valla, hani kendinden küçük birine bişey anlatırken ablam şöyle, ablam böyle dersin ya o şekil yani, benim ablammış gibi, genç ruhlu canım
yeni evlendiğimizde kayınpedere hadi iyisin kayınpederde oldun yakında dedede olursun filan demişlerdi
adam ne dese beğenirsin utanmasam abi dedirtçemde utanıyomm
eşim bekarken de düğüne filan gittiklerinde eşime diyormuşki orda sakın bana baba deme
bizimkide kendini ablamız olarak hissediyormuş,öyle dedi..bende oldu ablam dedim...genç biraz,ondan galiba..
yok artık ya, kadınlarda şaşırmamda işte buna şaşırdım, ayşen gurudanın bi filmi vardı bana abla demeyin diye ağlıyodu, kayınpeder onuda geçmiş
ooo çok modern kendine bakan bir tiptir yaşlılığı kabul edemiyor
kızımı yanına götürdüğümüzde dede de kızım diyorum sürekli :86::86::86:
Uzakta olduğumuz için telefonda görüşüyoruz haftada ya da 2 haftada bir.
"Kızım" ya da "yavrum" der..
Zaman zaman bana bakışlarından sevmediğimi düşünsem de, bir sorun yok çok şükür..
Fazla irdeleme inan ki canını sıkacak durumu bozacak şeyler çıkabilir her zaman..
benimki allahtan babaanneliği kabul ediyor, oğlumada babaannem diye seslenir, eşime annem, dikkat ettiyseniz hitaplarında bile kendine pay biçiyo
banada bazen ismimle bazende kızım yavrum diye hitap eder...
bende kayınbabamın hitap şekline sinir olurum.. mesela mutfağa gelir; "ne pişirdin la" veya "ne yiyoruz la" gibi hitaplarda bulunur. çağıracağı zamanda adımı söyler. bende eşime derim 8 senedir 1 kere kızım demedi. laa bari demese sanki arkadaşına sesleniyo.. gerçi çok donuk bi insan..
iyi oğlunada annem demiyor :))
bizim babanne önce annem diyordu sonra düzeltiyordubabannem diye
he he en azından adını söylüyormuş ona da şükür, benim ki adımı da söyleyemiyor zor geliyormuş annem başka isim mi bulamamış ayşe olsaymış ne güzel olurmuşkıssadan hisse gelin aşağı gelin yukarı öyle seslenir bende efendim kaynana diyorum
ben de oğularımın kız arkadaşlarına ismiyle hitap ediyorum.kızım olmadığı için kızım kelimesi tuhaf geliyor.zorlasamda ağzımdan çıkmıyorsevmeye ikisini de çok seviyorum.ama eşim hep kızım diye seslenir.aranız iyiyse takma fazla
laa mı şaka yapıyor olmasın
Size saygim sonsuz ama ne guzel soylemissiniz kizim olmadigi icin diye ben de sozlendigimizde anne diyemiyodum annem degil cunku ama kendisi bu durumu yuzume vurup ayipladi o gunden beri ben de anne diyorum
vallahi bak.. ilk zamanlar çook çoookkkkk garipsiyordum gerçi halada garipsiyorum. bi konu üzerine konuşurken şaşırdımı; öylemi laa falan yani sinir oluyorum doğal olarak.. içinden sever dışına vermezde bari laa demese tek kızım demesin razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?