Sizin ebeveynlerinden biri vefat etse kocanız ne yapardı? Yanımıza alalım mı derdi,bakıcı tutalım mı derdi,ablanlar alsın mi derdi?? Konu sahibinin de yapması gereken kendi kocasının tepkisini vermek,bence.
Ne güzel,adam evde bile durmayacak, tüm bakım,tum gün ilgi kadında. Ama hayırlı evlat oalrak annesini eve getirip sevap pointleri ,ovgulerini oğul toplayacak. Şaka gibi:)
Benim arkadaşımın babaannesi de dili ağır, erkek sevdalısı bir kadın. Zamanında tüm çocukların evliliklerini bir bir sarsmis. Nicedir kocası ölmüştü zaten ama genelde kendi evindeydi,sırayla çocuklarda kalırdı. Şimdi elden ayaktan düştü, kimse evine almak istemedi. Yatılı bir bakıcı tuttular, her çocuk iyi bir miktar ödüyor aylık.
Ama babaanne bakıcısına kök söktürüyormus. Oğulları ziyarete geldiğinde gelinlere sohbet etse kadına bağırıyormus.
Onu görünce ne doğru bir karar verdiklerini anlamışlardı...
Bu arada benim ananemin de sekseninde öldü çok sevdiği esi. Annem yalvardı resmen yanına tasinsin diye, kadın 'ne isim var,benim evim burada,balkonda gelene geçene selam veriyorum,bahçem burada. Hiç de gelemem' dedi, sert tavrını koydu.
Ben de istemezdim herhalde, kendime ait olan evi kapatıp çocuklarımın bir odasina sığınmak...
Bence en iyisi yatılı bakıcı. Kıyın paraya, içiniz rahat etsin