bana cok cektirdi her isi bana yaptirdi ben hamileyken agir tasitti cocugum düştü o sebep oldu kv diyor.
Valla su oglanlarina düşkün kayınvalide lerden de bıktım,yildim artık. Ay bi rahat bıraksınlar su insanları ya. Bende bir oturdugumdan konuşuyorum. Valla yeni nesil bomba gibi gelsin ya. Yeni nesilin kaynananiligi taş çıkartsinn geçmiş bütün senelere. Büyüklerin yaptıkları hatalari yapmayalım ya. Herkes evinde mutlu olsun. Bı kadın biliyorum. Eşi öleli kaç sene oldu. Kendi basina yemeğini de yapıyor temizliğinde gezmeyede gidiyor kadın mis gibi hayati var böyle yaşlılık nasip olsun bizede böyle kaynanalik nasip olsun. CArkadasimin kayinpederi vefat etti kayinvalidesi de baska sehirde duruyor ve yanliz olacagi icin kocasi tamamen annesini yanina almak istemis ama arkadasim pek mutsuz . Neyse kv geldi iki ay durdu gitti bir kac ayligina simdi tekrar gelecekmis. İki uc ay dursun gitsin diyo arkadasim zamaninda bana cok cektirdi her isi bana yaptirdi ben hamileyken agir tasitti cocugum düştü o sebep oldu kv diyor. Ama simdi yanliz kaldigi icin guler yuzlu davranıyormus gelmek icin. Siz olsaniz bu durumda ne yapardiniz buradakiler eski konularimi bilir bendr kv ile ayni binada oturdum resmen bunaldim kactim. Acaba ben olsam napardim diyorum esim annemi getiririm yanliz birakmazdim dedi ona sorunca :) bu arada benim kv yanliz korkan biriymis kendi demisti
Dibimde ev tutmaya ikna ederdim. İyice elden ayaktan düşmediği sürece aynı evi kabul etmezdimArkadasimin kayinpederi vefat etti kayinvalidesi de baska sehirde duruyor ve yanliz olacagi icin kocasi tamamen annesini yanina almak istemis ama arkadasim pek mutsuz . Neyse kv geldi iki ay durdu gitti bir kac ayligina simdi tekrar gelecekmis. İki uc ay dursun gitsin diyo arkadasim zamaninda bana cok cektirdi her isi bana yaptirdi ben hamileyken agir tasitti cocugum düştü o sebep oldu kv diyor. Ama simdi yanliz kaldigi icin guler yuzlu davranıyormus gelmek icin. Siz olsaniz bu durumda ne yapardiniz buradakiler eski konularimi bilir bendr kv ile ayni binada oturdum resmen bunaldim kactim. Acaba ben olsam napardim diyorum esim annemi getiririm yanliz birakmazdim dedi ona sorunca :) bu arada benim kv yanliz korkan biriymis kendi demisti
Yaparım evi var hemen alt katta oturuyor çünkü...Ciddimisin yapar misin bunu :)
Eli ayağı tutuyorsa biraz yalnız yaşayabilir.Arkadasimin kayinpederi vefat etti kayinvalidesi de baska sehirde duruyor ve yanliz olacagi icin kocasi tamamen annesini yanina almak istemis ama arkadasim pek mutsuz . Neyse kv geldi iki ay durdu gitti bir kac ayligina simdi tekrar gelecekmis. İki uc ay dursun gitsin diyo arkadasim zamaninda bana cok cektirdi her isi bana yaptirdi ben hamileyken agir tasitti cocugum düştü o sebep oldu kv diyor. Ama simdi yanliz kaldigi icin guler yuzlu davranıyormus gelmek icin. Siz olsaniz bu durumda ne yapardiniz buradakiler eski konularimi bilir bendr kv ile ayni binada oturdum resmen bunaldim kactim. Acaba ben olsam napardim diyorum esim annemi getiririm yanliz birakmazdim dedi ona sorunca :) bu arada benim kv yanliz korkan biriymis kendi demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?