekarken de düğüne filan gittiklerinde eşime diyormuşki orda sakın bana baba deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…