Arkadasiminki 76 yaşında zor yuruyoYa bence eger cok yaşlı değilse eli ayağı tutuyosa ne gerek var ki düzenini bozmaya.
Ama eger yaşlı ve kendine bakamayacak durumdaysa mecbur gelsin derdim ben sonuçta benim annem aynı durumda olsa kesinlikle yanıma alırdım.
O zaman bence yanına alsın vicdanen..Arkadasiminki 76 yaşında zor yuruyo
Benim kv yanliz korkan biri mesela :)Kişiden kişiye değişir bence bu durum
Anneannem yıllardır yalnız yaşar, kendine bakabildi maddi manevi
Bakamayacak durumda olanın gelmesi gerektiğini düşünüyorum
Kendi annesi de o durumda olabilirdi.
Eşi istiyorsa ve vazgeçmiyorsa mecbur kalacak aynı evde. Ben olsam hiç konuşmam evin içinde görmezden gelirim eğer gerçekten o kötülükleri yaptıysa. İşime gider gelirim ve tek kelime konuşmam kaynana da sıkılır zaten her zaman durmaz evdeArkadasimin kayinpederi vefat etti kayinvalidesi de baska sehirde duruyor ve yanliz olacagi icin kocasi tamamen annesini yanina almak istemis ama arkadasim pek mutsuz . Neyse kv geldi iki ay durdu gitti bir kac ayligina simdi tekrar gelecekmis. İki uc ay dursun gitsin diyo arkadasim zamaninda bana cok cektirdi her isi bana yaptirdi ben hamileyken agir tasitti cocugum düştü o sebep oldu kv diyor. Ama simdi yanliz kaldigi icin guler yuzlu davranıyormus gelmek icin. Siz olsaniz bu durumda ne yapardiniz buradakiler eski konularimi bilir bendr kv ile ayni binada oturdum resmen bunaldim kactim. Acaba ben olsam napardim diyorum esim annemi getiririm yanliz birakmazdim dedi ona sorunca :) bu arada benim kv yanliz korkan biriymis kendi demisti
Zor bir durum , dinç bir kadınsa boşuna kimsenin düzeni bozulmamalı, ama kadın elden ayaktan düştüyse ne denilebilir ki , geçmişte ne yaparsa yapsın ne yapacak sokağa mi atacak anasını adamcağız , gerçekten zor bir kararArkadasimin kayinpederi vefat etti kayinvalidesi de baska sehirde duruyor ve yanliz olacagi icin kocasi tamamen annesini yanina almak istemis ama arkadasim pek mutsuz . Neyse kv geldi iki ay durdu gitti bir kac ayligina simdi tekrar gelecekmis. İki uc ay dursun gitsin diyo arkadasim zamaninda bana cok cektirdi her isi bana yaptirdi ben hamileyken agir tasitti cocugum düştü o sebep oldu kv diyor. Ama simdi yanliz kaldigi icin guler yuzlu davranıyormus gelmek icin. Siz olsaniz bu durumda ne yapardiniz buradakiler eski konularimi bilir bendr kv ile ayni binada oturdum resmen bunaldim kactim. Acaba ben olsam napardim diyorum esim annemi getiririm yanliz birakmazdim dedi ona sorunca :) bu arada benim kv yanliz korkan biriymis kendi demisti
O zman bunun nesini soruyo ki? Zamanında ona ne yaparsa yapsın kötülüğe kötülükle cevap vermek ne kazandırır ki insana?Arkadasiminki 76 yaşında zor yuruyo
Ciddimisin yapar misin bunu :)Bir aydan sonra evde sürekli bornozla sabahlık,saten geceliklerle dolaşırım anlayana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?