kayınvalideniz size nasıl hitap ediyor kızlar:)

kk yüzünden kayınvalideyi çok anar oldum çekim yasasıyla kendime çekicem diye korkuyorum

benim bazen ismimle hitap eder bazaen kızım der
oğlunada pek oğlum yavrum demez
ama bir seferinde
babamlardaydık babam sehpa(biraz büyük) getirdi bir o yana bir bu yana dönüyor nereye koysam diye bende kenarda oturuyordum öyle dönerken kayınvalidem yavaş kızıma vuracan diyiverdi çok hoşuma gitti

valla, hani kendinden küçük birine bişey anlatırken ablam şöyle, ablam böyle dersin ya o şekil yani, benim ablammış gibi, genç ruhlu canım

bizimkide kendini ablamız olarak hissediyormuş,öyle dedi..bende oldu ablam dedim ...genç biraz,ondan galiba..

yok artık ya, kadınlarda şaşırmamda işte buna şaşırdım, ayşen gurudanın bi filmi vardı bana abla demeyin diye ağlıyodu, kayınpeder onuda geçmiş

bizimkide kendini ablamız olarak hissediyormuş,öyle dedi..bende oldu ablam dedim ...genç biraz,ondan galiba..

valla canım senin kv kaçyaşında bilmiyorum ama benimki 56 yaşında
bu arada bu kv kısaltmasını burda öğrendim, bulanlara teşekkür ediyorum

yok artık ya, kadınlarda şaşırmamda işte buna şaşırdım, ayşen gurudanın bi filmi vardı bana abla demeyin diye ağlıyodu, kayınpeder onuda geçmiş

ooo çok modern kendine bakan bir tiptir yaşlılığı kabul edemiyor
kızımı yanına götürdüğümüzde dede de kızım diyorum sürekli :86::86::86:

ooo çok modern kendine bakan bir tiptir yaşlılığı kabul edemiyor
kızımı yanına götürdüğümüzde dede de kızım diyorum sürekli :86::86::86:

benimki allahtan babaanneliği kabul ediyor, oğlumada babaannem diye seslenir, eşime annem, dikkat ettiyseniz hitaplarında bile kendine pay biçiyo

banada bazen ismimle bazende kızım yavrum diye hitap eder...

bende kayınbabamın hitap şekline sinir olurum.. mesela mutfağa gelir; "ne pişirdin la" veya "ne yiyoruz la" gibi hitaplarda bulunur. çağıracağı zamanda adımı söyler. bende eşime derim 8 senedir 1 kere kızım demedi. laa bari demese sanki arkadaşına sesleniyo.. gerçi çok donuk bi insan..

Uzak ol tatli ol lafi bosuna degil demek ki

benimki allahtan babaanneliği kabul ediyor, oğlumada babaannem diye seslenir, eşime annem, dikkat ettiyseniz hitaplarında bile kendine pay biçiyo

iyi oğlunada annem demiyor :))
bizim babanne önce annem diyordu sonra düzeltiyordu babannem diye

laa mı şaka yapıyor olmasın

Arada benimki de gelin diyor aslinda ben de oyle yapayim gelin diyince kaynana diyip empati kurdurayim bari

Size saygim sonsuz ama ne guzel soylemissiniz kizim olmadigi icin diye ben de sozlendigimizde anne diyemiyodum annem degil cunku ama kendisi bu durumu yuzume vurup ayipladi o gunden beri ben de anne diyorum

örneğin ismim merve olsun,mervoş yada merviş der:)Yada yavrum,yani şimdilik öyle:)Evlenince değişmez inş.

laa mı şaka yapıyor olmasın

vallahi bak.. ilk zamanlar çook çoookkkkk garipsiyordum gerçi halada garipsiyorum. bi konu üzerine konuşurken şaşırdımı; öylemi laa falan yani sinir oluyorum doğal olarak.. içinden sever dışına vermezde bari laa demese tek kızım demesin razıyım

Size saygim sonsuz ama ne guzel soylemissiniz kizim olmadigi icin diye ben de sozlendigimizde anne diyemiyodum annem degil cunku ama kendisi bu durumu yuzume vurup ayipladi o gunden beri ben de anne diyorum

benim bir tanıdığım var.gelini için pervane olur.bir kızım derken ağzından bir kızım daha çıkar.ammavelakin gelin kesinlikle anne demez.ee kaynana büyük olduğu için adıyla da seslenemiyor.bu yüzden gelin hep ortaya konuşuyor.bu da çok çok zor bir durum.başta çok problemler oldu ama artık herkes böyle kabullendi

adamın ağız alışkanlığı herhalde canım

ya gelın der yada ısmımı soyler
kızım dedımı hıc hatrlamıorm

ben hep anne derım ama artık bende demıcem zaten muhabbetımız yok sayılır

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…