Kayınvalidenize bakarmısınız?

Ben evli değilim henüz, ama evli olsaydım bu durumda ne yapardım diye düşündüm.. Sürekli olarak kalacaksa ben de kesinlikle bakmazdım.. Ama sadece bir süreliğine ise, bakardım.. Hem diğer çocukları da varmış, dönüşümlü bakılabilinir sonuçta.. Eşiniz sinirlendiği için söylemiştir o lafı, üzülmeyin.. Ama direk "bakmam" demek yerine, tatlı dille izah edin..

Bu sorunun cevabi kisilere gore degistigi gibi sartlara gore de degisir. Mesela sunlari merak ediyorum;Birlikte yasamayi esiniz mi yoksa kayinvalideniz mi istiyor ve teklif etti?
Kayinvalidenizin kendisine ait kalacak bir evi yok mu? gorumceniz de varmis neden birlikte yasamayi dusunmediler? Gorumcenizin ya$ini bilmiyorum ama eger annesine her anlamda destek olabilecek bir yastaysa sizinle birlikte yasamalarini dusundurten sebep ne...(Gerçi gorumceniz hastaymis, Allah sifa versin...)

Kayinvalide hastaysa, yalniz yasamaktan çekiniyor ya da korkuyorsa veya evladiyla birlikte yasamak istiyorsa, bakima muhtac ve duskunse vesaire... o zaman elbette bakarim. Esinizin tepkisini mazur gorun, annesinden bahsediyoruz.
Kendinize gore nedenlerden dolayi "hayir" diyecek olsaniz dahi keske bunu kirmadan incitmeden, tepki almayacak sekilde soyleseydiniz. Sekiz evlattan bahsetmissiniz, her ay birinde kalabilir aslinda, tabi ki taraflar arzu ederse. Malum kendi ana babalarina sahip çikmayan insanlarla ayni dunyada yasiyoruz Aslinda bana sorarsaniz evlatlar anne ve babalarina muhtac olduklari taktirde bakmakla mukelleftirler. Sirt çevirip, kaderlerine terketmek hem nankorluk olur hem de zulum...

kızlar size bi sorum olucak kayın validenize ömür boyu bakarmısınız ?

buu tamamen k.validemin uslubuna ve konumuna baglı..
bizden başka kimsesi yoksa,yada bizim bakmamızı gerektiricek bi durum varsa, elden ayaktan düşmüş,kendini idare edemiyosaa vee en önemlisi iyii bir k.valideysee ben bakarımm tabiki..
haddaa diger sölediklerime gerek bile yok, sadece iyi ise,anlaşabiliyosak bakarım.. nede olsa sevdiğim adamı doğurıp,büyüten insan,sevee sevee bakarım hemdee.

Evet Allah rızası için bakıyorum, insanların tavrı önemli değil diyorsan , okey. Aksi takdirde ruh sağlığını bozmaya hazır olmalı insan. Kimse Allah razı olsun demeyecek. İyilikten maraz doğacak.....

aynen canım.............

ya çok zor aynı evi paylaşmak ben uzaktayım 11 yıl tek başınıza yaşıyosunuz sonra bi bakıyosunuz hayatınıza yeni insanlar girmiş ben alıştım başı boş yaşmaya
kayın validem o kadar mantısız ki inanın hiç kimse 3 günden fazla dayanamaz davranışlarına
yatak o dama grip biz uyuyorken oğlunu üzerini ve başı üşümesin diye örtebiliyo
bir keresin de yatmak için hazırlanıyoruz kayın validem birden o daya daldı üzerizimizi değiştiriyoz ne yapacağımı şarırdım sonra yatağın kenarına oturmuş sahbet ediyo bizle

canım herkes bakar öylesine kafa dengi olsa bende bakardım benim artı hiç evlenmemiş 41 yaşında herşeye burnunu sokan görümcem var

eşim der hep insanlar yaşlandıkça çocuklaşıyor diye...hepimiz yaşlanıcaz bazen korkuyorum... allaha emenet...gözlemlediğim kadarı ile huysuzlaşma oluyor biraz..birde kendi düzenleri var onun bozulması istemiyorlar...iki tarf içinde zor bir durum...:26:

benim kaynanamında meşhur sözü oglum yorgunsun ewe gittigin gibi yat bagzende zile basıp UYUDUMU OGLUM KELİMESİNE SİNİR OLUYORUMMMMMMMM

canım şu an bakma diye bişey yok ama sonuç belli eşim bırakmaz kimseye evleri ve kayınpederimden maaşları var kayın validem de iyi yani düşkün değil
4 tane daha eltim var ama hiç biri istemez bakmayı çünkü normal değiller mantıksız işleri çok

kayınvalidem rahmetli 2006 da rahmetli oldu içme suyu alıyoruz ya kızlar..tel .ediyoruz eve getiriyorlar...dışarı çıkardık bu illa suyu taşıycak nur içinde yatsın çeşmeden taşır gibi...2 tane 10 kiloluk bidon ..o taşıması diye ben taşırdım birde dairesi 5 katta okadar merdiven çıkbir şey desn kızardı..:44:

daha ilk bebeğim doğduğunda kayın validemle tlf konuşmamız da bana bebek oldu diye oğlumu ihmal etme dedi önce oğluma bak sonra bebeğe değinde benim yüzümün şekli böyleydi

kendi annemden başkasına bakmam..çünkü ben daha evli değilken eşimin aile çok çektirdi hala da çektiriyorlar bakmam..umrumda bile olmazlar..

siz yinede yumuşak konuşun ama eşiniz istemediğiniz bir şeyi size zorla yaptıramaz...hakkı yok buna..

daha ilk bebeğim doğduğunda kayın validemle tlf konuşmamız da bana bebek oldu diye oğlumu ihmal etme dedi önce oğluma bak sonra bebeğe değinde benim yüzümün şekli böyleydi

yokkkk artıkkkkkk yuhhhh şakasına esprisine demiştir diyecem ama anlattklarınıza bakılırsa bunun esprilik bi tarafı da yok ki

siz yinede yumuşak konuşun ama eşiniz istemediğiniz bir şeyi size zorla yaptıramaz...hakkı yok buna..

eşimin annesine olan düşkülüğü beni bu kadar tedirgin ediyo dönüşümlü gene bakarım ama ömür boyu bakarsam kesin ya boşanırız yada ben kafayı yerim

ben hem kaynanadan hem de görümceden duymadıgım kalmadı benimde umrumda olmaz çook bildigi kızı baksın kendi annemede seve seve bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…