kayınvalideniz size nasıl hitap ediyor kızlar:)

adamın ağız alışkanlığı herhalde canım

tek benle konuşurken böyle dikkat ettim evde başka kimseye bu şekil cevaplar vermiyor, bazen eşimede tartışma konusu falan olurda az sinirleri kalkarsa ozaman oğlum der. zaten çok mesafeliyiz, bi anı bi anını tutmadığı için mecburi olmazsa muhatap olmam.

anladım canım, pek normal biri değil galiba

benimki de aslında pek içten pazarlıklıdır ama dili çok tatlıdır....her zaman kızım der,hele de akrabalar varsa yanında öve öve bitiremez....ah ah şunları içten söylesende el gibi bende inansam ya.....

anladım canım, pek normal biri değil galiba

evet iyidir hoşturda tuhaf biridir. sağlık sorunu yok. sadece tükürdüğünü yalamaz, benim dediğim benim bildiğim doğrudur havalarındadır hep. sohbeti yoktur etmeye kalksanda bi yerden bişi bulur tartışma konusu yapar :)) bende çözemedim nasıl bi kişilikte olduğunu iyi bi psikolojik tedaviye ihtiyacı var ama halinden memnun olan tek kendisi olduğu için yapcak bişi yok laa,,larla yaşamaya devam

sevgilimin annesi ve babasıyla aylardır tanışmışlıgım var.beni kızları bildiler,konuşmadıgımız gün yok,bazen musait olamıyorum konuşamıyoruz öbür gün mutlaka neden bizi aramadın sesini duyunca ilaç kullanmıyorum biliyosun cok şeker hapı aldım senin yüzünden der babası anneside aynı şekilde..

ama ben hala anne baba diyebilmiş degilim üzülüolar kızıyolar bana ama onlar coook iyi insanlar

kızım der, gelinim yok bnm 2 kızım var der.şanslıyım sanırım.umarım hep böyle huzurlu oluruz

ben kv ve kp den daha bir kere adımı duymadım.kp yavrum kızım der.
kv annem annecim kızım şekerim kuşum böyle hitab eder
kv kb benle ilgili bişey diyceği zmn kızın .... diyor der
bende onlara anne baba eğere gercekten içimden gelirse yada çok üzgün oldukları zmnlarda annecim babacım derim
ama gelin görünki ne ben onlardan memenunum ne onlar benden.
dışardan bakanların gördüğü gbi olabilsek keşke..
o yüzden hitab şekline takılmayın
dil değil kalp sevsin önemli olanda bu bana kalırsa

kv yavrum kızım dıye hıtap eder kp kızım der... benım ıcın aslında cok ta onemlı degıl nasıl hıtap ettıklerı bana karsı ıclerı temız olsun yeter.... benı kırsalar uzseler ondan sonra sen benım dunyamsın deseler de para etmez.... boyle seylere takılma bence konu sahıbı arkadasım:)

İsmiyle hitap eder arada annem, annecim ser. Ama ben oğluna da oğlum dediğini duymadım. Ona da ismiyle hitap eder. Demekki kadın biraz soğuk ben de basta kafama takıyordum artık sallamıyorum:)

k.validem banada kendi çocuklarına da hep isimlerimizle hitap eder.gerçi eşime yavrum,oğlum deseydi bana yine ismimle hitap etseydi farketmezdi.karşımdaki insan kim olursa olsun samimiyetini hitap şeklinden belirlemem.saygı ve sevgi davranışlardan belli olur zaten.cımlı cimli.yavrum,kızım.canım,ciğerim deyip de arkadan konuşan haset insanlar yokmu?

bende başlarda k.valideme anne demeye zorlandım.hiçbir zamanda annecim demedim.gerçi kendi anneme de demedim.bu yapı meselesi galiba.

bende cımlı cimli konuşamam.kendi anneme de hiç annecim demedim.belki yetiştirilme tarzımızdan,belki yapımızdan bilemiyorum

basta hep oyle olur canım klışe laf gelın deıl kız alıoruz gelın degıl kızımızsın sen bızım ama hıc oyle davranılmaz bence hıc sorun etme yavrum kızım lafı kendı ananın babanın agzından cıkınca anlamlı bence bole soleyıp yapmayınca zaten yapmacıklık ortaya cıkıor o yuzden anlamını yıtırmesın bence cunku anamız babamız yavrum derken bı yavrum daha cıkıor agızlarından onlar dese yeter dusunme bence cunku gelın gelındır kaynanaya her zaman agzınla kus tutsan yaranamazsın sevgı saygı yetmez hep daha fazlasını beklerler hep eksık gozetlerler

henüz evli değilim ben onlara gittiğimde mesela oda iki bölmeli diğer tarafa çağıracak xxx gel kızım bu tarafa diyor anne dememi istediler erkek arkadaşımın akrabaları ama diyemedim ne biliyim hazır değilim zamanı gelince seve seve derim dedim ama sadece anne diyebileceğimi sanmıyorum xxx anne diye söylerim heralde :)

Son düzenleme:
Amaaan bana direk kızım diyordu da ne oldu? Beni kendinin doğurduğunu düşünüp her türlü azarlama, laf sokma, robotuymuşum gibi davranmamı istemesini bir hak olarak gördü. Beni el kızı diye çağırsdaydıda o kabus gibi günleri yaşamasaydım. Bak hatırladım ellerim titriyor hala...

Benim kayınvalidemde inkar edemem kızım,gülüm derdi nişanlıyken evlenince gülüm bitti arada sırada kızım diyo.İsmimle hitap ediyor...

nişanlıma da bana da sarı kanaryam diye hitap eder.

ben 5 ay bounca anne dememiştim. ilk anne dediğim zaman çok sevinmişti

ben hyatta anne dıye hıtap etmem cunku annem degıl ve bana annem gıbı davranmıyor yaparmısın aılırmısın bakarmısınişine gelıyorsa

kayınperderım hep kıızm der baskasının yanında gelın derbende ona baba derım tabi

kızım veya canım der ama hiçç içten değil maalesef
bende anne derim mecburen...
nişanlıyken banada daha doğrusu herkese derdi ben gelinimle arkadaş gibi olucam pehhh duyda inanma
4 yıllık evliyim hiç bir zaman arkadaş gibi olmadık
önemli olan davranışı samimiyeti gerisi boşş
kv keşke beni rakip değilde biricik oğlunun biricik karısı olarak görüp sevseydide pişttttttt diye seslenseydi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…