Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemek Yapmasını Bilmediğim İçin Gelmez...![]()
ben ilk evlendiğimde yemeğe çağırmıştım onları (zaten alt dairede oturuyorlar) o zamanlar eşim ve benimle doğru dürüst konuşmuyorlardı (düğünde takıları vermedik diye) o yüzden hiçbirşey demedi hanımefendi.1 sene oldu daha da gelmediler,zaten dediğim gibi burnumun dibindeler![]()
işbaşvurusu yaptığınızda insan kaynakları müdürleri genelde sabır denerler üstüne üstüne gelirler insanın..
kayınvalidelerde öyle dimi? sanki sabır deniolarmış gibi ben evli değilim ama babaannem anneme size yaptıklarını yapardı.. herşeye karışır, yemeklerde kusur bulur ama löplöp yerdi kusur bulduğu her yemeği :)
evet canım aynen öle ama bir illaki bende yemeğe gideceğim ona ozman bende beğenmeyeceğim![]()
tabi şimdide anneniz suçlu oldu laf sokacak yaa nasıl olursa olsun bence sizde verseydiniz cevabını haketmiş güzel bir cevabı.Evlendıgımde yemek yapmayı bılmıyordum.
Bu konuda hıc elestırılmedım.
Mısafırım gelecegı vakıt, kendısı gelır, yemegımı yapardı.
Gıderken de mısafırler nasıl yaptım dıye sorarlar dıye, tarıfını verırdı.
Sımdılerde bıraz ogrendım yemek yapmayı.
Nadıren de olsa yemege gelır, ben 'senın kadar becerıklı degılım ama' dedıgımde,
'senın yemeklerın de cok lezzetlı oluyor' der.
Ama gecenlerde bır laf arasında 'bızı annemız 10 yasında sokardı mutfaga' dedı, bozuldum buna ):
benimkide bana ben cok sükür güzel yemek yaparım pasta börek falan bazen iftarlarda falan kaynlarım kayınpederim olsun hepsi cok güzel olmus falan derler ondan tık cıkmaz bazen bayramlarda baklava yapar götürürüm bayrmadan sonra komsularından duyarım tairf istemiştik göndermemssin diye benim haberim bile olmaz sölemez bile bana benim yaptıklarımı begenen olursa bile hatta söle seyler der değişik bi yemek yada tatlı olsun he aynı benim yaptıgım sunun tadına benzemiş falan der hee bide bi huyu vardır kendiside güzel yaptıgını bilidigi yemeklerin sırrını pekte sölemek istemez herkez ona ellerine saglık harika olmus döktürmüssün gene desinler diye..
tabi şimdide anneniz suçlu oldu laf sokacak yaa nasıl olursa olsun bence sizde verseydiniz cevabını haketmiş güzel bir cevabı.