Kayinvalideniz yanliz olsa kalirmiydiniz

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
40
Arkadasimin kayinpederi vefat etti kayinvalidesi de baska sehirde duruyor ve yanliz olacagi icin kocasi tamamen annesini yanina almak istemis ama arkadasim pek mutsuz . Neyse kv geldi iki ay durdu gitti bir kac ayligina simdi tekrar gelecekmis. İki uc ay dursun gitsin diyo arkadasim zamaninda bana cok cektirdi her isi bana yaptirdi ben hamileyken agir tasitti cocugum düştü o sebep oldu kv diyor. Ama simdi yanliz kaldigi icin guler yuzlu davranıyormus gelmek icin. Siz olsaniz bu durumda ne yapardiniz buradakiler eski konularimi bilir bendr kv ile ayni binada oturdum resmen bunaldim kactim. Acaba ben olsam napardim diyorum esim annemi getiririm yanliz birakmazdim dedi ona sorunca :) bu arada benim kv yanliz korkan biriymis kendi demisti

Eşi istiyorsa ve vazgeçmiyorsa mecbur kalacak aynı evde. Ben olsam hiç konuşmam evin içinde görmezden gelirim eğer gerçekten o kötülükleri yaptıysa. İşime gider gelirim ve tek kelime konuşmam kaynana da sıkılır zaten her zaman durmaz evde

Zor bir durum , dinç bir kadınsa boşuna kimsenin düzeni bozulmamalı, ama kadın elden ayaktan düştüyse ne denilebilir ki , geçmişte ne yaparsa yapsın ne yapacak sokağa mi atacak anasını adamcağız , gerçekten zor bir karar

Ben olsam kalirmiyim bilmem ama benim.kv ben yanlız korkarim der zaten

esleri de dusunmek lazim annesi 76 yasinda uzakta tek yasarken basina bir is gelse kendini sorumlu tutar. karisini da suclayabilir. bence yakinlarina tasisinlar.

Muhtaçlık durumu yoksa ki anladığım kadarıyla yok koskoca kadın kendi evinde kalabilir. İstiyorlarsa yakında ev tutsunlar ama aynı evde yaşam sıkıntılı. Şu erkeklerin annem gelsin karım ona baksın mantığını da anlamıyorum. Bakmakla yükümlü olan bizzat evlat, evlendiği kişinin vicdanına kalmıştır bakıp bakmamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…